Çalışan Kadının Bir Günü…Allah` im sabir ver (:

pasaklı

New member
Reaction score
0
Çalışan evli ve çocuklu bir kadının check listine şöyle bir bakalım. iş dünyasındaki atmacalardan başka nelerle meşgul oluyor bakalım çalışan kadın bir günde;

* sabah kargalar kahvaltı etmeden kalk, kocaya, çocuklara kahvaltı hazırla,
* kocayı, çocukları kaldır, giydir, kahvaltı ettir,
*kocayı, çocukları öperek uğurla,
*giyin, süslen, iş yerinde prezentabıl olman bekleniyor,
*evden çıkarken faturaları yanına almayı unutma,
*koşarak servise yetiş.
*iş başı yap, ajandana bak, koca ve çocuklarla ilgili herhangi bir toplantıyı atlama,
*öğle yemeğinden sonra çocuğun veli toplantısına gitmek için patrondan izin iste, ezil, büzül,
* hay allah, küçük oğlan beden dersinde dizini yaralamış, izin al, okula git, oğlanı al, hastaneye yetiştir, dizine pansuman yaptır,:vur
*oğlanı hastaneden sonra anneannesine bırak, işe koşarak dön.
*iş yerinden birine yalvar, parayı ve faturaları ver, ödesin.:eek:ha

*kocayı ara, akşama ne yemek ister sor.:çaliş
*ah, şu toplantı uzamaz inşallah, daha eve gidip yemek yapıcaksın…
*koşarak servise yetiş,
*eve varmadan in, alışveriş yap,
*eve yetiş, bir yandan aldıklarını yerleştirirken bir yandan telefonda kocaya işten dönerken oğlanı anneannesinden alması için yalvar,
*akşam yemeğini pişir,
*okuldan gelen büyük oğlanı yedir hemen, ders çalışacak.
*aman yemek yanmasın, limon da kalmamış, koca sirkeli salata yemez, komşudan limon rica et.
* koca ve küçük oğlanla yemek ye, küçük oğlanı sev, geçicek de,
* masayı topla, kocaya kahve yap, gazetesini ver, kumandayı ver ve yatana kadar unut,
*çocuklara derslerini çalıştır, ödevlerini yaptır, onlarla oyna, sev, saati gelince masal oku ve yatır,
* ertesi gün giyilecek olan kıyafetleri ütüle, hazırla,
*ertesi akşam yemeğe misafir var, zeytinyağlı yemekleri pişir,
*ortalığı topla, tozları al, vaktin kaldıysa bir de yerleri sil,
*yatağa gir, kocayı istiyorsa memnun et,:utan
*uyu, pardon sız!

bide bunların üstüne dır dır ederler hala bahaneler bulurlar yaptıın işe cıx cıxx

ya kusura bakmayın ama öyle kadın var mı? o anlattığınız kadın var ya 1000'de değil 1.000.000'da 1 kadındır. sabah kalkacak kahvaltı hazırlayacak vs vs faturaları ödiyecek sonra akşam ne yemek yapayım diyecek. :D yok abi hakkaten 1.000.000'da 1 o kadın. varsa öyle birisi söyleyin kim olduğunu hemen :D

erkek: hayatım akşam ne yapacaksın
kadın: valla ben aç değili dünden kalan makarnayı ısıt ye!!!
yada
kadın: aman uğraşamam dışarda yiyelim!!!
yada
kadın: bu akşamda kahvaltı tarzı bişeyler yapalım!!!

gerçeklerden kaçamayız arkadaşlar.

revolation' Alıntı:
ya kusura bakmayın ama öyle kadın var mı? o anlattığınız kadın var ya 1000'de değil 1.000.000'da 1 kadındır. sabah kalkacak kahvaltı hazırlayacak vs vs faturaları ödiyecek sonra akşam ne yemek yapayım diyecek. :D yok abi hakkaten 1.000.000'da 1 o kadın. varsa öyle birisi söyleyin kim olduğunu hemen :D

erkek: hayatım akşam ne yapacaksın
kadın: valla ben aç değili dünden kalan makarnayı ısıt ye!!!
yada
kadın: aman uğraşamam dışarda yiyelim!!!
yada
kadın: bu akşamda kahvaltı tarzı bişeyler yapalım!!!

gerçeklerden kaçamayız arkadaşlar.

hehehehe.abi senin dediğinin doğruluk payı çok yüksek ama çalışan kadının işi hakikaten zor.düşünsene o kadar işin üstüne birde ev işleri.hele birde çocuk varsa ohoooohoo.allah yardımcısı olsun çalışan hanımların.çok zor çok. :çaliş :çaliş :vur

offf $u i$Lere baq yaa..:eek:ha

ağızLarını açarLar siz evde ne yapıosunuz derLer :çaliş

okuyun okuyun :saskin

Erkekler okusunda görsün bayanların neler yaptığını :)

iSpiK' Alıntı:

i$imiz bu eywaLLah..bi kadın kadınLığını biLiCeq i$ini güCünü yapıCaq..ama erkek de kadının değerini biLiCeq...bütün bu işLeri köLe oLduğumuz iÇin degiL sewdiğimiz iÇin yaparız sadeCe..değerimin biLinmediini farkedersem kıLımı kıpırdatmam...:sigara:

Wuww e tabi karsınızda annayıslı,yardım sever ve sevgilisinnn yukunu paylasn biri olmazza(ki bn tam böleim övunmk gibi olmasn:) ) Zor yane!Ama sizn yukunuzu paylasıcak bi hayat ikizi buldugunuzda bu bukadr zor olmaz...Burdan anons ediorm pak arkadaslarım kız arkadaslarınızlan yukleri paylasın! :) Onnarı biraz anlayıp ilgi ve alaka gostern olmaz ki cnm aaa :D:D:D

off bu neydi yaa nefes bile alamadım.yav harbi ne zor şu kadınların işi. hiç sorun değil yaparız biz bunları gıkımız çıkmaz ama gel gör ki bide üstüne tantana etmezler mi:(

varmı böyle bir kadın ben ne gördüm nede duydum bu kadar fedakar bir kadını kadınların tek bir görevi vardır bana göre erkeklerin kafalarının etini yemek
ben erkegin görevlerini sayarım hemde sadece karılarının erkegininden beklediklerini ciltler doldurur
kısacası senin anlattıgın kadın bu dünyada yok ama başka gezegenlerde hayat var diyorlar oralara bakmak lazım

bizmi yapalım alla alla şaka bi yana böleleride varsa abdest aldığı suyu içsin kocaları :D

Tamamına katılmayacam ve her zaman oldu gibi istisnalar kaideyi bozmaz demek istiyorum arkadaşlar ama bu cok hoşuma gitti " masayı topla, kocaya kahve yap, gazetesini ver, kumandayı ver ve yatana kadar unut," benim amcamda eşide ögretmen ve burda yazılanları onların yaşamlarıyla kıyaslayınca cogu yanlış bence ama öle durumdaa olanlarda var bence hayat müşterek iki tarafta çalışıyorsa bişeyleride ortaklaşa yapmları lazım sadece cocugu deil diger işleride ortaklaşa yapmalılar bence

kadınların işi daha zor ,ama kadının çalışmaması daha iyi olur kanımca
(tabiki her kadın çalışabilir fakat aile yeteri kadar birbiriyle görüşemez: )

Geri