Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

p3simist sence verdiğin resimlerin yeri burasımı, sildim.
başka yere açacaksan pm at kodları veriim

schakal arabanın üstüne koyduğun resim vs stickerlerin opacity'sini biraz daha düşürürsen çok daha güzel olucak sadece bi tawsiye ;)

saol ama benım resımlerımde kımsenın fıkrını kullanmam sadece aklıma estıgı gb yaparım ama dusunmen bıle yeter saol...

lastıklerde jant yok evde olmadımdan urasamadım ama sona olur ınsallah

cobrat50ft.jpg

dogan6pg.jpg

mazmbaxorkopya9ek.jpg

vivaroc3on.jpg

eski mesajda beyaz arabanın jantları olmamış ve arabanın yansıması farklı.Değerleri güzel olmuş eline emeğine sağlık...

eKo_izNik' Alıntı:
eski mesajda beyaz arabanın jantları olmamış ve arabanın yansıması farklı.Değerleri güzel olmuş eline emeğine sağlık...

saol teskkur ederım bız göruslere acıgız olsun okadar burda kusursuz araba yok zaten:D:hhman:

salakcopy2hv.jpg

SchakaL' Alıntı:
saol teskkur ederım bız göruslere acıgız olsun okadar burda kusursuz araba yok zaten:D:hhman:

eskiden ben de yapıyodum hemde baya güzel ama bıraktım.haftasonu işim olmassa koyarım...

evet arkadaslar buda benden olsun benzıne de care bulduk artık

ShitDeath kardes nıtroyu ben hıc hesabetmedım

skyynet' Alıntı:
evet arkadaslar buda benden olsun benzıne de care bulduk artık

çok ii düşüncen var hiç ne yansıma düşünmüşsün nede bişi :D çünkü yerler ıslak birazda yerlere girmeyi deneseydin süper olucaktı :)

inş dediklerimi uygularsın senin faydana :hhman:

AdmiX' Alıntı:
çok ii düşüncen var hiç ne yansıma düşünmüşsün nede bişi :D çünkü yerler ıslak birazda yerlere girmeyi deneseydin süper olucaktı :)

inş dediklerimi uygularsın senin faydana :hhman:

kardes daha yenı basladım bu ıse ondan fazla bılmıyorum arastıra arastıra onu da yapcam sızlerın sayesın de

canım sıkıldı boktan boktan şeyler yaptım mesela en boktanı:)

Resmin ilk hali;

magiclife1photo09b8no.jpg

Sonra böle yaptım; (iğrenç tiksinç) :)

magiclife1photo09b6qh.jpg

:( Saygılar...

Geri