Çok Eş Yasal Olsun

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
Fatih ve Eyüp belediyesinin muhafazakâr aile danışmanı Sibel Üresin'den şok açıklama
Fatih, Ümraniye, Bahçelievler, Eyüp gibi birçok belediye ve kurumlar için aile içi iletişim seminerleri veren Sibel Üresin, hem yaşam koçluğu, hem de aile ve evlilik danışmanlığı yapıyor. Özellikle muhafazakâr kesim tarafından iyi tanınıyor. Başakşehir’de ofisi bulunan ve sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Üresin, çokeşliliğin yasalaşması gerektiğini savunarak, “Zaten çokeşlilik var. Erkeklerin yüzde 85’i aldatıyor. Bu muhafazakâr kesimde ‘imam nikâhlı eş’, diğer kesimde ‘metres’ adını alıyor” diyor. 35 yaşındaki Üresin, çokeşliliğin neden yasalaşması gerektiğini anlattı:

‘KADIN ORTADA KALMAZ’
“Erkek, bir başkasıyla imam nikâhı yapacağı zaman karısından izin almak zorunda değil. 4’üncü kadına kadar imam nikâhıyla evlenebilir. Ancak 2., 3. ve 4. eşler suiistimal ediliyor. ‘Boş ol’ dendiği zaman kadın ortada kalıyor. Bu nedenle çokeşlilik yasalaşmalı. Yasanın çıkması demek, erkeğin malvarlığına ortak gelmesi demek. Çokeşlilik dinimizde var. Herkes yapamaz ama yapana ‘Niye yaptın?’ diyemezsiniz, şirke girer. Kuran’da var.”

‘ÇOKEŞLİ OLURDUM’
“Zengin, kariyerli, parası olan ve cinsel gücü fazla olan erkek çokeşliliği seçebiliyor. Hiçbir kadın fakir bir adamın ikinci karısı olmaz. Erkek, daha cilveli, daha çok gülen, cinsel anlamda kendisini mutlu eden kadına koşuyor. Erkek olsam, çokeşli olurdum.”

‘ERKEK İÇİN HAKLI ARAYIŞ’
“Bir erkek, kadında arkadaşlık, cinsellik, annelik ve ev kadınlığı arar. Bu özellikleri taşımıyorsanız, eşiniz tarafından aldatılmaya hazır olmalısınız. Erkek için bu haklı bir arayıştır. Bir ayrılık yaşaması durumunda yaşayacaklarının tahlilini sağlıklı yapan bir kadın, bence çokeşliliği kurtuluş olarak görmelidir. Boşandığında kaybedecekleri, kazanacaklarından fazla olan kadın, kalmayı tercih ediyor. Çokeşlilikte asıl ağır fatura erkeğe çıkıyor. Madden ve manen zarara uğruyor. Açıkça çokeşli olduğunu itiraf edenleri alkışlıyorum ve kutluyorum.”

‘ÇARPIK İLİŞKİLERİ ÖNLER’
“Erkek, eşleri arasında gerek maddi, gerekse manevi açıdan adaletli davranmalı. Erkek adaletsizlik yaparsa, kendi cehennemini hazırlamış olur. Örneğin Kanuni Sultan Süleyman, dizide adaleti sağlayamıyor. Çokeşlilik, toplumdaki çarpık ilişkileri ve kızların evde kalma sorunlarının ortadan kalkması noktasında da ciddi rol oynayacaktır.”

‘KADIN İTAAT EDER’
“Dayak ve aldatma bana göre boşanma sebebi değil. Türkiye’deki kadınların yüzde 80’i dilinden dayak yiyor. Yatak odasında mutlu olmayan kadın, her durumda problemlidir. Muhafazakâr kesimde kadın evde daha süslü, daha şık. Ailede mutluluğun sağlanmasının bazı şartları var. Kadın kocasına itaat etmeli. Erkek de karısına Allah’ın emaneti olarak davranmalı.”

Ekli dosyalar

• sibelüresin.jpg
    sibelüresin.jpg
    12.9 KB · Görüntüleme: 1,314
1 eş + 2 cocuk ve minumum 2 bin tl geliri olan biri zor geciniyor zaten . cok eslilige karsıyız :)

olurmu ? En az 10 kadın olması lazım her erkek 10 kadın alacak ki etrafta kadın kalmasın. Ama, maaşlarada zam olsun devlet kadın başına para ödeyecek. Yani erkeğe, kadın başına 1500 TL verecek oda 15,000 TL yapar. Daha ne olsun

Hanimefendinin soyadi ne kadar da uyumlu olmus konuyla, lutfen tutun boyleleri uremesin :smile:

Potansiyel kuma beyler
dağılın!

bence gayet mantıklı açıklama yapmış. bir erkek olarak düşünsenize;

EVE GELDİĞİNİZDE BİRİ KAPIYI AÇIYOR, DİĞERİ ELİNİZDEKİ ÇANTAYI ALIYOR, SONRA ÖTEKİ TERLİKLERİNİZİ ÖNÜNÜZE KOYUYOR. ELİNİZİ YÜZÜNÜZÜ YIKADIKTAN SONRA BİRİ HAVLUYU VERİRKEN DİĞERİ YEMEGİ GETİRİYOR.. SOFRADAN KALKMADAN ÇAY SERVİSİ BAŞLIYOR.. VS VS VS

hatunu yılda 2 kez memlekete yolluyoruz çoluk çocuk. evde rezil oluyorum. yemek - bulaşık - ütü....vs vs

ama olsa bir tane daha biri gidince diğeri ile idare ederiz.

düz mantık...

not: günümüzde yukarıdakileri tek başına yapan kadın yoktur.. 2 kişi olurlarsa rekabet olur ve kıymete binersiniz. tekel ortadan kalkar:)

zu ha haaaa
kasetçilere bakın :)

1,2,3 yetmez ver Allah'ım ver,
4,5,6,7 olsun :)

memleketimin erkeğinin fantezi gücünü internet sayesinde öğrendik :)
kadınıda aşağı kalmıyormuş

AŞK nerde ? Aşka inanmayan 4 tane değil isterse 10 tane alsın. Herşeyin bir değeri var sıradanlaştırmayın evliliği.

memlekette yeteri kadar boş adam var..

''GEREKSİZ''

köy ağası değilim bir şey değilim uğraşamam bir tane yeter bana mutlu olurum onlada gerek yok başka başka eşlere aynı evde komik olur :D

kutlarim bayan üresin süpersiniz vallahi kim tutar sizi zaten hep harem kurmak istiyordum uluslararasi:) maksat muhabbet olsun..........

Geri