Yorumsuz...

bu başörtülü kızların gerçekten muhafazakar olduğuna inanamıyorum acaba bu bir
komplo mu?
başörtülüleri karalamak için bi kaç kızın başını örtüp provakasyon yapıyor olabilir ler mi?
öyle yada böyle bu kişiler Türkiye de bir çoğunluk değil seside olamaz...

bu başörtülü kızların gerçekten muhafazakar olduğuna inanamıyorum acaba bu bir
komplo mu?
başörtülüleri karalamak için bi kaç kızın başını örtüp provakasyon yapıyor olabilir ler mi?
öyle yada böyle bu kişiler Türkiye de bir çoğunluk değil seside olamaz...

burası türkiye herşey olabilir.

Forumumuzda en Önemli Türk büyüklerinin sorulduğu bir anket var. Atatürk tabiki birinci sırada fakat sadece ve sadece % 64 oy alabilmiş. Vay bu ülkenin haline.

Forumumuzda en Önemli Türk büyüklerinin sorulduğu bir anket var. Atatürk tabiki birinci sırada fakat sadece ve sadece % 64 oy alabilmiş. Vay bu ülkenin haline.

o anketi hatırLıyorum.
ßize düşmanın eLininden Vatını aLıp Emanet eden ßir ßüyük Ve sorguLadıgımız KimLiğimiz.
Acınacak haLdeyiz:vur

I love Humeyni!

"Humeyni’yi seviyorum.

Atatürk’ü sevmiyorum.

Maraş’ta Fransız askerleri Nene Hatun’un başörtüsüne uzandı. Sütçü İmam ilk ateşi açtı, böylelikle Kurtuluş Savaşı başladı. O dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz, cephedeki insanlar hep Müslüman... Atatürk olmasaydı, İngilizler olsaydı, haklarım daha geniş olacaktı."

*

Böyle dedi.

*

"Türbanlı böyle dedi" demiyorum; çünkü bütün türbanlılar böyle düşünmediği gibi, böyle düşünen türbansızlar da var.

Demem şu...

*

Nene Hatun, Maraşlı değil.

Erzurumlu.

Savaştığı düşman, Fransız değil.

Rus.

Rus başörtüsüne saldırmadı.

Aziziye Tabyası’na saldırdı.

Milli mücadelenin mangal yürekli evladıdır ama, milli mücadelenin ilk kurşununu Sütçü İmam sıkmadı.

Hasan Tahsin sıktı.

Maraş’ta değil, İzmir’de.

Takvime bak.. Hasan Tahsin’in tetiğe basmasıyla, Sütçü İmam’ın tetiğe basması arasında 6 ay var...

Sütçü İmam, Fransız vurmadı.

Ermeni vurdu.

Maraş’ta düşmana ilk müdahaleyi yapan da, aslında Sütçü İmam değil.

Çakmakçı Sait.

Silahı yoktu.

Yumruğuyla saldırdı.

Şehit oldu.

Maraş’ı önce kim işgal etti?

Arkadaşın İngilteresi!

Kim sesini çıkarmadı?

Arkadaşın padişah efendisi!

Kim kurtardı?

Arkadaşa daha geniş haklar tanıyacak olan İngilizlerin gemisiyle kaçan padişah efendinin idam etmek için arattığı Atatürk!

*

O dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz, cephedeki insanların hep Müslüman olmadığını da görürsünüz...

Bizzat Ordinaryüs Profesör Mazhar Osman’ın ağlayarak okuduğu "şehit listesi"ne göre, bu toprakları İngilizler işgal etmesin diye savaşan, can veren İstanbullu hekimler arasında, 140 Türk, 32 Ermeni, 25 Rum, 18 Yahudi var.

Ve, dikkatinizi çekerim, hepsine birden "şehit" demişler... Çünkü şehitlik kavramı, "o dönemin sosyolojik yapısı"na göre, dinle alakalı değil, yurtseverlikle alakalı.

*

Uzatmayayım.

Tehlike ne İran’dır, ne İngiltere...

Kara cehalettir.

Yılmaz Özdil
Hürriyet

Sevmek zorunda degil ama saygı gostermek zorunda..Ama saygı gosterip seve bilmesi icinde ögrenmesi gereken cok sey var..
Cok calısman lazım Bezirgan cok :durdurun

K*hrolucasalar

İnşallah Başınıza iş gelsin...K*hpeler

Başörtünüz Yansın ! Şerefsizler .

Geberin Bu Vatanı Bu Güzel Türkiyemizi Haketmiyorsunuz.......:vur:vur:vur

Edit ; Atatürk'ün aldığı oy oranı % 52' ye düşmüş ne acı bir tablo.

Arkadaşımızın biri de Bir Osmanlı Padişanı Atatürkt'ten daha üstün bularak. Abdülhamit diye yazmış. Söylenecek hiç bir laf bile bulamıyorum......

insanlar nankör olmuş özgürlük diyo humeyniyi seviyor bugünkü özgürlüğünü kim kazandırdı sana???

Atatürkü sevmiyorum diyecek kadar işi kötüye sürmek doğru olmaz...AtatürkÜn yaptıkları bellidir...Bu reddedilemez ve beğenmeyen nankörlük etmiş olur....Kesinlikle kınanması gerekli olan bir durum....Ancak kimse Atatürkü sevmiyor diye o kişiyi yargılayamaz..

Ancak konuşan arkadaşın bir sözü var gerçekten doğru ve içler acısı...
"İnsanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorsa benden Atatürk'ü sevmemi bekleyemezsiniz..."

İşte bizim bas bas bağırdığımız nokta buydu...Dedik ki atatürkü din düşmanı veya her fırsatta dini göz ardı eden biri olarak göstermeyin...Yazılarda ve sözlerde daima atatürkün din ile devlet işini ayrı tutmaya çalışıldığı ve dinin tamamen kişiye ait bir değer olduğunu savunduğunu söyleyip devamında dine edilmeyecek laflar eden ve dini düşmanımız kadar olmasa da bir o kadar kötüleyen kişiler şimdi bu kızın durumundan sorumludur...Atatürk'ü sevmiyorum diyor...Çünki Atatürkçülük ona öyle bir yansıtılıyor ki elinden hakları alınıp her gün eziyet edilecek biri gibi davranılıyor....Tek sebebi kafasına taktığı basit bir bez parçası...

Dünyada adaletli olmayan hiçbir lider yoktur ki gücü ve ünü baki kalsın...Adaletten fire veren bütün liderler silinirler...KEza silinmeseler bile hazin bir son ile hayata göz yumarlar...Atatürkün hayatında adalet fazlasıyla yer edindiği kanatindeyim...İnançlı oluşuyla birleşince sanırım bu günü görse utanırdı bu sözü dedirten işeyaramaz, boş kafalılardan...

Önce Fatih ALTAYLI'dan kısaca bahsedelim :E
Kendisi Gay'dir, hatta GAY'liği aşmış, *ıçına soktuğu şişe
kırılınca kıçındaki şişe ile birlikte hastaneye kaldırılmış biridir :)
Bknz : Leman

Bu yapılan provakasyondan başka bir *ok değil...
Sayın Altaylı bu hatunlarla program yapacak zamanı da çok iyi ayarlamış...
Anayasa Mahkemesi'nin türbana red kararından hemen sonra bunların türemesi
ve halkında bütün türbanlılar böyle mi düşünüyor acaba? gibilerinden
kafalarında soru işaretleri bırakmaya yönelik, toplum huzurunu kaçırma
ve bölücülük yapmaktan başka hiçbir amaç güttüğünü düşünmüyorum

ßir insanın cahiL oLup oLmadıqını konuşurken gözLerinden mimikLerinden anLarsın konuşurken vurgulamalarından anlarsın.. O kadar cahiL insanLarki $u an videoda izLediğim türbanlı arkadaşLar iLk 1 dakikasını izLedim bu tipLerin bi b*k biLmeden konustuguna kanaat getirdim ve kapadım.. iLkokuL 3. 4. sınıftaki çocugu cıkar daha anlasılır konusur..

bunların topunu alıp yakmak lazım hitlere bazen hak veriyorum (=

yuh ya allah belalarını versin bence sölediklerinin kafasındaki saçma bez parçasıyla ilgisi yok bunların hepsi o bez parçasıda dahil o küçük hiç bişi düşünemeyen beyninden kaynaklanıyo..zavallılar :Sopa

...
Isgaldeki hali sakin unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çikardin amma
Baban kimdi bilemezdin serefsiz.
Neyzen Tevfik KOLAYLI

Geri