Youtube'den Video indirmek için programla Uğraşmayın

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Youtube ve 45 ayrı video sitesinden video download etmek için hiç bir programa ihyiyacımız yok.
Bunun için siteye giriyoruz. Site İçin Tıkla

Daha sonra video indireceğimiz siteye giriyoruz, ben youtube'a girdim mesela. Youtube'a girdikten sonra indireceğimiz videonun linkini kopyalıyoruz.

6g99qt.jpg

Daha sonra videoyu indireceğimiz siteyi seciyoruz.

245nin9.jpg

Sonra download butonuna basıyoruz.

2ypbz1u.jpg

Daha sonra alta "download" yazısı geliyor.(

rhput2.jpg

Alta gelen download yazısını sağ tıklayıp farklı kaydet diyoruz.

2mo3t5g.jpg

Ve tamamdır video inmeye başlar.

i707dx.jpg

Aynı işlemi değişik sitelerde de yapabilirsiniz. Fakat indirdiğimiz video FLV formatındadır. Bunu deiştirmek için çeşitli converter programlarını kullanabilirsiniz. yada inen dosyası ters tıklayip birlite aç diyerek media player ile oynatabilirsiniz. DENENMİŞTİR..

Teşekkür istenmez ! Hak Edilir...

Daha kolayı var arkadaşım İnternet download maneger 5,15
Video indiremediği site hemen hemen yok gibi Bu kadar ayrıntıyada gerek kalmaz
Yinede paylaşım için teşekkürler:goz:

6z0bh2.png

TesekkurLer Arpej

Youtube ve 45 ayrı video sitesinden video download etmek için hiç bir programa ihyiyacımız yok.
Bunun için siteye giriyoruz. Site İçin Tıkla

Daha sonra video indireceğimiz siteye giriyoruz, ben youtube'a girdim mesela. Youtube'a girdikten sonra indireceğimiz videonun linkini kopyalıyoruz.

6g99qt.jpg

Daha sonra videoyu indireceğimiz siteyi seciyoruz.

245nin9.jpg

Sonra download butonuna basıyoruz.

2ypbz1u.jpg

Daha sonra alta "download" yazısı geliyor.(

rhput2.jpg

Alta gelen download yazısını sağ tıklayıp farklı kaydet diyoruz.

2mo3t5g.jpg

Ve tamamdır video inmeye başlar.

i707dx.jpg

Aynı işlemi değişik sitelerde de yapabilirsiniz. Fakat indirdiğimiz video FLV formatındadır. Bunu deiştirmek için çeşitli converter programlarını kullanabilirsiniz. yada inen dosyası ters tıklayip birlite aç diyerek media player ile oynatabilirsiniz. DENENMİŞTİR..

Teşekkür istenmez ! Hak Edilir...

arkadaşlar bukadar uraşa ne gerek var mozilla firefox var tek tıklama ile çok kısa zamanda bir klibi indire biliyor

Firefox un eklentisi "DownloadHelper" ile indiremeyeceğiniz video dosyası yok, deneyin görün!...

Farklı ßi yöntem.
Eline sağlık Tamer abi güzel anlatım olmuş ;)

kankam ellerine saglık bırseyler ogrenmek cok guzel bılgının sınırı yoktur ve dıger arkadaslarada tsk

Dai önceliklee eline sağlıkk emek vermişşin hazırlamıssın...ama bunun cokk daha kolayy bi yöntemi war...hemdee tüm video formatınaa dönüstürebilirsiniz....

vindirico.jpg

BuRdAn İnDiR

VFY Özellikleri

Yeni tasarım ve kolay kullanım
Detaylı yardım merkezi
Detaylı hatırlatma ve bilgi kutuları
Türkçe dahil 5 dil desteği
Youtube, izlesene, pikniktube, trtube, vidivodo, google video servisleri
(yeni servisler hazırlanıyor..)
Video Kayıt Profiller (Mpeg,Avi,Wmv,Swf biçimlerinde kayıt etme)
Mp3 ,ve 3GP biçimde kayıt etme
Tek listede çoklu indirim desteği
Listenin kayıt edilip tekrar kaldığı yerden devamı
İndirme listesinde silme tekrar indirme seçenekleri
Videolarınız için ortak kayıt yeri
Otomatik videolara isim verme
İstediğiniz ismi videolara verme
Internet Explorer’dan Videoyu direk listeye ekleye bilme
Yenilenmiş Web sayfası

ss01.jpg

ss02.jpg

ss03.jpg

umutd07 kardesim bunun için keske ayri bi baslik açsaydin burda cok ragbet gormeyebilir.

umutd07 kardesim bunun için keske ayri bi baslik açsaydin burda cok ragbet gormeyebilir.

yokk daii yhaa qerekk yokk zatenn bn böle bi kon acmıstımm..bilqisayarımdaa arsivde duruyorduu...aklımaa qeldiii bi kıyak qecim dedimm...sana sayqısızlıkk ettiysemm cokk özürr dilerimm...

gerçekten güzelmiş. ama uğraşmak istemeyenler için bana göre en iyi program idm dir. nette gördüğün herşeyi indiriyor.

bunca şeye ne gerek var firefox a "DonloadHelper" eklentisiniz ekleyin yutub mutub heryerden video ses ne varsa indirirsiniz üstelik bir tıkla.

my.php
[/URL][/IMG]

helper eklentisini resimli olarak verdim daha once bu alternatfitir..

Geri