Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

creative_images_16.jpg

creative_images_15.jpg

creative_images_14.jpg

creative_images_13.jpg

creative_images_12.jpg

creative_images_08.jpg

creative_images_11.jpg

KARMA ilk olarak, bu resimleri bizimle paylaştığın için sana teşekkür ederim... Gayet güzel çalışmalar... Yani, insana değişik fikirler verebiliyor... Aklına, bunları arayan ve bize ileten ellerine sağlık :)

Arkadaşlar bir de ben 26. sayfada tasarımlarımı sergiledim ama daha bir kişi yorum yürüttü yanlızca biraz ilgilenirseniz ve benim gibi bir garibanı sevindirirseniz mutlu olurum... Şimdiden teşekkür ettim.... :sigara: :)

Merhaba arkadaşlar bu benim başka bir çalışmam... Burdaki çalışmayı birazcık açıklayayım... Bu çalışma sadece siyah bir layer'in üzerine yapılmıştır. Yani yıldızlar, Ay' a benzer gezegen ve Ateşli olan cisim tamamiyle kendi tasarımlarım.... Sadece 2 saatlik bir çalışma... Bu çalışmayı yapmamın sebebi uzaya aşırı derecede ilgim olması. Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.... Diğer kurukafalı falan tasarımım da biraz değişik ama bayılıyorum böyle deli şeyler yapmaya... Önce o tasarımın size kaç resimle oluştuğunu göstereyim sonrada tasarımın kendisini umarım hoşunuza gider...

i16475_Selo7copy.jpg

i13481_dkman.JPG

Buda birleşimi :sigara:

i13480_selo.jpg

Teşekkür ettim furkan kısaca Lord yerine selo da desen olabilir :sigara: neyse artıkın yarışmalar olursa bakarız... :)diğer tasarımlarla yanınızda olcam... goodbyes
Birde arkadaşlar avatar nasıl olmuş vesikalık resmimle yaptım yine

önceki çalışmalar çok güsel joga bonita ya bayıldım

araba modifiyelerine nooldu değişik şeyler görmekte güzel ama arabalarda iyiy di neyse ben sizi iştaha getiririm belki
Bu ilk taxi çalışmam biraz dingil oldu ama 2. si iyi

Bu da 2. si

yorumlarınızı esirgemeyin

güzel calışmalar stefanel eline sağlık

AL ÜLEN KARI,GAREZİM VAR ZATEN SANA :D
i19844_Charlie304ster10.jpg

i19841_Charlie304ster20.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------
i19833_18ass.jpg

i19835_HotChicken.jpg

Biz İşte Adamı Böyle Rezil Ederiz :D
-------------------------------------------------------------------------------------------
Bi tane daha var ama Upload edemiyorum İmagehell hep aynı şeyi yapıyor 4.sünde tıkanıyor:(

Umarım Beğenirsiniz amatör çalışmalar ama çok uğraştım

Saygılar Evenim:sigara:

Bİr tane çalısmam asıl pek bişey yapmadım ama yinede werimm dedimm :)

i19879_Untitled2.jpg

Zamanında Cem Uzan Jardeli Gs ye getirdiydi.
Bende Fb Ye bi kıyak geçip Ronaldinyoya İmzayı Attırdım arkadaşlar hayırlı ve uğurlu olsun inşAllah:cool:

i20013_ronaldinho3fb3copy.jpg

Bunun için gerçekten çok uğraştım Fbli Gsli herkezin yorumunu bekliyorum.:ter:
---------------------------

Ahan buda daha önce yaptığım dolar çalışmasının devamı (perenin arka tarafı)

i20017_onedollarcopy.jpg
[/IMG]

----------------
i20019_0624.jpg

magneta' Alıntı:
ronaldinyo güsel olmuş ama işte ancak ps ile türkiye liglerinde görebileceğimiz bir topçu

:D:D:D

Gslisin değilmi?:D

olsun

Bak usta düşünür,yazar,sinemacı,fizikci,topcu,duran top ustası,süper sol ayak Sir Alex De Sousa Demişki;
"Sadece Hayal Edin,Gerçekleşir":p

olsun gs dede olsaydı bjkdede ligimize renk katacak bi oyuncu olurdu.
yorumun için teşekkür ederim kardeşim

Geri