Çankaya Belediye Başkanı : CHP lilere rüşvet dağıtmaktan iş yapamıyorum !!

Çankaya Belediye Başkanı: CHP lilere rüşvet dağıtmaktan iş yapamıyorum

505261222416794.jpg

]Kaynak [/URL]

İşte şu cümle varya şu Cümle

CHP nin bunca yıllık geçmişin özetidir.

Bnece Baykal bu cümleyi CHP nin biypgrafisine dekoysun

aynı belediye başkanı chpden ihraç edildi ne ilginç

Ne kadar ilginc degil mi bu aralar akp karsiti herkesin telefon konusmalari ortaya cikar oldu.
1- insan merak ediyor bu telefon konusmalari nasil oluyorda dinleniyor ve kaydediliyor.
2- Bu telefon konusmalarini kim yandas medyaya servis ediyor.
3- Hukuk üstünlügü diye cigliklar atan akp yandaslari islerine gelince nasil böyle hukuksuz dinlemeler yapiyorlar.
4- Konusmalari niye tam olarak vermemislerde bölük pörcük vermisler.
5- Arada konusmlarda Chp hakkinda falan konusuyor diyor ama bazi yerlerde bunun onun agzindan degil arkadan gelen sesin agzindan duyuyoruz. Arada akplilere birseyler söylemedigi nerden belli.
Bunlara cevap versin önce herkes.

€rd@ls10;4005470' Alıntı:
yok yok CHP rüşvet yemez en dürüstü onlar .Nede olsa Atatürkün partisi rüşvet yr mi hiç ...olur mu ya.....:hhmanD

aa olurmu hiç öyle şey chp yapmaz yapmaz tabi :)

chp rüşvetmi yemiş.. çok ilginççç:D

Haber ne kadar doğrudur tartışılır.

Zira polis içindeki yüksek ikilemden kaynaklı dinlemeler gayet doğaldır. Fettullah Gülen'in müritleri elbette polis içinde bu dinlemeleri yapıp, taraf medyaya servis ediyor. Açık ve nettir. Bence bütük Chp'li arkadaşlar ya da muhalif arkadaşlar bu konuda tedbir alsınlar. Hukuksuzdur olayına gelince; hukuk işlemeyeli çok oluyor bu ülkede yeni mi görüyorsunuz yoksa.

Son olarakta bir iddaa atıyorum ortaya. İddaa'nın içinde bizzat babam ve yakın arkadaşı bulunmaktadır. Sektör inşaat sektörüdür. Ankara'da göksu parkının önündeki K-C bloklarını bilmeyen olmasa gerek. Göksu parkı Eryaman-Etimesgut-Ankara sınırları dahilindedir. Yani Etimesgut belediyesine bağlıdır. Durum şudur. Babam K-C grub için çalışırken yakın arkadaşının banka hesapları üzerinden 1 milyon dolar para aktarımı yapılmıştır. Kayıtlarda Etimesgut akp Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'ın isimi geçiyor.

Bu para neyin parasıdır? Neyin nesidir kimse bilmez. Gerçekçiliği yine tartışılır tabi. Ama kimse düşünmesin ki bu ülkede rüşvetsiz iş dönüyor.

Devlet yavaş işler sokrat'ın dediği gibi devlet öküze benzer ve yavaş ilerler; e sen ona yem verirsen hızlanır. Yorum sizlerindir. Bunların burada kaldığını hiç sanmıyorum daha devamıda vardır eminim.

TEŞEKKÜRLER.

Geri