Çift çekirdekli pc ve 1.5 tblik hdd

kraL.cs

New member
Reaction score
0
intel 2160 1.8 ghz işlemci

foxconn 45 GM / 45 CM anakart

2 gb ram

1 gb 128 bit geforce 9500 gt ekran kartı (1 yıllık garantisi devam ediyor)

frisby kasa

frisby 400w psu

lg gsa-h55n dwd rw

asus cd rw

160 gb hdd (daha dün formatladım 2 adet sistem kurulu win xp ve win 7 hddyi istediğiniz şeyler ile doldururum oyun film program vs. ben 2 sistem istemem hdd tek parça olsun derseniz yeniden format atarım)

klavye mause (x7 mause aldım size vereceğim mauseyi ise bir kenera attım ama nereye attım bilmiyorum bulamazsam eğer pcyi aldığınızda bir iskender yediririm :D ) webcam modem 2 adet mikrofonlu kulaklık (birinde temansızlık var sag tarafın sesi gidip geliyor)

bu bilgisayar ile oynayamadığım oyun yok (bf3 ve cod mw3 ü denemedim daha) bu bilgisayar ile assasins creed revelations u 1920x1080 de vsyn açık gölge ayarı vs vs hepsi full ayarda kasmadan oynadım almak isteyen arkadaşlar evime gelip test edebilirler gelene çay kahve bedava :):)

Bu yazacaklarım çok önemli. Satış sadece Ankara içi ELDEN olacak şehir dışı kesinlikle satmıyorum kargo ile uğraşamam karşılıklı görüşüp anlaşmak en iyisi. sorunsuz pürüzsüz bir satış yapmak istiyorum. gelelim fiyata

FİYAT : 499 TL

Gelelim 1.5 Tb lik hddye.marka western digital. içinde 149 oyun kurulu 10-20 arasıda henüz kurulmamış oyun var kurulu oyunlar 910 gb yapıyor kurulmamış oyunlar 150 gb etse 300 gblık bir boş alan kalır hdd de (toplamda 1360 gb kapasitesi var) o alanıda istediğiniz şekilde doldururum. hddnin yaklaşık 1 yıllık garantisi kaldı.

Satış yine kesinlikle ankara içi ELDEN teslim olacaktır

FİYAT : 309 TL

ürünün 0 ı >>>> VATAN COMPUTER - WD - 3,5" 1.5TB Elements USB 2.0 Harici Disk - Harici Harddisk

iletişim: [email protected] veya pm (konuşma uzun sürebileceği için msn iki taraf için iyi olur yinede siz bilirsiniz

Geri