youtube video sorunu

erhansatun

New member
Reaction score
0
merhaba , youtubeden bazı videoları izleyemiyorum bazı videpları da izleyebiliyorum .izleyemediğim videolarda karanlık bi ekran ve görüntü ve ses yok sorun ne olabilir acaba

flashplayerini güncelle,aslında uyarı vermesi gerekir ama bazen uyarı vermeden Türkiye'den bazı videolara erişim hakkımız yok maalesef ama sanırım öncelikli sorunun flashplayer güncellemesi

flash player ı güncellediğimde chroomda video izlerken bir süre sonra ses parazitleniyor ondan flash playır ı kaldırdım ses de parazit yok ama her videoyu açmıyor ne yapmam lazım:blink:

flash player ı güncellediğimde chroomda video izlerken bir süre sonra ses parazitleniyor ondan flash playır ı kaldırdım ses de parazit yok ama her videoyu açmıyor ne yapmam lazım:blink:

kardeş,flash tabanlı videoy seyretmen için flash playeri yüklemelisin,ikincisi,madem chrome de sorun yapıyor sende youtube için explorer yada firefox kullan ama bizde chrom dahil herhangi bir sorun olmuyor.Bu flash tam bir illettir.Google amcaya flashplayer kaldırma diye sor belkitam uninstall yapamamışsındır.

flash player ve java yüklü fakat firefox ve chrome da youtubedeki videoları izleyemiyorum ... yardım edin lütfen

öncelikle bilgisayarından revo uninstaller programıyla flash playera ait bütün yuklemeleri kaldır. Chrome dahil açık program var ise hepsini kapat.

Dosya ve klasor görünümünden tum gizli dosyaları gösteri işaretle ve;
C:\Documents and Settings\KULLANICI ADINIZ\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions

bu adrese git tüm eklentileri silin.. lazım olan eklentileri daha sonra tekrar yüklersiniz.

Başlat > Çalıştır > regedit yazıyorsunuz.
Açılan kayıt defterinde HKEY_LOCAL_MACHİNE-SOFTWARE > Policies > Google > Chrome isimli adrese gidin buradaki "jkakdbeksdnfdfıbvaslcdlseşadm" gibi karmaşık isimli satırı silin

yada

Başlat > Çalıştır > regedit yazıyorsunuz.
Açılan kayıt defterinde HKEY_LOCAL_MACHİNE-SOFTWARE > Policies > Google > Chrome > Extenstions isimli adrese gidin buradki "jkakdbeksdnfdfıbvaslcdlseşadm" gibi karmaşık isimli satırı silin .

Son olarak:
combofix programı ile bilgisayarınızda bir tarama yapınız...

Chrome'u tekrar başlattığınızda virüs tamamen kalkmış olacaktır.

flash playeri yuklerken lütfen bu adresi kullanınız ve bu site harici flash player guncelleme uyarı gösteren sitelerden download işlemi yapmayınız.

Flash Player Download:
Adobe - Adobe Flash Player'i Yükleyin

Geri