..::Çantalarınızda Neler Var::..

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Reaction score
0
ÇANTALARINIZDA NELER VAR?

Bayanların çantalarından eksik edemedıgı bazı seyler vardır ornegın parfum, dudak parlatıcısı, pet, tarak , ayna gıbı pekı ya sızın cantalarınızda neler var hanı demırbas olmustur artık, onsuz dısarı cıkmam dıyebılecegınız neler var mesela. Erkekler genelde canta kullanmadıkları ıcın cuzdanlarında genelde kredı kartları , para veya sevdıklerınızın resımlerı gıbı seyler vardır

Hadı bakalım bosaltın cantaları cuzdanları içinden neler cıkacak ?? :)

valla bı ben yokum :)

çantamdana eksik etmediğim tek özel şey aynamdır.... makyaj malzemeleri, parfüm vs. bazen aceleci durumlarda unutuluyo.. ama aynamın öyle bir şansı yok... :)

Benim kadınlara tavsiyem hani şu amerikan filmlerinde olurya
traş makinesine benzer bir alet ve bu aletin ucundan yüksek
derecede elektirik akım veriyor hani hapishane gardiyanlarının
elinde bulunan cinslerinden...

Mutlaka her bayanın çantasında bulunması gereken birşey.

Aslında neden böyle bişi dediniz diyeceksiniz bu alet beden ile
temasında bayıltıcı etkisi olduğu için kapkaççılar için ideal...
redface.gif

bazen bayanların çantaları işe yarıyor kafaya vurulduğu zamanlarda yani :D

dudak kalemi, lip gloss, ayna, gümüş renkli göz kalemim, bi de hane şu tırnakların ucunu beaz yapıo ya işte o tırnak kalemi, xlytol(kısilitol) lü sakızım:)(ama walla) cebim war, he bi de dudak koruyucum war kuru dudağa lip gloss hiç yakışmıo... e tabe küçük bi parfümlü deodorantımı da eksik etmem... cüzdan da oldu mu başka da biş yok...

benim çantamda fazla bişe olmaz.cüzdanım,ıslak mendilim,bi de kesinlikle eksik etmediğim parfümüm.her şeyi unuturum ama parfümümü asla unutmam.eğer özel bi yere gideceksem makyaj malzemelerim de bulunur.ama günlük hayatta değil...

Valla benim çantamda ne arasan var...Çöp bile var...:D
Dışarıda bişey alıp yediğimde çöp kutusu bulamazsam çantama atarım...Aklınıza ne geliyorsa hepsi var çantamda...:goz: :goz: :goz:

şimdi açıp bakıyorum
anahtar
ayna
ıslak mendil
mendil
halka küpe
ruj
cüzdan
bozuk para cüzdanı
toka
en önemlisi biber gazı

hmmm bnm çantamda 2 cüzdan olur sonra dudak parlatıcısı,allık,ayna,kalem,rimel,peçete,ağrı kesici,toka, kolye ....

Nüfüs Cüzdanım

Siğorta Kartım

Fondetenim

eL Kremim

Anahtarım

Mawi Sürmem

Mor Rujum :aşk

Kırmızı Rujum :aşk

Parfümüm :utan

Siyah Sürmem :aşk

aLLığım

aLLık Fırçam

2 tane ısLak Rujum :aşk

GençLik koLonyası :utan

Göz aLtı İçin Kapatıcı :aşk

9 renkLi Far :aşk

anahtarLık

Ve 250 kuruş çıktı :aşk

ha birde rimeLim :ter:

çok az ama değiLmi :D

:aşk :aşk :aşk

hmm benim çantamda cüsdanım,ıslak mendilim,parfümüm, dudak parlatıcım,bi iki ruj da bulunur,yeşil göz kalemim,anahtarlarım hiç eksik olmayan malzemeler bunlar çantamda:p

su makyaj olayi cok itici bence.bi hatunu gozume kestirirsem ve iliskki ihtimali warsa cantasina bakarim.boşsa tercihimdir yada pek az sey warsa..en guzeli sabah hatunun gozunu uykudan ilk actigi andaki guzelligidir :p gereksiz bence cantanizdakiler

Geri