Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

usta güzel olmus ama su kıcagızın kollarındakı pruzleri yo etsen daha ii olacak dikkat cekiyor...

sanki üşümüşte üyleri diken diken olmuş gibi :)

bu benim ps de yaptığım ilk çalışmalardan biri allah razı olsun forumdaki dostlarım bana yanlış larımı gösterdi düzenledim artık birazdaha öğrenmeye başlıyorum.ilk kendi beğendiğim çalışmamı sizinle paylaşmak istedim.boyutu biraz büyük o neden le kusura bakmayın:)

http://img155.imageshack.us/img155/7123/0030bv.jpg

düşüncelerinizi ve eksiklerimi güzelce dile getirinki bende eksiklerimi giderebileyim.inşAllah beğenirsiniz

asselam

kim var kim yok yakmışsın ilk çalışman için güzel olmuş

:) Allah razı olsun

- e konu ateş,cehennem ile ilgili bişey olacaksa bari temel odunlarını simgeleyeyeim dedim:)

ben resimleri sayfanın ortasında yapmak istedim ama ona uygun bir kareografi oluşturamadım kafamda çünkü bütün resimler gövdeden yukarısını çekiyordu.Neyse sayende bir adım daha atmış olduk:)

Most Wanted oynarken hiç vazgeçemedigim arabam anadoldur arkadaslar porsh ve mercedes halt yesin yanında duman attırırım falla hepsinee :)

anadol014pk.jpg

anadol027ug.jpg

haahha oy bu ne yaa :)

gercekten ölümüne güldüm

AdmiX' Alıntı:
alemsin musti x biraz daha çalışsan warya manyak şeyler yapacaksın ben inanıyorum sana biraz daha yansımalara felan dikkat et oke ?

ayrıca o arabanın o kumsala girmesi imkansızdır ( sahil güvenlik almaz be bi kere :D ) şaka maka iisin dewam ;)

yorumlarin için tesekkurler AdmiX ya sahil guvenlik no problem dee alttaki neonu farkli renk yapacaktim ve ışığı biraz daha saydamlaştıracaktım ama bi yerden sonraa sıkıldım yaaaa :) yeter bu kadar dedim biraktim en çok goze batan kısım orası zaten. :)

musti x : bak emuleden arattır gnomon workshop diye digitall car coloring egitimi war adamı bi izle dediklerimi anlıyacaksın ;)

ahanda örnek musticim :D ( bu kıyagımıda unutma bak taa arşivden aldım resmi :p )

adamın yaptıı film işlerini görsen :D sıyırıo insan... daha bir çok serisi war bulursan indir dostum ;)

gece stress basmıştı bi ara yapmıştım vektör çizimi yine... :D

rahman.mashadow' Alıntı:
bu benim ps de yaptığım ilk çalışmalardan biri allah razı olsun forumdaki dostlarım bana yanlış larımı gösterdi düzenledim artık birazdaha öğrenmeye başlıyorum.ilk kendi beğendiğim çalışmamı sizinle paylaşmak istedim.boyutu biraz büyük o neden le kusura bakmayın:)

http://img155.imageshack.us/img155/7123/0030bv.jpg

düşüncelerinizi ve eksiklerimi güzelce dile getirinki bende eksiklerimi giderebileyim.inşAllah beğenirsiniz

asselam

helal hoştu doğrusu :clap:

İşte graffiti boyle yapilir hehehe:D :eek:
photoshop çalişmasi, görüş ve teşekkürlerinizi eksik etmeyiniz.

mustixgraffiti9xz.jpg

Geri