Çift Hatlı telefon seçimi

-ensar-

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar artık çift telefon taşıma derdine son vermek istiyorum.Bu yüzden çift hatlı telefon almaya karar verdim fakat öyle markalı telefonların çift hatlı modelleri yok ve var olanlarda bana çok pahalı geliyor.

Benim isteğim çift hatlı olsun biraz şarjı iyi olsun.Öyle mp3 radyo dinleyen bir değilim.Yani olursa da fena olmaz.Piyasadaki markalara güvenemedim sizlere danışmak istedim..

Çİn Malları Var Fakat Kesinlikle Almanı İstemem =) Gerçi Onlarda Kalmadı Ne Malıdır Bilmem Ama Yasallık Ve Özellik Bakımından Trident Marka Telefon Öneririm Çift Hatlı Ucuz Kalitesini Bilmiyorum Kullanmadığım İçin..

anycool v910 manyak yapmış bu çinliler

ben trident aldım kamerayı açınca kamera hazır değil diyor üstelik 1GB lık hafıza kartı takılı olduğu halde

ben tirdendt tel aldım wt8 die özlekleri güzel ama çabuk pert oldu 1 ay olmadı tel kilitlendi servise verdim hala olcak sana diyecegim sakın ha alma bin pişman olursun dostum ben yandım sen yanma :)

GeneraL Mobile Düşün Bence Ama Hiçbir Çift Hatlı Telefonu Önermiyorum.

Çift simli telefonlarda Samsung'un üstüne tanımıyorum, övünmek gibi olmasın senelerdir bu piyasanın içindeyim, aklınıza gelebilecek her türlü çift simli telefonu kullandım. En kalitelisi gerçekten Samsung.

General Mobile dst700 model çift hatlı telefonu iki seneye yakın bir zamandır kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım.Teknosadan almıştım bulabilirsen bu modeli tavsiye ederim.Üç dört gün şarjı gidiyor.Yeni modelleri sordum hiç tavsiye etmiyorlar.Yani DST 700 diyorum.

arkadaş ya samsung al yada hiç alma çevremde 100-150 lira arası bu tellere veren arkadaşlar var ve hepsinin çektiği sıkıntılar malum alma kardeşim çin min malı

2 senedir çakma çin telefonu kullanıyorum mesudum.
Alırken Nokia pili kullanmasına ve nokia şarj girişi olmasına dikkat et.

Geri