Zam Otomatiğe Bağlandı! Benzine Gene Zam

hectorxl

New member
Reaction score
0
manset_ic_161570.jpg

Benzin ve motorine yine zam geldi

95 oktan kurşunsuz benzin, motorin ve kırsal motorinin satış fiyatlarına litrede 1 kuruş zam yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK), kurşunsuz benzin, motorin ve kırsal motorinde bayi satışlarına dönük dün yaptığı 1 kuruşluk tavan fiyat artışı, akaryakıt dağıtım şirketlerince bugün satış fiyatlarına aynen yansıtıldı.

Buna göre akaryakıt dağıtım şirketlerinden Shell, Opet, Petrol Ofisi, Ankara, İstanbul ve İzmir'de, 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatını litrede 3,24 liradan 3,25 liraya çıkardı.

Motorinin satış fiyatı litrede 2,61 liradan 2,62 liraya, kırsal motorinin satış fiyatı da 2,49 liradan 2,50 liraya yükseldi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve şehirlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Kaynak

10 günde 35 kuruş zam.. araç kullanmanın lüks olmasını mı sağlamaya çalışıyor bunlar anlamadım.. yoksa metrobüs mü bütün bunların sebebi ?)

ulan bari 10 kuruş birden yapında zırt pırt 1 krş 1 krş zam yapıldı demesinler.. ne salakça uygulamadır bu

1 litre 95 oktanbenzinden kaç lira vergi alınıyor bilen warsa açıklasın lütfen_?

arkadasim yanlis hatirlamiyorsam rafineri cikis fiyati litresi 80-90 kurus arasi.geri kalanlari sen hesapla.
bu benzinde tavan fiyat uygulamasini sozde indirim yapmak icin baslattilar ama hicte yararini goremedik.allahtan bi ara ucuzlamisti kardesim dedi bunlara guven olmaz biz depoyu dolduralim diye bizde doldurduk hala o avanta benzinin keyfini cikariyoruz ama oda bitecek ne olacak mechul.

Geri