Zyxel adsl mdem sorunu

daghan5151

New member
Reaction score
0
1 haftadır internete giremiyorum.zyxel adsl modemim var. web tarayıcısına normalde 192.168.1.1 yazınca ayarları acılıodu şimdi ise bişey cıkmıyor.sizce neden olabilir.sınırlı baglantı veya baglantı yok diyor onceden demiyordu uff bilen varsa yazsın lutfen
(modeme reset atmak HATTA kapatıp acmak hepsini denedim:)

ip alamiyormus makinan ;

ag baglatilarim sag tik özellikler, yerel ag baglantisi özellikler, tcp / ip internet erisim kurallari özellikler

ip adresi : 192.168.1.2
ag alt maske : 255.255.255.0
ag gecidi : 192.168.1.1

dns'leri ister bos birak ister

4.2.2.1
4.2.2.2

bu sekilde yapilandirip dene.

arkadaşım 1 hafta 10 gündür bende aynı sorunları yaşadım.Telekomu aradım birlikte 192.168.1.1 bu noyu girdik olmadı.daha sonra biz size ulaşırız deyip teli kapadılar 1 saat sonra arandım bir kac numara daha girdik olmadı en sonunda modemin arkasındaki reset deligine 15 saniye kadar basılı tutup sonra modemi cd den tekrar kurmam söylendi dediklerini yaptım bende suan bir problem yok.bu arada bende ZyXEL kullanıyorum.umarım sorunun cözülür cok sinir bozucu bir durum....

aynı modem bende de var ben de 5 gündür giremiyodum almaz olaydım bu telekomun bu kampanyaların bu hizmetin bunlara denecek tek şey

6lxyhvq.jpg

arkadaşlar o modemlerde bi sorun war bi arkadaşımdada war ve oda ağlıyo sizin gibi:D

arkadaşlar zyxel modemlerde sorun war şu sıralar ben de birisinde duydum ama
4.2.2.1
4.2.2.2
dns keriyle sorun olmuor sanırım
yada telekomun kendi dnslerini kullanın
195.175.39.39
195.175.40

zyxel demeyin lütfen bana atıcam en sonunda o olucak :(

Geri