Çerçeveden Fırlayan 3D Resim Yapma....Süper birşey...Tutorial By BlackwomaN

bu da benden olsun, bu şekilde ilginç çalışmalar sürekli olur umarım, saolun

bu da benden olsun, bu şekilde ilginç çalışmalar sürekli olur umarım, saolun

güzel ama bence sağdaki atın ayağını yani çerçevenin sağ bitimine en yakın olan ayağı dışarda bırakmalıydın....o zmn 3 boyutlu olurdu ;bu şekilde altında beyaz çerçeveli bir halı varmış gibi:) birde aynını dediğim şekilde dene farkı anlayacaksın yada resmin orjinalini buraya koy ben göstereyim..:goz:

Hakkaten halı gibi Olmus :D

Başka bişey denedim ama bilmem nasıl oldu. Neyi nasıl yapcam diye uğraşıp duruken, ne yaptığıma pek dikkat etmemişim, gerçi ne kadarda iyisini yapmaya çalışşam, photoshop'u yeni keşfetmeye başladığımdan sizin gibi ustaların beğeneceği bişeyler ortaya çıkarmak hemen olmicaktır ama yavaş yavaş daha iyi bişeyler yapmak için çalışmaktayım. sizlere de benim gibi yeni başlayanlara yardımcı oldğunuz için çok teşekkür ederim.

yok yok bu süper olmuş ...bahsettiğim böle idi...kaptın işi....derinlik vermekte olay ve başarmışsın bu seferkinde...3. ve 4. çalışmanda süper ötesi olurlar hadi kolay gelsin...ben tşk ederim ayrıca...

earst_magicstroy11.jpg

buda benden olsun...Fikirlerinizi alayım....birde dikkat ettiyseniz bunda bacaklarda gölgelemede verdim ve daha gerçekçi oldu....işi kaptıktan sonra gölge üzerinde çalışın....biraz daha zor o kısmı dışa çıkan kısmı düzgünce kesip üst üste getirmeniz gerekio yoksa çereçevedende gölge taşar...anlatması uzun onu ama çözmeniz uzun zaman almaz...dediğim gibi mesela burda bacaklar dışarda dimi o layerı kopyalayın bacalar dışındakini silin bacağa gölge verin böylece tam derinlik sağlanmış olur:victory

Başka bişey denedim ama bilmem nasıl oldu. Neyi nasıl yapcam diye uğraşıp duruken, ne yaptığıma pek dikkat etmemişim, gerçi ne kadarda iyisini yapmaya çalışşam, photoshop'u yeni keşfetmeye başladığımdan sizin gibi ustaların beğeneceği bişeyler ortaya çıkarmak hemen olmicaktır ama yavaş yavaş daha iyi bişeyler yapmak için çalışmaktayım. sizlere de benim gibi yeni başlayanlara yardımcı oldğunuz için çok teşekkür ederim.

işte bu olmuş...:clap

blackwoman paylaşımların için teşekkürler

walla ilk defa photoshopda adam gibi resim yaptım kendime saol

arkadaşım ben öğrenmek isterim msn adresim E-mail adresi Vermek YasakTır. ayrıca süper bir çalışma emeğe saygı

çok güzel bir paylaşım bir şey daha öğrenmiş olduk sayende blackwoman çoook teşekkürler:D

tesekkurler

help

E-MAİL ADRESİ VERMEK YASAKTIR:.........................
photoshop hakkında bilgi almak istiyorum
yardımcı olursanız sewinirim

ya kardeş burda şöyl bişey demişsin

6-Şimdi ctrl+d(deselect) yapın sonra da edit>transform>perspective ıle shift'e basılı tutarak soldan veya sagdan cerceveye boyut kazandırın (bazı pclerde shifte gerek kalmadan yapılabilmektedir...)gereklı bolgeyı sıldıkten sonra cercevelı olan layerı yerleştirdiğinizde orjinal fotonuzun üzerine denk gelen beyaz çerçeve kısımlarını silin...Sonrada dilerseniz efekt verin çerçeveye emboss fln contour olabilir bunun içinde bilmeyenlere açıklayayım layer 2 nin üstüne çift tıklayın ve çıkan kutunun sol kısmındaki bewel and emboss ve contour yanına tik koyun sonra kılıtleyebılırsınız bu cercevemızı sılmememız ıcın en sonda orta layer yani resmminizin çerçeve dışındaki istemediğiniz alanlarını silin tamamdır....

burda gereken dölgesi nasıl silcem onu anlamadım

waaaoooowww kardeş çok güzel olmul eline sağlık

Geri