Zaten burdaydım :)

dagg3r

New member
Reaction score
0
S.a cümleten :) HH'deydim bayağıdır ama daha yeni konu açıyorum özendim açanlara :dilKiz:

Ben : D4gg3R

Memleket : Aslen Trabzon/Of ama ticari nedenlerden dolayı Balıkesir/Akçay'dayım :)

Takım : Çok fanatik sayılırım lanet lincolnü karşılamaya gidenlerden biriyim ( bilet parasını zor denkleştirmiştim lanet adam bişe yapmadan gidiyo olan otobüs parasına oldu :) ) GALATASARAY'lıyım hamdolsun.

Meslek : Bir Grafik-Tasarım Öğrenci olan ben mesleğimi seviyorum :)

Hobi : Çok deli ps oynarım :) bir seferinde ilk maçımda 1-0 yenildim çok biliyorum diye geçiniyodumya patladık orda tabi :) hırs yaptım dedim bak bi yanlışlık var bidaha yapalım diğer maçı 14-1 kazandım :) :) :).Makale yazmak çok hoşuma gider özellikle spor makalesi blogumda yazarım çokça :).İBRAHİMOVİC hayvanının gollerini defalarca izlemekten büyük zevk alıyorum :D

İdeal : Grafik-Tasarım denen şeyin piri olmak ve şu Sanal şehrimi kurmak ...

Çok gereksiz bilgi verdim gibi geldi :D Röportaj tadındaki konuma nokta koyuyorum.Spor bölümünde sıkça görüşürüz zaten :D.Keyifli forumlar

en sevdiğim bölümlerden biriyle ilgilisin gerçi ben Fenerbahçeliyim ama dur bakalım:goz:

tekrardan hoşgeldin diyelim o zaman kalıcı olmaya niyetlisin belli zaten iyi forumlar=))

Sağol adaş hoşbulduk :)

en sevdiğim bölümlerden biriyle ilgilisin gerçi ben Fenerbahçeliyim ama dur bakalım:goz:

tekrardan hoşgeldin diyelim o zaman kalıcı olmaya niyetlisin belli zaten iyi forumlar=))

mühim olan insanlık hocam :) sağolasın sanada iyi forumlar

aramıza hosgeldın ıyı forumlar tadını cıkar forumun ...

33o6xa8.jpg

H.qeLDin aRamıza ...

aileye hoşgeldin..iyi forumlar..

Geri