Yurt’sever...

64general1

New member
Reaction score
0
Kaçak Kuran kursu çöküp, henüz bebe çağındaki kız çocuklarımız can verdiğinde, hani sanki bu tür tarikat yuvalarından hiç haberimiz yokmuş gibi davranıp, evlatlarımızı devletin gözü önünde takunyalılara teslim ettiğimizi ilk kez duyuyormuş gibi yapmıştık ya... Hadi gelin, gene, bilmiyormuş gibi yapacağımız bir başka eğitim felaketini konuşalım bugün.

Şu anda, onbinlerce üniversite öğrencisi barınacak yurt arıyor; yok... Yaşadığı şehrin dışında üniversite kazanan çocuklarımız, devletin kapısını çalıyor, "dolu" cevabını alıyor. Ev tutmaya kalksa, çoğunun kiraya parası yetmiyor. Parası yetse, Anadolu’nun pek çok şehrinde öğrenciye ev verilmiyor.

Ne yapacak bu çocuklar?
Tarikatlar yapışıyor...

1.5 milyon öğrenciyi barındırmak zorunda olduklarını, yarısını barındıramadıklarını, bizzat, devletin yurt kurumunun en yetkili kişisi söylüyor... Özel yurt sayısı ise, pıtrak gibi, 3 bini aştı!

Devlet, öğrenci sayısını arttırıyor.
Yurt yapmıyor.

Alenen, tarikatların kucağına itiyor.

Git orda kal...
Beğenmiyorsan, parkta yat!

Pekiii...
Bebe çağındaki kız çocuklarımız kaçak yurtlarda can verirken, üniversite öğrencilerimiz mecburen takkeyi türbanı takıp, yastığı yorganı tarikat yuvalarına sererken, bu pazartesi günü, hem üniversite kayıtları, hem de bebe sınıflarının öğretim yılı başlarken... Milli Eğitim Bakanımız ne yapıyor?

Sordurdum...
İran’a gitmiş.

Mollaların milli eğitim konusunda bize öğreteceği çok şey var herhalde ki, oraya gitmiş.

Yılmaz ÖZDİL

o kuran kursu kaçak olabilir ama kaçak olduğundan değil ipragazın eksikliği yüzünden oluşan patlamadan yıkıldı.
tarikatlardaki vatandaşların ne zararı var.suçları oraya buraya bomba koymamakmı, sözde işçi bayramını kutlar gibi yapıp kaldırımları söküp polise atmmamakmı, halkın hakkını arıyoruz deyip halkın dükkanlarının camını parçalamamakmı, atatürkçü geçinip türkçe eğitim dili olamaz dememekmi, sakallı başörtülü öğrencileri kovup pkklılaın üniversitede eylem yapmalarına ses çıkarmamakmı.........

Pekiii...
Bebe çağındaki kız çocuklarımız kaçak yurtlarda can verirken, üniversite öğrencilerimiz mecburen takkeyi türbanı takıp, yastığı yorganı tarikat yuvalarına sererken, bu pazartesi günü, hem üniversite kayıtları, hem de bebe sınıflarının öğretim yılı başlarken... Milli Eğitim Bakanımız ne yapıyor?

Sordurdum...
İran’a gitmiş.

Mollaların milli eğitim konusunda bize öğreteceği çok şey var herhalde ki, oraya gitmiş.

Yılmaz Özdil, çok haklı . iğneleyici laflar ediyor. harika bir yazar.

milli eğitim bakanı hüseyin çelik milli eğitim bakanlığı işi dışında herşeyi yapıyor.birsürü üniversite yapılıyor.sanki kadro açıp atama yapıyorda adam gibi, bide üniv.lerin sayısını arttırıp eğitimli işsizlerin sayısını arttırıyor.barınma sorununa kimsenin çözüm ürettiği yok.paralı eğitim almış başını gidiyor.gelişmiş ülkelerde devlet öğrencilerine okuması için barınması için karşılıksız burs ve barınma hakkı veriyor yani sahip çıkıyor.bizde ise devlet resmen tefecilik yapıyor.okurken burs veriyor sonra da faiziyle geri alıyor....

Devlet resmen cocuğu okutuyor,okutuyor.Sonra sokağa salıyor.İşsizlik aldı başına gidiyor.Olan bu memlekete oluyor.Uyan Türk oğlu uyan........Yetmez mi bu kadar çektiğin çilen ve cefan.
Yetti mi diyorsun yeter artık mı diyorsun...
O zaman vur oyunu Üç Hilal'e...
Görsün herkes Devlet,Millet nasıl yönetilir.

haha sanki üniwersiteye bütün kazananları alıolarda(annadınıs) sorun o oldu

o kuran kursu kaçak olabilir ama kaçak olduğundan değil ipragazın eksikliği yüzünden oluşan patlamadan yıkıldı.
tarikatlardaki vatandaşların ne zararı var.suçları oraya buraya bomba koymamakmı, sözde işçi bayramını kutlar gibi yapıp kaldırımları söküp polise atmmamakmı, halkın hakkını arıyoruz deyip halkın dükkanlarının camını parçalamamakmı, atatürkçü geçinip türkçe eğitim dili olamaz dememekmi, sakallı başörtülü öğrencileri kovup pkklılaın üniversitede eylem yapmalarına ses çıkarmamakmı.........

Tarikatlar Kuranı Kerimde yer bulmazken senin kafanda nasıl yer buluyor anlamıyorum...buna mezheplerde dahil.

Geri