Çankaya Belediye Başkanı : CHP lilere rüşvet dağıtmaktan iş yapamıyorum !!

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Çankaya Belediye Başkanı: CHP lilere rüşvet dağıtmaktan iş yapamıyorum

505261222416794.jpg

CHP nin kalesi Çankaya Belediyesi, Başkan Muzaffer Eryılmaz ın rüşvet itiraflarıyla çalkalanıyor. Yaptığı telefon görüşmelerinde belediyedeki rüşvet çarkını anlatan Eryılmaz, dinleyenleri şoke etti.

Eryılmaz, dün akşam Kanal 7 de yayınlanan ses kaydında CHP li Meclis üyelerinin kendisinden tehditle rüşvet aldığını itiraf ediyor. Eryılmaz, yamyam dediği partilileri, Bugün ne götürürüm derdi içinde olmakla suçluyor ve İş, miş bakamıyorum. diyor. CHP li Belediye Başkanı, Cumhuriyet Gazetesine verdiği parasal desteği de açıklıyor. Eryılmaz, Bak şimdi Balbay a (Cumhuriyet Ankara temsilcisi) 100 milyar ödememiz lazım; yok çıkmadı adamlardan gazete alıyoruz, ilan veriyoruz, yazı yazıyoruz. Kolay değil gazete. ifadelerini kullanıyor.

CHP Genel Merkezini, seçim sonrası protesto eden muhaliflerden çöp kamyonlarıyla koruyan ve Cumhuriyet Gazetesinin binası için yaptığı yardımlarla gündeme gelen Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, Başkent \\\'in göbeğindeki rüşvet çarkını deşifre etti. Eryılmaz ın belediyeden ihale alan firmalara koyduğu şartları ve imara açılacak arsalar için oylamaya katılan CHP li meclis üyelerine ne kadar rüşvet verdiğini itiraf ettiği bir ses kaydı çıktı ortaya. Söz konusu kayıtlar dün akşam Kanal 7 Televizyonunda yayınlandı. Eryılmaz, telefonla konuştuğu kişiye belediyeyi hangi şartlarda yönettiğini, rüşvet pazarlıklarını, meclis üyelerine ödenen rüşveti nasıl temin ettiğini, firmalara malları nerelerden almaları konusunda yaptığı müdahaleleri ayrıntılı bir biçimde açıklıyor. Başkan Eryılmaz, meclis üyesi arkadaşlarını bugün ne götürürüm derdi içinde olmakla suçlarken, onlar hakkında yamyam ve p..t, p..nk gibi ağır ifadeler kullanıyor. Muzaffer Eryılmaz ın anlattığına göre meclis üyeleri, rüşvet olarak sadece para istemiyor. Bu kişilere belediye başkanı tarafından 75 bin dolar tutarında 50 tane laptop hediye edilmiş. 24 ile 25 arasında ben onlara para dağıtacağım. diyen Eryılmaz, isteklerini yapmadığı zaman tehdit edildiğini ifade ediyor. Zaman zaman CHP Genel Sekreteri Önder Sav la korkutulmaya çalışıldığını söylüyor. Meclis üyelerinin her dosyanın üstüne atladıklarını öne süren Eryılmaz, içinde bulunduğu durumu şu sözlerle dile getiriyor: Ben şimdi bunlara para bulmak için 50 takla atıyorum. Bugün tavacı ne o, Recep usta diye bir i... var. Ondan 100-150 milyar rüşvet getirecekler, bu x belediye meclis üyelerine verilecek. Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz, işi gücü bırakıp CHP li belediye meclis üyelerini ikna etmeye koyulduğunu belirtiyor ve ekliyor: Allah ım şaştı, iş miş bakamıyorum. Başkan Eryılmaz, kendi işçileri hakkında da şu bilgileri veriyor: Personel dediğin yani TİP çi, TİSİP li, ÖDP li, EMEP li, DEHAP lı personel. Biz CHP liyiz.

Başkan Eryılmaz, ses kayıtlarında Cumhuriyete yaptığı parasal desteği de açıklıyor. Gazeteye dağıtım yardımı ve ilan verdiklerini belirten Eryılmaz, İsteklerine hayır desem küstüm gittim diyor falan; öyle p..t p...nk le uğraşıyoruz. Bak şimdi Balbay a (Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay) neredeyse 1-1,5 aydır ödeyeceğiz. 100 milyar ödememiz lazım; yok çıkmadı adamlardan gazete alıyoruz, ilan veriyoruz yazı yazıyoruz. Kolay değil gazete. şeklinde konuşuyor.

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER ERYILMAZ

24 ile 25 i arasında CHP li üyelere para dağıtacağım. İsteklerini yapmadığım zaman tehdit ediliyorum. Bir seferinde Önder Sav la tehdit ettiler. Bunlarla uğraşmaktan iş miş yapamıyorum.

Ben şimdi bunlara para bulmak için 50 takla atıyorum. Tavacı Recep usta diye bir i... var. Ondan 100-150 milyar rüşvet getirecekler, bu x belediye meclis üyelerine verilecek.

Balbay a 100 milyar ödememiz lazım; yok çıkmadı adamlardan gazete alıyoruz, ilan veriyoruz. Kolay değil gazete.

Kaynak

“Aldıkça al, daldıkça dal, çaldıkça çal...

Kime sordumsa seni, doğru cevap vermediler

Kimi alçak, kimi hırsız, kimi deyyus dediler...

Bizim kayda göre şimdi o mebus dediler...

Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.

Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca,

Kürsi-i liyakat pezevenk puşt olanındır!”

Neyzen Tevfik.. :melek

-----------------------------------

“Selam verdim, rüşvet değildir deyü almadılar.”

FuzuLi

Ne güzeL söyLemiş ecdad..

maaLesef her kademede var böyLeLeri..

mutlaka bu olayın üstüne kılıçdaroğlu tüm gücüyle gider,TV'de belediye başkanına tartışmak için teklif yapar, eğer belediye başkanı suçsuzluğunu ispat etmezse istifa etmesini ister... ülkemizin temiz ve aydınlık yüzü kılıçdaroğlu :) :) :)

mutlaka bu olayın üstüne kılıçdaroğlu tüm gücüyle gider,TV'de belediye başkanına tartışmak için teklif yapar, eğer belediye başkanı suçsuzluğunu ispat etmezse istifa etmesini ister... ülkemizin temiz ve aydınlık yüzü kılıçdaroğlu :) :) :)

kılıçdaroğlu ufak çaplı hırsızlıklarla değil milyar dolarlık hırsızlıklarla uğraşıyor :D:D

kılıçdaroğlunun uğraştığı yolsuzluk hırsızlık dosyalarının yanıda bu mevzu devede tüy bile değil....

dişlinin dişlediği, deniz fenerinin cukkaladıklarıyla ,mir dengirin allem kullem yönettiği vurgunlar ile ,hayali ihracat ile devletin trilyonlarının iç edilişiyle uğraşmaktan fırsat bulursa rüşvet mevzularınada gereken soruşturmayı yapacaktır...

ilginç zamanlama, Aydın Doğan-Erdoğan kavgası başladı, ardı ardına kılıçdaroğlunun elinde dosyalar geçti ve geçiyor..Haberturk yerine ,aydın doğanın maaşlı bir çalışanı aracılığı ile tartışmak istemeside cabası,

Ergenekonun sonu gözüküyor galiba, ergenekon başındakiler rahatsız olmaya başladılar...En başta bir medya patronu...

Okyanus feneri soyguncusu, haramzade kanal 7 fehtullahçı polislerden aldığı ses bandını kırpıp kırpıp hizipçi, iftira dolu ve gayri ahlaki bir şekilde servis yapmıştır. Buraya kopyalayan kişi ise bu kırpılmış yazıyı daha da kırparak, insanlarda şüphe uyandıracak hale getirmiştir. Muzaffer Eryılmaz'ın açıklamasına da yer vermemiştir. İşte! Akp ve oryantel gurubunun ahlak ve dürüstlük anlayışı bu kadardır.

İddiaların ardından Başkan Eryılmaz şu yazılı açıklamayı yaptı:

"Gayri ahlaki bir yöntemle insanları gizlice dinleyerek ele geçirdiklerini iddia ettikleri şeyin pek çok noktada kesik kesik birbirine eklemelerle ve montajlarla yüklü olması bu işe soyunanların kötü niyetlerini ve aslında bu işin sonucundaki kötü akıbetlerini bir biçimde ortaya koymuştur. Bu yasadışı, hileli ve kişi haklarına sığmayan kurumumuza karşı komplo kuranların hepsi yargı önünde tek tek hesap vereceklerdir.

Çankaya Belediyesi Ankara’nın göz bebeğidir, sosyal belediyeciliğin göz bebeğidir.

AKP’nin son günlerde belgeli bir biçimde köşeye sıkışıp, yolsuzlukların tozu dumanı arasında boğulmasının bir faturası bize asla kesilemez. AKP’nin belgeli yolsuzluklarını milyon dolarları bulan kirli ve akçeli işlerinin herkesin diline destan olduğu bir ortamda kim bizi hangi cüretle, hangi belgeyle ve ne hakla suçlayabilir. İşin gülünçlüğü, tuhaflığı ve basitliği şuradadır: Belediyenin resmi evraklarıyla bizzat belediyenin yasal yollarla aldığı diz üstü bilgisayarların hayal mahsulü ses bandında sanki rüşvet gibi alınıp dağıtıldığının öne sürülmesi bile bu işi acemice yapanların yakayı ele vermesini beraberinde getirmektedir. Belediyemizin Satın Alma Müdürlüğü tarafından 2401 2005 tarih ve 18-0365 sayı ve kararı ile satın alarak ve demirbaş kaydı yaptığı ve tek tek belediye meclis üyelerine zimmetlediği diz üstü bilgisayarlar akla ziyan bir biçimde rüşvet diye piyasaya sürülüyor. Bunu söyleyenlerin aklına şaşarım, alnını karışlarım.

Yine bu her yeri eklemelerle dopdolu ses kaydında tavacı Recep Usta adlı birisinden 150 bin dolar alındığına dair gülünç ve saçma bir iddia vardır. Tavacı Recep adlı kişinin böyle bir iddiayı reddetmesindeki dürüstlüğün ötesinde söylenecek şey şudur: Biz Çankaya Belediyesi olarak Tavacı Recep’i yasa dışı olarak işgal ettiği yerlerden, tıpkı insanların giremediği Maltepe Pazarını ve sosyete pazarlarını temizlememiz gibi, söküp çıkardık. Burada bize duyulan kin ve nefret ve mantık hatası kendisini hemen ele vermektedir. Bizim taviz vermeden yerinden söküp attığımız bir kişiden hangi mantık ne tür para alındığını iddia edebilir? Bütün bunlarda gösteriyor ki bütün yapılanlar alelacele bir biçimde projektörleri AKP’nin üzerinden CHP’ye çevirmekten ibarettir. CHP’nin tüm yönetim birimleriyle yek vücut olmasını ve bunun bir yansımasının Çankaya’da Belediye Başkanı ve meclis üyeleri arasında olmasını çekemeyen şer güçleri şunu bilsinler ki CHP Çankaya’da hizmetleriyle bir kaledir. Öyle de kalacaktır. "

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9992102.asp?gid=229&sz=18643

Okyanus feneri soyguncusu, haramzade kanal 7 fehtullahçı polislerden aldığı ses bandını kırpıp kırpıp hizipçi, iftira dolu ve gayri ahlaki bir şekilde servis yapmıştır. Buraya kopyalayan kişi ise bu kırpılmış yazıyı daha da kırparak, insanlarda şüphe uyandıracak hale getirmiştir. Muzaffer Eryılmaz'ın açıklamasına da yer vermemiştir. İşte! Akp ve oryantel gurubunun ahlak ve dürüstlük anlayışı bu kadardır.

"Gayri ahlaki bir yöntemle insanları gizlice dinleyerek ele geçirdiklerini iddia ettikleri şeyin pek çok noktada kesik kesik birbirine eklemelerle ve montajlarla yüklü olması bu işe soyunanların kötü niyetlerini ve aslında bu işin sonucundaki kötü akıbetlerini bir biçimde ortaya koymuştur. Bu yasadışı, hileli ve kişi haklarına sığmayan kurumumuza karşı komplo kuranların hepsi yargı önünde tek tek hesap vereceklerdir.

Çankaya Belediyesi Ankara’nın göz bebeğidir, sosyal belediyeciliğin göz bebeğidir.

AKP’nin son günlerde belgeli bir biçimde köşeye sıkışıp, yolsuzlukların tozu dumanı arasında boğulmasının bir faturası bize asla kesilemez. AKP’nin belgeli yolsuzluklarını milyon dolarları bulan kirli ve akçeli işlerinin herkesin diline destan olduğu bir ortamda kim bizi hangi cüretle, hangi belgeyle ve ne hakla suçlayabilir. İşin gülünçlüğü, tuhaflığı ve basitliği şuradadır: Belediyenin resmi evraklarıyla bizzat belediyenin yasal yollarla aldığı diz üstü bilgisayarların hayal mahsulü ses bandında sanki rüşvet gibi alınıp dağıtıldığının öne sürülmesi bile bu işi acemice yapanların yakayı ele vermesini beraberinde getirmektedir. Belediyemizin Satın Alma Müdürlüğü tarafından 2401 2005 tarih ve 18-0365 sayı ve kararı ile satın alarak ve demirbaş kaydı yaptığı ve tek tek belediye meclis üyelerine zimmetlediği diz üstü bilgisayarlar akla ziyan bir biçimde rüşvet diye piyasaya sürülüyor. Bunu söyleyenlerin aklına şaşarım, alnını karışlarım.

Yine bu her yeri eklemelerle dopdolu ses kaydında tavacı Recep Usta adlı birisinden 150 bin dolar alındığına dair gülünç ve saçma bir iddia vardır. Tavacı Recep adlı kişinin böyle bir iddiayı reddetmesindeki dürüstlüğün ötesinde söylenecek şey şudur: Biz Çankaya Belediyesi olarak Tavacı Recep’i yasa dışı olarak işgal ettiği yerlerden, tıpkı insanların giremediği Maltepe Pazarını ve sosyete pazarlarını temizlememiz gibi, söküp çıkardık. Burada bize duyulan kin ve nefret ve mantık hatası kendisini hemen ele vermektedir. Bizim taviz vermeden yerinden söküp attığımız bir kişiden hangi mantık ne tür para alındığını iddia edebilir? Bütün bunlarda gösteriyor ki bütün yapılanlar alelacele bir biçimde projektörleri AKP’nin üzerinden CHP’ye çevirmekten ibarettir. CHP’nin tüm yönetim birimleriyle yek vücut olmasını ve bunun bir yansımasının Çankaya’da Belediye Başkanı ve meclis üyeleri arasında olmasını çekemeyen şer güçleri şunu bilsinler ki CHP Çankaya’da hizmetleriyle bir kaledir. Öyle de kalacaktır. "

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9992102.asp?gid=229&sz=18643

Hadi lan oradan konuşmayı kırpmışmış hırsızlar,rüşvetçiler...

Ey attan düşüp kafasını taşa vurmuş sarhoş baykal Şimdi Adamına sahıp cık da AKp olsaydı yakmıştın adımı ee hadı adamını savun da yalan de ıftıra de bır sey de da
Haydi usta gazeteciler görelim ustalığınızı:)CHP'nin yarı resmi yayın organı gibi çalışan DOĞAN MEDYA ve CUMHURİYET GAZETESİ ,bakalım bu haberi verecek mi,verecekse nasıl verecek? Mehmet Ali ve Uğur Dündar gazetecilikte çok ustalar(!) Eminim ki bunu da çok güzel verirler:) Bence bazı mahfillerde bir CHP&Doğan iktidarı planlanıyor.Bütün çabalar bunun için.Bu Türkiye için çok tehlikeli olur.DOĞAN MEDYA ve CHP. Tehlikenin farkında mısınız?

Kaynak beğenmeyenler , Eryılmaz ın cevabı nerede diyenler buralardan da inceleyebilirler haber ayrıntılarını..

Çok şükür kimseden ahlak dersi alacak halde değiliz , rüşvetçileri koruyup kollamaya başladığımız zaman gelir ahlak dersi verirsiniz ...

CHP\'li Başkan\'a kaset şoku

Başkent\'in gündeminde önceki gün \"Fırat ile Kılıçdaroğlu düellosu\" ilk sıraya yerleşirken, Kanal 7 ve Ülke TV\'nin akşam haberlerinde CHP\'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz\'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydı yayınlandı.

CHP\'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz\'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili haberler akşam saatlerinde haber7.com\'da yayınlandıktan sonra bazı internet sitelerinde ve dün de bazı gazetelerde yer aldı.

Eryılmaz\'ın bazı CHP\'li Meclis Üyeleri ve Çankaya Belediyesi çalışanlarından yakındığı anlaşılan ses kaydında şu ifadeler yer aldı:

\"Gayri resmi bir spor kulubümüz var. Biz bazen oraya yardım istiyoruz, oraya araba aldırıyoruz. Mütahitlerden alınanlar ise Belediye Meclis üyelerine dağıtılıyor. Bu para ayda 100-150 bin YTL\'yi buluyor.

* Şimdi biz burada... Şeylerle, yamyamları onları doyurmak için benim dört ayrı eski Muzzafer olmam gerekiyor. Bunlara para bulmak için 50 takla atıyorum.

Bazıları dilleniyor tabi
* 100-150 milyar borç alın da Meclis üyelerine verilecek.

* Yani bizim burada bunu yaparken de bunların bazıları dilleniyor tabi.

* Ama yapılan burada esas şey, imar konuları var. İmarda adam diyor ki benim yerim şurada var. Diyoruz ki git, kulübe bağışla, minibüs al falan...

* Her gelen dosyanın üzerine atlıyor. Ben buradan ne götürürüm. Hergün koltuğunda dosya..

* Dışarı çıkıyor diyor ki işini hallettim şu kadar ver. Ben burada son dört ayda, adam bizde, resmen tehdit etti.

On gündür Allahım şaştı

* Ben 10 gündür benim Allah\'ım şaştı. Ben hiçbir işe bakamıyorum. Bu herifler için gidip mütahitten rica ettik, 75 bin dolar borç alıp, 50 laptop dağıttık.

* Personel dediğin işte bu tipler. Yani TİP\'çi DEHAP\'lı... Benim yanımda CHP\'yi eleştiriyor. Burada partizanlık yapmıyorum ama partiliyim.

İzlemedim inceleyeceğim

Eryılmaz ise Kanal 7\'de yayınlanan bu iddialar konusunda \"Televizyondaki haberi izlemedim. Sadece birkaç arkadaştan duydum. Önce söz konusu haberleri izleyeyim, inceleyeyim, sonra açıklama yapabilirim\" dedi.

Cumhuriyet\'e ödeme

\"Bak şimdi Balbay\'a neredeyse 1.5 aydır ödeyeceğiz. 100 milyar ödememiz lazım. Yok çıkmadı. Adamlardan gazete alıyoruz, ilan veriyoruz, yazı yazıyoruz. Kolay değil gazete. Hiçbir yerde çıkmıyor bizim yazımız. Kimse vermiyor yazımızı, Cumhuriyet veriyor bir tek. Cumaları yazıyoruz. Melih\'in elinde Sabah grubu. Hürriyet diyor, yazmıyorlar. Emin Çölaşan\'la Bekir\'le Fikret\'le hepsiyle konuşuyoruz, yırtınıyoruz. Her dediklerini yapıyoruz, iki satırımız çıkmıyor hiçbir yerde.\"

Milliyet

CHP\'li Başkan\'dan rüşvet itirafı

Başkent\'in gündeminde önceki gün \"Fırat ile Kılıçdaroğlu düellosu\" ilk sıraya yerleşirken, Kanal 7 ve Ülke TV\'nin akşam haberlerinde CHP\'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz\'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydı yayınlandı.

CHP\'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz\'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili haberler akşam saatlerinde haber7.com\'da yayınlandıktan sonra bazı internet sitelerinde ve dün de bazı gazetelerde yer aldı.

Eryılmaz\'ın bazı CHP\'li Meclis Üyeleri ve Çankaya Belediyesi çalışanlarından yakındığı anlaşılan ses kaydında şu ifadeler yer aldı:

\"Gayri resmi bir spor kulubümüz var. Biz bazen oraya yardım istiyoruz, oraya araba aldırıyoruz. Mütahitlerden alınanlar ise Belediye Meclis üyelerine dağıtılıyor. Bu para ayda 100-150 bin YTL\'yi buluyor.

* Şimdi biz burada... Şeylerle, yamyamları onları doyurmak için benim dört ayrı eski Muzzafer olmam gerekiyor. Bunlara para bulmak için 50 takla atıyorum.

Bazıları dilleniyor tabi

* 100-150 milyar borç alın da Meclis üyelerine verilecek.

* Yani bizim burada bunu yaparken de bunların bazıları dilleniyor tabi.

* Ama yapılan burada esas şey, imar konuları var. İmarda adam diyor ki benim yerim şurada var. Diyoruz ki git, kulübe bağışla, minibüs al falan...

* Her gelen dosyanın üzerine atlıyor. Ben buradan ne götürürüm. Hergün koltuğunda dosya..

* Dışarı çıkıyor diyor ki işini hallettim şu kadar ver. Ben burada son dört ayda, adam bizde, resmen tehdit etti.

On gündür Allahım şaştı

* Ben 10 gündür benim Allah\'ım şaştı. Ben hiçbir işe bakamıyorum. Bu herifler için gidip mütahitten rica ettik, 75 bin dolar borç alıp, 50 laptop dağıttık.

* Personel dediğin işte bu tipler. Yani TİP\'çi DEHAP\'lı... Benim yanımda CHP\'yi eleştiriyor. Burada partizanlık yapmıyorum ama partiliyim.

İzlemedim inceleyeceğim

Eryılmaz ise Kanal 7\'de yayınlanan bu iddialar konusunda \"Televizyondaki haberi izlemedim. Sadece birkaç arkadaştan duydum. Önce söz konusu haberleri izleyeyim, inceleyeyim, sonra açıklama yapabilirim\" dedi.

Cumhuriyet\'e ödeme

\"Bak şimdi Balbay\'a neredeyse 1.5 aydır ödeyeceğiz. 100 milyar ödememiz lazım. Yok çıkmadı. Adamlardan gazete alıyoruz, ilan veriyoruz, yazı yazıyoruz. Kolay değil gazete. Hiçbir yerde çıkmıyor bizim yazımız. Kimse vermiyor yazımızı, Cumhuriyet veriyor bir tek. Cumaları yazıyoruz. Melih\'in elinde Sabah grubu. Hürriyet diyor, yazmıyorlar. Emin Çölaşan\'la Bekir\'le Fikret\'le hepsiyle konuşuyoruz, yırtınıyoruz. Her dediklerini yapıyoruz, iki satırımız çıkmıyor hiçbir yerde.\"

KASETLER MONTAJ

\"Gayri ahlaki bir yöntemle insanları gizlice dinleyerek ele geçirdiklerini iddia ettikleri şeyin pek çok noktada kesik kesik birbirine eklemelerle ve montajlarla yüklü olması bu işe soyunanların kötü niyetlerini ve aslında bu işin sonucundaki kötü akıbetlerini bir biçimde ortaya koymuştur. Bu yasadışı, hileli ve kişi haklarına sığmayan kurumumuza karşı komplo kuranların hepsi yargı önünde tek tek hesap vereceklerdir.

Yine bu her yeri eklemelerle dopdolu ses kaydında tavacı Recep Usta adlı birisinden 150 bin dolar alındığına dair gülünç ve saçma bir iddia vardır. Tavacı Recep adlı kişinin böyle bir iddiayı reddetmesindeki dürüstlüğün ötesinde söylenecek şey şudur: Biz Çankaya Belediyesi olarak Tavacı Recep’i yasa dışı olarak işgal ettiği yerlerden, tıpkı insanların giremediği Maltepe Pazarını ve sosyete pazarlarını temizlememiz gibi, söküp çıkardık. Burada bize duyulan kin ve nefret ve mantık hatası kendisini hemen ele vermektedir. Bizim taviz vermeden yerinden söküp attığımız bir kişiden hangi mantık ne tür para alındığını iddia edebilir? Bütün bunlarda gösteriyor ki bütün yapılanlar alelacele bir biçimde projektörleri AKP’nin üzerinden CHP’ye çevirmekten ibarettir. CHP’nin tüm yönetim birimleriyle yek vücut olmasını ve bunun bir yansımasının Çankaya’da Belediye Başkanı ve meclis üyeleri arasında olmasını çekemeyen şer güçleri şunu bilsinler ki CHP Çankaya’da hizmetleriyle bir kaledir. Öyle de kalacaktır. \"

Hürriyet

CHP\'li Eryılmaz\'dan rüşvet dersleri

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, kimlerden nasıl rüşvet alınıp kimlere verildiğini açık açık anlatırken bir de belediyecilik dersi veriyor...

CHP\'li Muzaffer Eryılmaz\'dan rüşvet dersleri...

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz’ın, belediyeden ihale alan firmalara koydukları ‘şartları’ ve imara açılacak arasalar için oylamaya katılan CHP’li Meclis Üyeleri’ne ne kadar rüşvet verdiklerini anlattığı ses kaydı ortaya çıktı.

Ses kaydında Eryılmaz, yanındaki şahsa belediyeyi hangi şartlarda yönettiği konusunda dert yanarken, gündeme bomba gibi düşecek, rüşvet pazarlıkları, Meclis üyelerine ödenen rüşvetin nasıl temin edildiğini, satın alma yapacak firmalara malları nerelerden alma konusunda nasıl müdahale ettiklerini tek tek açıklıyor�

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz’dan inciler:

CHP\'Lİ MUZAFFER ERYILMAZ\'DAN RÜŞVET DERSİ
Ankara\'nın en önemli ilçelerinden biri olan Çankaya Belediyesi\'nde işlerin nasıl yürütüldüğünü anlatan kişi, Çankaya\'nın CHP\'li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz...

RÜŞVETİN İNCELİKLERİ
Başkan Eryılmaz\'ın anlattığına göre rüşvet olarak sadece para istenmiyor.

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ \"BUGÜN NE GÖTÜRÜRÜM\" DERDİNDE
Muzaffer Eryılmaz bir yandan rüşvetin inceliklerini anlatırken, bir yandan da rüşvet istedikleri için CHP\'li Belediye Meclis Üyelerinden şikayet ediyor.

\"ALLAH\'IM ŞAŞTI.. İŞ MİŞ BAKAMIYORUM\"
Çankaya\'nın CHP\'li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, işi gücü bırakıp CHP\'li belediye meclis üyelerini ikna etmeye koyuluyor.

\"CUMHURİYETE BÜYÜK DESTEĞİMİZ OLUYOR\"
Çankaya Belediyesi\'nde dönen tüm dolapları açık açık anlatan Muzaffer Eryılmaz\'ın konuşmasında bir ara Cumhuriyet Gazetesi de geçiyor. Belediye ile gazete arasında yakın bir ilişki olduğu anlaşılıyor.

\"CHP\'Yİ NASIL ELEŞTİRİRLER...\"
CHP\'li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, Çankaya Belediyesi personelinin siyasi görüşleriyle ilgili bilgiler de veriyor.

Haber7

CHP\'li Eryılmaz şoke etti!

Eryılmaz\'ın ortaya çıkan ses kaydı, dinleyenleri şoke etti! İşte CHP\'yi yerin dibine sokan ses kaydı!

Ankara\'nın Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz\'ın rüşveti anlattığı ses kaydı, gündeme bomba gibi düştü! Eryılmaz, belediyedeki rüşvet çarkını birer birer anlatırken CHP\'li meclis üyelerine de küfürler yağdırıyor.

CHP\'li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz\'ın Çankaya\'daki rüşvet çarkını anlattığı ses kaydı gündemi yerle bir etti! Kanal 7\'nin yayınladığı ses kaydında Eryılmaz, rüşveti anlatırken Allahım şaştı diyor ve CHP\'li meclis üyelerinden şikayet ediyor.

İşte o ses kaydından bazı başlıklar;

-Gayri resmi bir spor kulubümüz var. Biz bazen oraya yardım istiyoruz, oraya araba aldırıyoruz. Mütahitlerden alınanlar ise belediye meclis üyelerine dağıtılıyor. Bu para ayda 100-150 bin YTL\'yi buluyor.

-Şimdi biz burada... Şeylerle, yamyamları onları doyurmak için benim dört ayrı eski Muzzafer olmam gerekiyor. Bunlara para bulmak için 50 takla atıyorum.

-100-150 milyar borç alında meclis üyelerine verilecek

-Yani bizim burada bunu yaparken de bunların bazıları dilleniyor tabi.

-Ama yapılan burada esas şey, imar konuları var. İmarda adam diyor ki benim yerim şurada var. Diyoruz ki git, kulube bağışla, minibüs al falan...

-Var yüksek rakam ondan büyük işte. Adamlar imar komisyonunda... Her gelen dosyanın üzerinde atıyor. Ben buradan ne götürürüm. Hergün koltuğunda dosya..

-Dışarı çıkıyor diyor ki işini hallettim şu kadar ver. Ben burada son dört ayda adam bizde resmen tehdit etti.

-Ben 10 gündük benim Allah\'ım şaştı. Ben hiçbir işe bakamıyorum. Bu herifler için gidip mütahitten rica ettik, 75 bin dolar borç alıp, 50 laptop dağıttık.

-Cumhuriyet\'e destek veriyoruz. Yani gazetelerini alıyoruz, dağıtıyoruz. Balbay\'a 100 milyar ödememiz lazım ödememiz lazım ama yok ödeyemiyoruz.

-Personel dediğin işte bu tipler. Yani TİP\'çi DEHAP\'lı... Benim yanımda CHP\'yi eleştiriyor. Burada partizanlık yapmıyorum ama partiliyim.

İNTERNETHABER

Hadi lan oradan konuşmayı kırpmışmış hırsızlar,rüşvetçiler...

Bana bak cahil, cüreha !!!! Senin annenle konuşmalarını bu bilgisayarda öyle bir hale getiririm ki, dinleyenler annenle aranızda ensest ilişki var sanır. Teknolojinin çağı aştığı bir durumda önceden sapıkalı haramzadelerin yemiyeceği nane yok! Okyanus feneri, Çankaya belediyesi ile sıvanmaz. Hadi! yalan ve dolanlarınızı alın ve başka mahallede oynayın!

Bu ampulcülerin emzikleri nerde!!!!!!!! Ardı ardına darbe yiyen ampül partisi ve yandaşları çok pis popo üstü oldular...Şimdide akılları sıra misilleme yapıyorlar....Deniz fenerinden önce nerdeydiniz bre kansızlar...Şimdi Din üzerinden kazanç elde ettiğiniz, müslümanların parasını hoyratça hortumladığınız ayyuka çıktı ya nasılda zırlıyorsunuz..Hiç boşa çenenizi yormayın....Ampul partisinin ve yandaşlarının yalanlarına karnımız tok...Siz önce kayıp trilyon davasının hesabını verin....tayyip dokunulmazlıkları kaldırsın bakiiim bi....Kaldıramaz zira önce kendisi ve abdullah güllü gidicek....Sizki Cumhuriyet döneminin sonu geldi diyen, kendi ülkesini mahkemeye vermiş ve kayıp trilyon davasından hükümlü abdullah gül'ün, tayyibin istanbul belediye başkanlığı döneminde yaptığı usulsüzlüklerin oğluna aldığı çürük raporunun ve gemiciğinin, sürekli pişmiş kelle gibi sırıtan kemal unakıtanın yolsuzlularının ve götürdüğü paraların, İslami holdigler ve yardım kuruluşlarının Müslümanların parasını nasıl uçurduğunun hesabını verin....

hiç kimsede kalkıp zaman gazetesi bir belediye başkanının telefon konuşması kaydını nereden aldı diye sormuyo. nasıl bir ülke bura. erbakan diyoduya muz cumhuriyeti diye. aynen öyle yaptıalr ülkemizi. ne hukuk var ne arlanma ne utanma

Ey CHP yalaksı ergenekon medyası bunda manşet yapda görelim

insanda yüz olur be. başkalarını gizli dinleyip, yalan söylemekle nereye kadar.

insanda yüz olur be. başkalarını gizli dinleyip, yalan söylemekle nereye kadar.

bari benim verdiğim rüşvetleri ortaya çıkaranları mahkemye vereip sürüm sürüm süründüreceğim demediği kalımış

ama haklı .Bu ülkede ağız tadıyla CHP lilere rüşvet de mi dağılmayacak :)

bari benim verdiğim rüşvetleri ortaya çıkaranları mahkemye vereip sürüm sürüm süründüreceğim demediği kalımış

ama haklı .Bu ülkede ağız tadıyla CHP lilere rüşvet de mi dağılmayacak :)

yazılanı neden okumazsınız bilmem. sadece dinlemek ile kalmayıp, değiştirmeler de yapmışlar konuşmalara. dinlemenin şerefsizliği sizi ilgilendirmiyor değil mi?

saçma sapan şeyler buluyorsunuz yaaa... bir belediye başkanı tüm partileri besliyor. :D ne zaman sizden şöyle destekli bir iftira duyacağım :D ahşap ev yapıyorsunuz malzeme sunta :D

gülmekten uykum kaçıyor.:D herşeyi elinize yüzünüze bulaştırmamayı ne zaman öğreneceksiniz.

yazılanı neden okumazsınız bilmem. sadece dinlemek ile kalmayıp, değiştirmeler de yapmışlar konuşmalara. dinlemenin şerefsizliği sizi ilgilendirmiyor değil mi?

saçma sapan şeyler buluyorsunuz yaaa... bir belediye başkanı tüm partileri besliyor. :D ne zaman sizden şöyle destekli bir iftira duyacağım :D ahşap ev yapıyorsunuz malzeme sunta :D

gülmekten uykum kaçıyor.:D herşeyi elinize yüzünüze bulaştırmamayı ne zaman öğreneceksiniz.

Hep aynı hikaye .artık değiştirin şu repliğinizi.bakın çağ değişiyor.

CHP nin rüşvet pisliği ortaya çıktı mı başvurulan taktik aynı."BENİ DİNLEMİŞLER" ayaklarına yatmak

Hani sizin genel sekreteriniz Önder Sav da ,yaptığı rezillik ve pislikler için beni devlet dinledi diyerek kendi aymazlığını örtüp devleti günlerce krize soktmuştular.

sonrasında dinlemenin devlet tarafından değilde kendi telefon kullanmayı bilmeme özürlü oluşundan kaynaklandığı mahkemece bile kanıtlanmışyı

bu yüzden bu numaralar bayatlar

geliştirin artık kendiniz

Geri