Youtube giriş [Programsız Dns'siz ve çok hızlı]

UNDER258

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar biliyoruz ki programlar güvenli değil, proxy falanda uzun sürer ben size koay ve kalıcı bir yöntem yazayım :D

Önce

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

dosyasını notepad ile aç, aşağıdaki satırı göreceksin

127.0.0.1 localhost

hemen altına

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

satırlarını ekle, kaydet.

proxy'siz, doğrudan bağlanmış olacaksın, DNS sunucuya bile uğramadan. :biggrin

Yazdım fakat olmadı hala engelli ... bende hosts1.bak ve hosts2.bak dosyaları var 1sine yaptım olmadı 2sine de yaptım olmadı :S

sadece " hosts " yazana yazacaksınız ve localhost un hemen altına yazmalısınız

127.0.0.1 localhost
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

gibi yazmanız gerekiyor

tek kelimeyle harika eskiden open DNS ile giriyodum onun da bazı kötü yanları varr mesela sayfa aramasını kendi arama motoru üzerinden yapıyo ama bu yöntem en sağlıklısı ve en doğru çözüm..:goz: Tekrar teşekkür ederim..

1. Defalarca verildi
2. bu zaten DNS değiştirmek oluyo tek farkı her siteye ayrı DNS yapabiliyosun yani birine USA den diğerine İtalyadan girebilirsin hangisi açıksa :goz:
3. kolayı var forumda revo nun verdiği anti sansür var onu indir her siteye gir oda host u değiştiriyo programsız:goz:

vista da işe yarıyormu acaba, ben denedim ama kapatırken dosyayı kaydedemiyorum.

abi mükemmelsin yaaaaaaaaa süper çok teşekkürler

eyvallah, bazı konular bazı yerlerde verilsede herkes bilmiyor, yada konu epey eskimiş oluyor. Arada bi hatırlatmak fena olmaz diye düşünüyorum..Bu host dosyasını kurulum dosyalarıyla değiştirmek gerek.

eyvallah, bazı konular bazı yerlerde verilsede herkes bilmiyor, yada konu epey eskimiş oluyor. Arada bi hatırlatmak fena olmaz diye düşünüyorum..Bu host dosyasını kurulum dosyalarıyla değiştirmek gerek.

aynen katılıyorum arkadaşım

vistada dosya kaydedilmiyor dosya yolu bozuk yada yanlış diyor malesef :(

Teşekkürler işe yarıyor, açıklamaların gayet güzel olmuş, emeğine sağlık...

Geri