zenci hırsız prezervatif

xcharmingx

New member
Reaction score
0
Mécnun biLséydi GaLatasaray sévqisini Sévér miydi
gece yarısı karı koca iş tutmak istemişler tam icraat başlıyorken kadın kocasının prezervatif takmadıgını görmüş bu şekil istemiyorum demiş. adam ama hayatım evde kalmamış desede karısı illa prezervatif takmasını istemiş. tabi adamda haliyle eczaneden prezervatif almaya gitmiş. o sırada eve zenci bir hırsız girmiş yatak odasında hatunu o şekilde çıplak bir vaziyette görünce dayanamayıp hatunu orda bir güzel :D:D kadın zenciyle beraber oldugu için bitkin düşüp o şekilde uyuya kalmış. kocasıda o sırada tabi eczaneden prezervatif alıyormuş eczaci sormuş ne renk olsun diye mor kırmızı beyaz siyah v.s v.s adam degişiklik olsun diye siyah olsun demiş. ve eve geldiginde karısıyla oda işi bitirmiş.
9 ay 10 gün sonra bir çocukları olmuş çocuk büyükmüş konuşma başlamış ve babasına sormuş baba sen beyaz annem beyaz ben neden siyahım demiş babasıda dua et sen mor olmadıgına demiş :D:D:D:)

(not) forumda aradım bulamadım eger verildi ise şimdiden özür dilerim

Güzeldi =)

superdi hatta geçen gazetede böyle bir haber vardı.karı koca beyaz ve tüp bebek yöntemine başvuruyolar.doğan cocuk siyah.doktorların açıklaması çok ilginç büyüdükçe rengi açılır.ve DNA testinde her şey ortaya çıkıyo.Çocuk başkasının spermi.....

ehehehe la dana fikra guzeldi..yeni fikralar beklerim senden..:D

aver59' Alıntı:
çok ilginç büyüdükçe rengi açılır......

:durdurun :durdurun açılır abi...bakman şimdi böle olduğuna güsel abim, hele biras büyüsün kar gibi olur şerefsisim...:durdurun :durdurun :clap

heheheheee on numaraydı :D

harikaydı yaw ilk defa böyle hilkaye okudum..

Geri