Zengin mi, yakışıklı mı?

zenginmi ?yakısıkLımı?

• Kullanılan toplam oy
    20

aSLihaN

New member
Reaction score
0
İskoçya’da yapılan bir araştırma, geçmişte varolan baskılardan sıyrılan ve artan biçimde ekonomik özgürlüklerine kavuşan kadınların, erkeklerde fiziksel çekime maddi durumdan daha fazla önem vermeye başladıklarını ortaya koydu.

Araştırmanın yazarlarından, Saint Andrews Üniversitesi’nde görevliFhionna Moore, “Kendi bütçelerini kontrol eden kadınların, potansiyeleşlerinin maddi durumuyla daha az ilgilendiklerini ve ne kadar çekici olduklarına baktıklarını görüyoruz” dedi.

Sonuçları “Evolution and Human Behaviour” adlı dergide yayımlanacak olan araştırma, ekonomik durumu iyi olmayan kadınların ise hala erkeklerin maddi durumunu çekiciliğin üstünde tutma eğiliminde olduğunu gösterdi.

Araştırma kapsamında 1851 kadınla anket yapıldığı belirtildi.

Kaynak : AA

evt soruOrm hh girLs e..
zengin mi tercih edersiniz yakısıkLımı :sigara:

şimdi yakışıklı olursa gözü cok dışarda oLur yakışıklı diye :)

zengin oLursa kendini bişi sanar :p

en iyisi ikiside oLmasın :D

ne desem bilmem ki en iyisi ben hicbirini almiyim :p

yakışıklı aliim dierini ben hallederim.....:goz:......:)

euhehuhue :D
komik yaw, para önemli deil artık ha süper :D

bende oy werdim acaba benide kapsar mı bu anket :eek:

ayy kızlar bnm için parası ve ya yakışıklı olması önmli deil:p
gsl olsun yeter heeeee:p :p :p

yav bende ankete katıldım soruya da cvp verdim;yanlış anlaşılmaz demi:eek: :cool:

Bu sorunun cevabı için sanırım yonja.com daki kro tiplerin arabaları ile çektirdikleri fotolar ile sevgili bulmaları ve caddedeki tipleri biraz görmek, izlemek yeterli.

Benim için iç güzellik başta gelir ardından olmazsa olmaz dış güzelliği gelir ama maddiyat hiç bir zaman sorun değildir. Fazla güzel olmasındanda hiçbir zaman korkmam, eğer o kişi beni zaten gerçekten seviyorsa başkalarına bakmaz.

vay be helal olsun gozume takıldı ugradım bı bakayım bızım turk kızları neyı secmıs dıye eger ıcten yazdılarsa helal olsun

ama bısı daha var bu foruma uye bayanların cogu zengın baksanıza cogu yakısıklı olsun yeter para bızde var gıbı cevaplar vermısler

ya bızıde bulsa soyle zengın kızlar ama nerde bızım tanıdıklerımızın hepsı para pesınde :(

Hani vardır güzel bir laf gönlü zengin olsun benim için yeterlii...

valla ben yakışıklıyım ama zengin değilim gözüm dışarda değil olsaydı saysını unuturdum.

ilk 2 şıkta beni anlatıyo diye duydum :p bu şakaydı ben fakir bi adamım :)

Zenginleri sewmem :s ; yakışıklılık da bi yere kadar sonuçta yarın bigün başına bişi gelse o da gidecek bence en iisi iç güsellik yaw...

para para paraaaaa sen nelere kadirsin tabeeeeeki para

para para paraaaaa sen nelere kadirsin tabeeeeeki para (zengin)

ee pek ine olcek DES e :D
hem güzel, hem bakımlı, hem yakışıklı hemide gay barı var zengin adam :D
onu alırmısınız :D

Git kardeşim tabiki herkes zengin der müstesnalar hariç.Tipe mipe bakmazlar

Geri