youtube giriş

nightmare_905

New member
Reaction score
0
arkadaşlar youtube jacker 5 ile giriş yapıyordum fakat az önce giremiyotum acaba ne yanlış olabilir hiç bir ayarla oynamadım...??

208.067.222.222
208.067.220.220

dns yi kullan ... Ben onunla giriyorum sorun yok .....

dneyeyim arklar peki sürekli bunlarmı kalacak yoksa sadece youtube girerkenmi değiştiricem bunları

Kent in verdiği dns ler open dns leridir hızlı ve güvenlidir ama o dns ler ile giremeyeceğin sitelerde var

Yok ben bütün sitelere girecem diyorsan yasak istemiyorum diyosan anchorr veya proxyway kullan

heryere gir

ya arklar deniyorum da jackera ne oldu ne güzel bi kere kurup uğraşmıoduk?

ya arkadaşlar bunlarlada giremedim virüs programından falan olabilirmi 1 saat önce griliodu çocuklara çizgi film izleticektim açtım girilmio eset smart security var onla falan alakası yoktur dimi gerçi kendi kendinede neden ayar deişsin ?? ama aklıma bişe gelmio

ya arklar deniyorum da jackera ne oldu ne güzel bi kere kurup uğraşmıoduk?

youtube jackerin yaptıgı işlem kısaca hosts dosyasına youtebenin ip adreslerini eklemekti sanırım yakında yeni verisyonu da çıkar ama elle yapmak istersen kendinde yapabilirsin bazı arkdaşların dedigi gibi her youtubeye girerken dns değiştirmek pek mantıklı değil veya dns yazıp değiştirmemek de mantıklı değil çünkü dns değiştirmek interneti yavaşlatıyor tabi bu büyük bir yavşlatma değil ama eger online oyun veya devamlı download yapan birisi isen bunu rahatlıkla anlarsın pingin deki yükselmeyi görünce bu yüzden hosts dosyasına youtube nin ip adreslerini eklemek en mantıklısı hem programsız hem tehlikesiz hemde uğraştırmıyor bir kere yapıyorsun sadce.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc içindeki hosts dosyasını not pad (not defteri) olarak aç en alta şunu yaz

209.85.229.99 www.youtube.com
209.85.229.99 youtube.com
kaydet de kapat bütün internet pencerelerini kapat yeni bir sayfa aç youtube.com yaz göreceksin rahatlıkla giricek.

yok olmuyor arklar hepsini denedim tek tek sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkıyor:(

Blackhole.zip

verdiğim linkteki programı denedinmi?

senin sorunun dns değil bence.

google dns i dene ben onla giriyorum şu an.ekstra hiçbişi yüklü değil...

yokmu başka bir yolu arklar

arkadaşım benim dedigimi yaptıgını sanmıyorum yapsan %100 girerdin bence eksik bişiler yapıyorsun bak resimde koyuyorum. ama dediklerimi yaptıktan sonra istersen pc yi kapat aç sanırım sen internet pencerelerini kapatıp açmıyorsun.

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim uğraştırdım jascuha senin dediğin yolla yaptım sadece ilk söylediğinde bi satır boşluk vermemişim en alta direk yazmışım resimden anladım teşekkürler arkadaşlar tekrardan...

Geri