Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

sinsi-34 arkadaşım çalışmalarınız için sabit konu bulunuyor lütfen orayı kullanınız + resimler gözükmüyor.Sabit başlıkta yayınlarken lütfen ya tinypic.com yada photobucket.com adresini kullanın.İyi forumlar.

Alman gamalısını çevirdik böyle
2i6p8w2.jpg

Bunlarda benim çalışmalarım arkadaşlar 3 senelik olanlar var yani ilk pshop çalışmalarım fln zaten benim fotolardan avare dönemlerimde olanları yani 3 sene öncekileri anlayacaksınız euheueheuheuhe evlendikten sonra uslandım kısacası euheuehe uheuh:)Eskilerden yenilere doğru ekliyorum arkadaşlar...Bakalım ilerleme var mı?

bu ilki ilk çalışmamdı şimdi bakıom ne acemiymişim...

SSSSF.jpg

EDD-1.jpg

LLKKU.jpg

hecubah.jpg

PEK14.jpg

Antique_Pillow_by_sparx222.jpg

NNTH.jpg

ipek10.jpg

ipek9.jpg

ipek13.jpg

Bunlarda yeniler....Genelde fotograflar üzerinde çalışıyorum....

FDDZ.jpg

ipekkk.jpg

kubra.jpg

Page1_0.jpg

kocacm.jpg

zeyno.jpg

zzzz.jpg

Bu annemin benim nikahta çekilen resmi saçı başı dağılmış fln
nikah43.jpg

SONRA (5 YAŞ GENÇ HALİ)
ana.jpg

PRINTERDAN ÇIKARMAK İÇİN FOTOGRAF HALİ
annecik.jpg

Buda kuzen çok geyik adamdır komedi resimler çeker hep onun resmi aldık ve onu nigga pimp yaptık
ÖNCE
n580542824_420440_2805.jpg

SONRA
Page1.jpg

dün gecede benim kılıçları kimonoyu fln verdim eline makyaj yaptım yüzüne çektik resimleri 2 saat sonraki hali ve öncesi aşağıda
ÖNCE
S6300076sss.jpg

SONRA
S6300076copy-1.jpg

Harbiden güzel bir eser cıkmıs ortaya..güzel olmuş..

black son resmin renk ayarlarını düzeltinmiydi tamamdır..Birazda resimlerin köşelerini dağıt,blurla fotoğraf açıları uymadığından garip durmuş senin kuzen direk karşıdan bakıyor arkadaki manzara biraz yukardan çekilmiş (:)
Diğerleride oldukça başarılı çalışmalar :victory

Bşurladım zaten çok oynayıncada belli oluo bazı kesitleri resmin tam ortasına koymama nedenim arkadaki resim çok güzeldi görselliği bozulmasın diye harika bi mekan dimi???

Kod:
reklam içerikli olduğundan silinmiştir..!

Bunlarda benim siteme yaptıgım bannerlar..
Eferim kıs black Arka fonlara yapıstırmısın :D

güzel olmuş blackwoman abla :goz:

GÜzelll Dahada ileri gidiyosun black.

Geri