zararlı içerik uyarısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fallowmeos

New member
Reaction score
0
selam site sakinleri.garip bir durum var.site anasayfayı görür görmez AVG (FULL) uyarı veriyor.buna benzer bir konu okudum fakat hangi reklam uyarı verdiriyorsa kaldırılamazmı yada düzeltilemezmi?o reklamın benim pc de program filesin içindeki explorer dosyasın da ne işi var merak ettim doğrusu.Eminim benim gibi bir çok üye bu surunun cevabını merak ediyordur.Bu arada yeni ziyaretçilerde bu uyarıdan ötürü hemen siteden uzaklaşma yoluna gidiyorlardır.saygılar iyi forumlar.:melek

aynisi benden cikiyor
onemlii bisey degil.salla gitsin

beni güldürme..nereye SALLASIN ?

aynisi benden cikiyor
onemlii bisey degil.salla gitsin
nereye sallasin ? önemlilik derecesine göre nasil bu sonucu cikardin helal olsun dogrusu !!
ASLINDA KULLANILAN BU POPUP >> ajan << Clicker yöntemi bilinen bir exploit olmakla beraber bir önceki arkadasin da bahsettigi gibi acik larin olup olmaidigi kontrol edip ona göre ajan ciklarini göreve cagiran daha da etkili bir sonuc almak icin bir nevi izgi grubu da ön izci grubuda diyebiliriz lakin sayfa da arkadasin da bahsettgi bir sonuc cikaran üyeler negatif etkilenmekden sakinmak icin forum a girmekden BELKI DE VAZGECERLER :hhmanD
umarim herkes bunun farkindadir,yani popup dan kaynaklanan istenmeyen bu KARSILAMA bence de hos durmuyor :hhmanD sorumlularina kalmis bir durum
2eve0kh.jpg

Defalarca aynı açıklamayı yaptık, konu açmadan önce şöyle bir göz gezdirseniz...
Daha ilk mesajında şikayet, çok ilginç geldi...

Kullandığınız anti virüs programından kaynaklanıyor. Endişe edecek bir durum yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri