youtubeyee video nasıl yapılır ve atılır??

huznumsun

New member
Reaction score
0
başlıktadasoledım gıbı youtubeye vıdeo nasıl hazırlar ve atarım yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler:saskin

Özel bi hazırlığa gerek yok.. Öncelikle youtube a üye oluyosun. Daha sonra yüklemek istediğin videoyu sol üst köşede bulunan UPLOAD butonuna basarak gireceğin bölüme bilgilerini yazarak gönderiosun. Bu kadar..

işte o bilgileeri yazmamız için bilgi lazım bize hoca :D neyi nereye yazcagımı bilmiom

Ahım şahım ingilizceye gerek yok, zaten o bölümde dolduracağın alanların başlığı bir yada iki kelime, moonstar sözlükle bile çevirirsin (=

Üye oldun, sonra UPLOAD bölümüne girdin, gözat a basıp videonu seçtin sonra karşına bu ekran gelecek [video upload edilmeye başlandı bu arada], sonra resimde açıkladığım şekilde doldurabilirsin..

adsz.jpg

tsk ederımde benım sorunum o deıldı:(uyelıgımı kabul etmıyo bı yerde hatada vermıyo nasıl iş anlamadım denemedım ısım kalmadı ne bı hata verıyo nede gırısımı kabul edıyo.dusundugum sey acaba youtube engellı oldugu ıcın farklı sıteden gırıyorum o yuzden uyelıgımı kabul etmıyo olabılırmı??:D:D

tsk ederımde benım sorunum o deıldı:(uyelıgımı kabul etmıyo bı yerde hatada vermıyo nasıl iş anlamadım denemedım ısım kalmadı ne bı hata verıyo nede gırısımı kabul edıyo.dusundugum sey acaba youtube engellı oldugu ıcın farklı sıteden gırıyorum o yuzden uyelıgımı kabul etmıyo olabılırmı??:D:D

sana öyle geliyo dostum üye isminde yada karakter yazıların uymlu değildir

resimde kayıt nasıl olacağın anlatılıyor dostum

nvba8l.jpg

Anonymouse gibi bi site üzerinden girersen üye olamaz, daha önceden üye isen log-in olamazsın..
Sitede video izlemek dışında atraksiyonları kullanmak istiyorsan dns değiştirerek girmen lazım.

Geri