Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

buda benim son çalışmam :) .. basit ama birkaç güzeL resim ...

hueftg.jpg

Cok sade olmamıs mı chavus

Kv. Olan Küzel Olmuş furkan Eline sağlık

Mehmet kardeş sade bi çalışma olmuş güzel de denebilir amma velakin o yazının üstünde oturan her kimse artık, kenarları çok keskin olmuş... kenarlarına biraz blur..vs yedirip arkaplana entegre etsen daha iyi olurdu... =)

Mehmet kardeş sade bi çalışma olmuş güzel de denebilir amma velakin o yazının üstünde oturan her kimse artık, kenarları çok keskin olmuş... kenarlarına biraz blur..vs yedirip arkaplana entegre etsen daha iyi olurdu... =)

öyle uğraşmayıpta seçerken sert değilde antiallias gibi bi stili uygularsan daha hoş olur desek...

arkadaşlar oturuyodm boş boş aklıma bi yöntem geldi denedim oldu Led ışıklı tablo yapmayı başardım...

Görmek İçin TIKLA

Yaskom kardesim benim bak Ben flash tan fazla annamam ama Bunu ps de yaparım Swf ye cevirirm BEn olsam Opocity ile çizimmiş yuvarlakları daha Yumusak Arka font daha çekilli biraz daha teknolojik yaparıdım

bu akşam olmaz ama dediklerine uygun bişiyi yarın yapmaya çalışıp kayayım...

güzel olmuş 3mr profilimde msn var eklesene bu photoshop hakkında biraz konuşalım senle :goz:

Puhahha kOmedi Olmus kanki :DAl buda benden WIDIA firmasına yaptıgım Amblem Genel Müdüre ii para Kaptım :D

348luvr.jpg

Lem Delü NE kıskancam Komedi Bölümüne açsan Millet gülmesse neyin :D 10 yıl düşünsem aklıma gelmezdi Öle bişi yapmak :D

ilk çalışmana göre çok güzeL ... brushlu çalışmaları hep sevmişimdir zaten ..

Geri