Çiftçilik Oyunu [Landwirtschafts Simulator 2009] [HH&RS]

deamon tools u yükledikten sonra aşamalı olarak ne yapacağımı anlatabilecek bir arkadaş var mı?grçekten bu oyunu istiyorumda:)

kiowa apace sana ihtiyacım var ... yardım eeet!!!

***an itibariyle yüklemiş bulunmaktayım masa üstüme oyun simgesi geldi ve serial dosyasının içindeki 4 lü şifreyi orara kopyalamıştım tam olduğunu samıştım ki

could not init 3d sistem dedi:(
shader model 2.0is required dedi...
please install the video driver later...

Ekran kartını ve Directx i güncellersen sorun düzelcektir :victory

Ben anlatayım ISO açamayanlara.
Sistem Tepsisinde bulunan DAEMON Tools simgesine sağ tıklayın.

2d1qxs1.jpg

Virtual CD/DVD-ROM Menüsüne Gelin

2zoxk0p.jpg

Virtual CD/DVD-ROM menüsü açıldıktan sonra Mount Image diyin

dd0phk.jpg

Oyunu indirip kurdum ama şöyle bi hata verdi

sb37uh.jpg

3D Grafik modelleme driver ı gerekiyor galiba ama nerden bulacağımı bilmiyorum
Bende Vista kurulu olduğu için bütün driverler güncel bu hatanın nedenini söyleyebilecek var mı ???

2vrs8xy.jpg

Ve bu hatayı neden verdiğini anlamadım sonra Microsoft Windows diye bir ekran gelip 'game.exe' çalışmayı durdurdu diyor.

Bu hataların sebebini açıklayabilecek var mı ¿¿¿???

2vrs8xy.jpg

sb37uh.jpg

Ekran kartını ve Directx i güncellersen sorun düzelcektir :victory

Bende Vista olduğu için ekran driverları zaten güncel bazı oyunlarla da uyumlu olmadığı için de DirecX 9 kurdum

Uyumluluk olarak Windows XP SP2 ayarladım ama gene de aynı hataları verdi
Bunun sebebini açıklayabilecek olan var mı ???

İndirdim ve oynadım gayet guzel oyun eline saglık..

___crazy eğer soruna çare bulabilirsen burada paylaşırmısın???teşekürler...

oyunu kurdum oynuyorum teşekkürler...ben de vista kullanıyorum fakat hiç bir sorun vermedi.Ama ben alcohol %120 kurdum belki sorun daemon tools tandır...

emegine sagLıK =)

ben yükledim süper oyun ama türkçe olsa daha iyi olur ayrıca deamon toolsla açılıo

oyun süperde almanca ingilizce yaması yokmu veya türkçe.

abi buna çiftçilikten çok traktör similatör gibi geldi aslın bunun bi patch i olsada türkiye de bulunsa doğu anadolu fln yurdumuz insanı tabi bu kdr iyi traktörü olmasada bişileri var yinede

''M.Kemal Atatürk ismli kullanıcıdan ALINITIDIR'' :D

''ÇİFTÇİ MİLLETİN EFENDİSİDİR''

emeğine sağlık güzele benziyor ama oyunu çözebilirsek işallah oynayabilecez

oyun için çok saol ama benim indirdiğim dosya içinde serial diye bişey yok.buradan bi serial verebilirmişsiniz bana acaba?oyunu çok merak ediyorum ama serial olmadıgı için oynayamıyorum

Paylaşım için çok çok teşekkürler.Almanca olmasının dısında oyun gayet keyif verici.Tekrar tesekkür ederim.

Ya bu oyunun icinde kur dosyası yok ne iş anlamadım

ya ben bu oyunu kuramıyorum cunki icinde setup dosyası goremedim. Hatta üzerine tıklanaca bir dosya bile cıkmıyor

Geri