Çalınan MSN i geri alın-resimli anlatım

ii de güvenlik sorununu raporlayın dedikten sonra başka bişi açlıyo

bi yardım yapıyosunuz bari takip edin sorulan soruları kardesim...iyi ki 2 link veriyosunuz ... olmuyo diyen kaç kişi var bi say bakalım... hayret bişe yaaa. neymiş de emeğe saygıymış... işe yaramayan emeğin neyine teşekkür edicez...bari teşekkürü hak etmek için biraz daha ilgi gösterin...sorunumuzu çöz üstüne para vereyim ...

Arkadasim Peki Ulke Yer Posta Kodu isim Soy isimlerde Degisitirilmisse Ne olucak Ben Sahsen Oyle Yapiyom Geride ALamiyorlar Ama Bir Yontem Var

Mesela; [email protected] bu adresin calindi bir turlu alamiyormusun geri cok basit

[email protected]---Bu Adresi Satin Alabiliyorsun Para ile :)))

yahu açarım yeni bir msn bunla kim ugraşacak zaten önlemimi önceden aldım msn em çalınsada fark etmez sizlerede tavsiyem msn niz saglamken parolamı unuttuma girin gereken bilgileri girin msn adresinize gelen parola degiştirme adresini kullanmadan saklayın yarın bir gün msn niz patlarsa onunla geri alın

beğendiğiniz için teşekkürler.......çok güsel bir yöntem herkese tavsiyemdir.......

kardeş girioz girioz ama o dediin yere ulaşamıoz başka bi sayfa çıkıo
ve o çıkan sayfa sanırım kobra2130 arkadaşımızın dediği sayfa.
GÜVENLİK SORUNUNU RAPORLAYIN butonuna tıklıoruz http://technet.microsoft.com/en-gb/s.../cc165610.aspx bu sayfayı açıo.
burdanda o dediin yere ulaşılamıo.

iyide abicim bu resmen bir nevi Hack yontemi..

ben simdi iyi tanidigim birisinin mail adresi icin bunlarin hepsini yapsam..bana da bilgileri gonderirler..guvenlik acigi resmen bu

insanin basi belaya girer...ama gauzel bir konu tesekkur ederim..devamini beklerim

Geri