Yorumsuz( ATATÜRK ÜN YAPTIĞI SÖZDE SOYKIRIM)

Türkü

New member
Reaction score
0
sahtekarlarupload5sh.png

İŞTE ERMENİ SOYKIRIMI BUNDAN İBARETTİR. SAHTEKARLIK!!!

bu ne şerefsizlik ne densizlik böyle bunları asıl şimdi katletmek lazım
bu arada dostum baslıgını düzelt bence sözde soykırım felan de burda yanlıs anlasılabilir bence biliyosun gereksiz polimikler arttı bu zamanlarda

gerek yok düzeltmeye herkes neyin ne olduğunu biliyor.

önemliolan içerik başlık değil dostum sen keyfine bak kimse polemiğe girmez burda

bunların ben mına qoim şerefsiz adi namussuzlar ....
bunların kökünü kazımalı bence ...

bunları zamanında *ikmedik ya ondan böyle yapıyolar bunları kökünü kazımak lazım..

tigin_alporu' Alıntı:
şu siteye girin bakın daha ne montajlar var

www.tetedeturc.net
saol dostum yanılmıyosam bi fransız sitesi vede fransa bizim için herzamanki gibi 2.ermenistan aslında bu destekçi fransızları katledecen herseyde önümüzü kesiyor ipneler

ya bu ne cahilliktir arkadaş hayret bişi yok böle bir olay yapacak başka birini bulamadılar mı atamızı hedef aldılar tam şerefsiz bunlar yaa........

lem toplican stada bunları sonra verecen
alttan ateşi bak o zaman nasıl bağırıolar
en büyük ATATÜRK diye

Bu montajları alıp onlara montaj edecen ki görecekler nasıl montaj yapılır???Azerbaycan'ı bekleyin yakında bombalar patlayacak...

neden kötülerler??? kıskandıkları için?!
neden kıskanırlar??? büyük işler basardıgı için...

Neden bu p.ç ermenilere cevap vermiyoruz anlamıyorum........

FBozkanFB' Alıntı:
Neden bu p.ç ermenilere cevap vermiyoruz anlamıyorum........

cavap vermesini bilirizde daha sonra olacaklar yüzünden suskun kalıyoruz biliyoruzki bunlara cevap verirsek birileride bize çok güsel cevap verecek..... güçlü değiliz eskisi gibi... bağımlıyız patron ne derse onu yapıyoruz robot gibi :)

way şerefsizlerrrrrr aslında bunları en başında bir tanesini sag bırakmayacaktık.............

üstad başlığı düzelttim ne olur olmaz ben biraz rahatsız oluyorum böyle başlıklardan ama sen düzeltirsen tekrar düzelt ;)

Geri