Yolda Giderken Bayanlara Yapılanlar.., Atılan laflar..

AlaınDelon

Altın Üye
Reaction score
0
bilirsiniz ki ülkemizde oldukça yaygın olan birşey var.o da sokakta laf atmaktır.erkeklerin en büyük eğlencesi belki de.ama bazen kabus gibi oluyor atılan lafın karşılığı olarak alınan cevap baya kokuyor olmalıdır aşağıdaki diyologlara bakınız:

bir grup arkadaş yolda yürüyorlarmış.19 yaşlarında delikanlılar.yolda fıstık gibi bir kız görmüşler.ee boş dururlar mı laf atacaklar ya aralarından birisi kıza doğru dönerek;
-"altındaki taytın olayım yavrummm" der ve bu grup geçn aralarında gülüşmeye başlarlar.ee tabi herşey tahmin ettikleri gibi gitmeyecektir.kızı bozduklarını sanırlar ama tam o an kızdan cevap gelir:
-"tamam ama hergün iki bacağımı sokuyorum buna" der ver devam eder yoluna. lafı atan çocuk nası bozulur ama .

ve bi benzeri olay daha..

akşam vakti bir genç yolda yürüyormuş.yanından bir geçerken duramaz ya laf atcak illede.der ki:
-"yerim seni"
kız boş dururmu?cevap vermiş:
-"aybaşında gel salçasını yersin"

bide bazı enteresen olaylar var.bazen de kızlar kaşınır.böyle bir olayı anlatıyım size.

bi grup arkadaş sahilde oturuyorlarmış.yanlarına bir iki kız gelmiş. bunlar dalmışlar muhabbete.aralarından birisi muattap olmuyormuş.kendi halinde takılıyormuş.kızlardan birisi bir soru sormuş. sizce ne kadar ederim demiş.konuyla ilgilenmeyen arkadaş ordan sormuş.kaç kilosun diye.kız 50 demiş.biraz düşündükten sonra 800 milyon demiş. kız çocuğa sormuş , nasıl karar verdin buna diye.çocuk ta demiş kaşarın kilosu 15 milyon.

ufak bir bonus

fermuarın açık kalmış lan
- mal sayimi yapiyorum .
- kactasin abi ?
- şimdilik birdeyim

- fermuarın acik kalmis..
- hee biliyom birazdan da indirim baslayacak..
- gidiyim ben ..
- kos..

- fermuarın açık kalmış
-senin de ağzın maşallah...

- fermuar açık kalmış.
- olu evinin kapisi acik olur..
- sttiir

- dükkan açık kalmış
- bugün arife, öğleden sonra kapatıcam zaten.
-

- fermuarın açık kalmış
-senin de ağzın maşallah...

eline klavyene sağlık

Geri