crixallis
New member
Bakındım ama çizgi filmler ile ilgili bir bölüm bulamadım!yanlış yerdeyse eğer mod arkadaşlar yazmam gereken bölümü de söylerseler bir daha yanlış yere açmamış olurum.Neyse konuya geçeyim küçükken izledim bir çizgi dizi vardı hafta sonları çıkan kanal D'de çıkıyordu yanılmıyorsam tarihi olayları canlandırıyordu ya da vücüdumuzu anlatıyordu.Çizgi filmde 3 anakarakter vardı biri yaşlı beyaz sakallı sakalı ayaklarına kadar uzanıyordu diğeride temel ve kabasakal gibi her bölümde itişip kakışan 2 karakter iyi olan zayıf kötü olan ise kabasakal gibi iri kıyım biriydi.Umarım bilen çıkar kardeşimi vurudulu kırdılı çizgi dizilerden uzaklaştırıp böyle işe yarar filmler seyrettirmek istiyorumda.
Hazır konuyu açmışken bir de istekte bulunsam dün national geographic'te sabah 4:00 civarı kritik anlarda banka soygununu anlatan bir belgesel tarzı büyük oranda canladırma olan bir film vardı banka soygununu anlatıyordu elemanlar bankayı soymak için özel bir kıyafet giymişti kurşun geçirmez kendileri yapmış kıyafati mermiler falan özeldi polis arabalarını haşat edip 200 tane los angeles polisini peşlerine takmışlardı bu bunun tr'sini nerde bulabilirm dizinin adı sabit konular değişsede özel bir isim bilmediğim için nasıl bulacağımı bilmiyorum belki sitede yayınlanmıştır benim haberim bile olmamıştır.
soygunu yapan elemanların adı
Larry Eugene Phillips, Jr.
Emil Dechebal Matasareanu
Hazır konuyu açmışken bir de istekte bulunsam dün national geographic'te sabah 4:00 civarı kritik anlarda banka soygununu anlatan bir belgesel tarzı büyük oranda canladırma olan bir film vardı banka soygununu anlatıyordu elemanlar bankayı soymak için özel bir kıyafet giymişti kurşun geçirmez kendileri yapmış kıyafati mermiler falan özeldi polis arabalarını haşat edip 200 tane los angeles polisini peşlerine takmışlardı bu bunun tr'sini nerde bulabilirm dizinin adı sabit konular değişsede özel bir isim bilmediğim için nasıl bulacağımı bilmiyorum belki sitede yayınlanmıştır benim haberim bile olmamıştır.
soygunu yapan elemanların adı
Larry Eugene Phillips, Jr.
Emil Dechebal Matasareanu