ÇizgiLer Yalan SöyLemeZ

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
hayatin_cizgileri1.jpg

hayatin_cizgileri2.jpg

hayatin_cizgileri3.jpg

hayatin_cizgileri4.jpg

hayatin_cizgileri5.jpg

hayatin_cizgileri6.jpg

hayatin_cizgileri7.jpg

hayatin_cizgileri8.jpg

hayatin_cizgileri9.jpg

hayatin_cizgileri10.jpg

hayatin_cizgileri11.jpg

hayatin_cizgileri12.jpg

hayatin_cizgileri13.jpg

hayatin_cizgileri14.jpg

hayatin_cizgileri15.jpg

hayatin_cizgileri16.jpg

hayatin_cizgileri17.jpg

hayatin_cizgileri18.jpg

hayatin_cizgileri19.jpg

hayatin_cizgileri20.jpg

hayatin_cizgileri21.jpg

hayatin_cizgileri22.jpg

hayatin_cizgileri23.jpg

hayatin_cizgileri24.jpg

hayatin_cizgileri25.jpg

hayatin_cizgileri26.jpg

hayatin_cizgileri27.jpg

hayatin_cizgileri28.jpg

hayatin_cizgileri29.jpg

hayatin_cizgileri30.jpg

hayatin_cizgileri30.jpg

Yuz Olmasada Kalp Var !

eLine sagLık​

bu çizgilerde kimbilir ne dertler ne mutluluklar saklı...bazısında hüzün basızısında sevinç okunuyo...tşkrlr

Eline sağlık kardeşim.
Hayatın zorluğu ve yaşanmışlığı nasılda yansımış tenlerine

Seneler dordurmuş gamzelerini, Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar, Öpülesi ellerini kimler yormuş. Acılar çürütmüş hayallerini ...
Çok güzeldi eline sağlık.ßakalım bizim nasıl çizgilerimiz olacak veyahut o kadar yaşayabiLecekmiyiz.

Seneler dordurmuş gamzelerini, Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar, Öpülesi ellerini kimler yormuş. Acılar çürütmüş hayallerini ...
Çok güzeldi eline sağlık.ßakalım bizim nasıl çizgilerimiz olacak veyahut o kadar yaşayabiLecekmiyiz.

:durdurun Sen resmini bana gönder ben yaşlandırayım :D Böylece merakın kalmaz :durdurun

Allahtan tek isteğimz sağlık olmalı.İhtiyarlayıp perişan halde sürünüp çekmektense .......diyorum

yalan söylemez ama sen bunca resim vercen diye bizim suçumuz ne butonu yakalıycaz diye bir yerimiz sıkışıyo

duygulandırıcı resımler bence... paylasım ıcın tskler...

Geri