youtube indirmeden videolarını seyret(programsız)

vocoslocos

New member
Reaction score
0
Arkadaslar verildimi bilmiyorum.Arattım bulamadım sizin ile paylaşmak istiyorum.

Youtube'dan seyrettiğiniz videoları indirmeden nete baglanmadan ve programsız defalarca seyredebilirsiniz

Şimdi nasıl yapacagınızı acıklıyorum.

Öncelikle youtube'ta seyretmek istediginiz video yu yazıyosunuz ve bu videoyu tamamen seyrediyosunuz.(bar sona gelene dek)

Sonra internet explorer>>>araçlar>>>internet secenekleri>>>general>>>browsing history settings >>>view files bunada bastıktan sonra temporary internet files acılacak buradan get_video'ları bulun.Daha sonra kopyalayın ve yeni bir krasör yarattıktan sonra bunları içine yapıştırın daha sonra bunların sonlarına .flv yazın (örn:get_video.flv) artık hiç bir program olmaksızın ,internete girmeksizin bu videoları istediğiniz kadar seyredebilirsiniz.
not: codec'iniz yoksa yüklemeniz gerekir.
Herkese iyi seyirler

Alıntıdır.

hmm güzel araştırma baktımda benden önce gelen kişiler neler izlemiş :D :D tşk

peki bunu yaparken video bilgisayrımıza mı yükleniyo yoksa sitden istediğimiz zaman izleyebiliyor muyuz

İnterneti hızlı olanlar için sorun yok :D

izlediğin videolar bilgisayarında kalıyor.Ayrıca internete giripte izlemene gerek yok

sağol arkadaşım çok işe yarar yararlı bi program

sağol arkadaşım çok işe yarar yararlı bi program

Ben Bi Program Göremiyorum :D

vocoslocos, Dostum Seni Ayakta Alkışlıyorum .

Temporary Internet Files ' e Kısa Yoldan Gitmek İçin

internet explorer>>>araçlar>>>internet secenekleri>>>general>>>browsing history settings >>>view files bunada bastıktan sonra temporary internet files acılacak

Yerine

C:\Documents and Settings\BilgisayarAdı\Local Settings\Temporary Internet Files

Bunu İnternet Explorere Yapıştırıp Enterlamanız Yeterlidir..

Buldugunuz get_video... Lara İstediğiniz İsmi Verebilirsiniz Sonuna .Avi Eklemeyide unutmayın

Yanlız Pcnizde Codeğin Yüklü Olması Şart.

+ Nette Gördüğünüz Her Şey Temporary Internet Files Klasörünün İçine Kaydediliyor Bilginiz Olsun..

Yanlız Bi Sorun Var Bu Konunun Mail Security İle Alakası Yok :)

Yetkili Arkadaşlar Konuyu Gerekli Yere Taşır Umarım..

Geri