----Çocukken Mutlaka Birkaçını Yapmışızdır---- :) Yapmadım Diyen :D

*.bisiklet sürerken hava atcam diye akrobatik hareketler yapmak sonrada kafayı gözü dagıtmak.

bende kafa göz diş kalmamıştı 15 yaşındayım şu anda ve ondan sonra da 4 kere dişim kırıldı(aynı diş) dişçi bni görünce yinemi sen diodu

gerçektende wonka ve crazyozzie ye sadistmisiniz diye soruyorum ???

onun haricinde
zamanında külahla evlerin içini geçen arabaları doldurmak
o zamanlar ağaçlara bağlı taksi zillerini çalıp kaçıp yakalanmak
bilumum haşeratı deney mantığı güdüp bir arada kavga ederler mi kim kimi yer diye bir arada bırakmak
evden yan apartman duvarına ıslatılmış selpak atıp orada kuruyup iz yapmasını bir süre sonra duvarın selpaktan geçilmemesini izlemek
mahalleler arası bi***let turu yapmak ve bunu yaparken yumurtlara yakalanmamak veya aynı turu yapan başka mahalle çocuklarına yumurta isabet ettirmek
torpilleri kutu içine koyup kendince bomba yapmak
veya kızkaçıranı metal borundan hedef vererek bir bazuka edasıyla atmak

bunlar aklıma gelenler :)

wayy abı hmm ben bunları bılmıodum yha nese :D:D ben lıstede bı kac masum sey ( mısafır gıderken anahtsar saklama gıbı =)) )harıc yapmadım counu bende mı bı garıplık var =))??

Çoqunu Yaßdım

*.-2 tekli koltuğu yan yana getirip elleri sağlı sollu dayadıktan sonra arasında sallanmak ve genelde yüzüstü düşüp yüzü gözü morartmak,
en cok bunu yapıodum sanırım :)

valla süper olmuş çocukluuma indim birden:D nerdeyse hepsini yapardım çocukken ne günlerdi ya:D çocukken bi de karasinekleri şeffaf bi kap içine hapsedip havasız kalınca çırpına çırpına kendinden geçtklerini ve dayanamayıp öldüklerini keyifle izlediim olurdu bnm:D

naylon torbaların ucuna ip bağlayıp balkondan uçurmak; torbanın havalanmasını seyretmekten zevk almak.

mükemmel paylaşım çoğunu yapmadım desem yalan olur:D

hepsini deil yabtıklarım war içinde :D

naylon torbalara su doldurup balkondan insanlara atmak ta var mesela

ohohohoh bide ben anlatayım çoğunu yaptım ama bunlarda bnmkiler
*Otobüslere evlere yumrta atıp kaçmak
*Zillere basıp kaçmak
*Boş bir şişenin içine işeyip kapağını çok gevşek kapatarak camlardan içeri atmak
*Kedileri canlı canlı gömüp bide başında dua etmek
*Kızların üstüne hamam böceği atıp çığlıklarını seyrederek eğlenmek
*Dışarıda yalancı kavga çıkartıp herkes aşağı inincede kaçmak
*Çok gürültü yaptıkmı aşağı bizi uyarmaya inenlere taş ve benzeri şeyler atıp kaçmak
*Köpeklerin hiç bilmeden kör bıçaklarla kulaklarını ve kuyruklarını kesmek öldülermide neden öldüler sen yanlış kesitn hyr sen yanlış anlattın falan diye kavga etmek vesayre vesayre yeter bukadarı :D

HaHAH:D:D bunLarın hepsini yaptım köpek kuyru faLan haric

bende gece milletin evine LAzer tutar gözünü rahatsız ederdik:D
bide çok kücükken hatrlıyorum kavonozun içine kirli elbezi koyar iiçine detarjan ve su koyarak maksat çamaşır makinesi yapmak ve içindeki çıkan kirLeri izLemekk döndürüp döndürp dururdum:D

bir anda çocukluğum gözümün önünden geçti :durdurun:durdurun

Geri