Çok İlginç Bir Yazı Sonuna Kadar Okuyun

önemli bir konu aslında üzerinde tartışılabilir... paylaşım için sağol...

kusura bakma tamamını okuyck vaktm olmadı..!

Ya baba bunları okuyunca moralim bozulu yok ekonomimiz bu kadar buyumus yok enflasyon dusmus tamam bunlar iyi de millet nelerle urasıyo ya

çok güzel bilgilendirici bir yazı ...teşekkürler.

Harika bir yazıydı...Çalışmalarından dolayı tebrik ederim... Şu anda teknolojide gelinen nokta bildiklerimizin çok üstünde.... Yukarıda yazılanlar muhtemelen.. 15- 20 yıl evvelki teknolojiyi yansıtıyordur.... Çünkü bu tür buluşlar ancak daa üstünü gerçekleştirildikten sonra... Diğer ülkelerin bilgisine ve kullanımına sunulmaktadır...

okumaya usendim valla am aherhalde onemli seylerden bahsediyorsundur :D

hocam cok saglam konu olmus ozellıkle de bu konuyla ilgiki kitap ismi vermeniz iii oldu bende saten bu tur kitapları arıyordum...

gerçekten çok ilgi çekiciydi eline sağlık

tebrik ederim güzel bir çalışma...

İlginç bir konu...Bilgilendirdiğin için saol arkadaşım.....

hocam oldukça önemli ve gerçek bir konu kesinlikle paranoidçe bir yaklaşım değil bu konuda insanların daha çokbilgilenmesi gereklidir. paylaşım için sağol

israilin lubnanın ordusu hizbullahla bas edememesinin nedeni de bu savas esnasında ulkede internet baglantısı cep telefonu sistemlerinı kapatan hizbullah israilin elini kolunu bagladı israil ise sivilleri vurarak savası kazanacagini dusundu sivil katliaminin nedeni cunku nereyi vuracagını bilmiyordu

aga alıntını çok güzel yerden yapmşsıb eline sağlık:)

paylaşımın içihn teşekkürler gerçekten ilgi çekici bir konu.Emeğe saygı..!

arkadaşım ben bu rapidden bi bok indiremiyorum allah belasını versin

paylaşımın için teşekkür ederim...

Geri