YouTube "yine" kapatıldı!

unibjk06

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
YouTube.com video sitesine Türkiye'den erişim bugün tekrar engellendi.

Siteye giriş yapıldığında -bildik- "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" mesajıyla karşılaşılıyor.

Kararın gerekçesi ile ilgili şu an için bir açıklama yok...

Kaynak: Milliyet.

artık küfretmeye başlicam ama. ulan engelliosunu,kapatıosunuz da ne oluyo.gerekçe olarak ortaya koyduğunuz videolar orda duruyo aynen.devekuşu gibi olduk resmen.biz görmeyince sanki orda yok zannediyoruz.

Uayanın ey internete girenler
Bu akılsızlar her yeri kapattı haberiniz yok.
Geocities kapanırken neredeydiniz.
Salaklığımıza doymayalım.

yalama oldu anasını satim

Siteyi kapatmak çözüm değildir burda cezalandırılan türk internet kullanıcılarıdır asıl çözüm sitenin kapanmasına neden olan videoların kaldırılmasıdır.

bıktık ya bune ya açık kalsın yada kapalı kalsın

youtubeden daha iyi veya eş değerde video sitesi bilen warmı :S:S

İğreniyorum artık bu telekomdan bir yerden alternatifi olsa hemen kapattırıcam adsl yi telefonu da dahil olarak bırakıp bu işi cem yılmazla por... işine girsinler sırayla "sio" olurlar.:D

Puhahahaha

Yahu bu iş güzel yaa. Aç kapa - Aç kapa Artema ( reklam mı oldu ) :durdurun Neyse. Valla arkadaşlar bizim bu tip düşünce ve davranışlarımızla bizler değil avrupaya aha şurdan şuraya gidemeyiz haberiniz olsun derim ben. Bana bir şans verseler yapacağım ilk iş türk telekomun şartelini indirecem bitsin olsun yaa. Ne gerek internet minternet bize. Zaten dediğiniz gibi youtube yalama oldu iyice. Aklıma gelen bir fıkra var hani sizde bilirsiniz. Ayı fıkrası var ya avcı ayıya ateş etmişte ıskalamış. Sonrada Ayı avcıya bipp. Demiş birde Ulen avcımısın Yoksa bippp. ( aman türk telekom görmesin bide buraya dalar)
Neyse ne diyelim arkadaşlar bunlarda bu avcı gibi. Anlıcağınız. Telekommu yoksa Adalet bakanlığında mı bir sorun var bilmiyorum ama birinden biri bunların bıraksınlar bu işleri.
Adalet böyle işlemez. Verin bak bana serverları türk telekomun ilk önce AKP sitesine girişi yasaklıcam sonrada bütün yasak siteleri serbest edicem. Bide özgürlükten bahsederler ya yanarım yanarım da ona yanarım.

He bu arada yeni bir link demiş arkadaşlar ya vermiyeyim bakarsınız oda yasaklanır :D

ya kapanması için gerekce olna videolar orada duruyor neiye kaptıyon anlammki git videoyu kaldırttır kıcı kırık bi manken bile vido sildiriyor bunlar yapamıyormu

Geri