goodnight
New member
- Reaction score
- 0
5 Kilo Limon Ve 40 Dis Sarimsak Buluyn .limonlari Plastik Limonlukta Sikin.sarimsaklari Metal Deymicek Sekilde Elinizle Soyun Ve Tahta Havanda Ezin.5 Kilo Liomondan 2 Litre Su Cikmasini Salayin Yani Tamamlayin 2 Litreye .2 Litre Bir Sisieye Ezdiniz Sarimsaklari Ve Limon Suyunu Katin.sise Gunes Isigi Almamali Bunu Folya Kagidi Ile Sarin Kapagini Kapatin Ve 1 Ay Boyunca Hergun Calkalamak Sartiyla Bekletin .kapagini Acmayin.1 Ay Sonra Sabah Lari Kalktiginizda Ac Karna Yarim Fincan Icin Ve Ictikten Sonra En Az 1 Saat Hic Birsey Yeyip Icmeyin.bunu Dietle Birlikte Yaparsaniz Hizli Kilo Vericeksiniz Ve Ayni Zamanda Damr Tikanikligi Yasayan Kisiler Icinde Cok Faydalidir.bu Uygulamayi 2 Litre Bittikten Sonra 1 Ay Bosluk Birakartak Tekrar Yapin .uzun Sureli Arka Arkaya Yapmayin Cunku Damarlari Acma Ozelligi Oldugu Icin Incelme Olur Birkere Uygulayin 1 Ve Ya 2 Ay Ara Verintekrar Uygulayin Goruceksiniz Farki Ben Denedim Faydasini Gordum Ve Verdim Kilolari Dieti Biraktiktan Sonrada Almadim Benim Gibi Cok Kisiye Uygulattim Ve Herkez Basarili Oldu Umarim Sizede Faydali Olur