emrecohen
New member
- Reaction score
- 0
Temel askerdeken paraşütle atlama eğitimi verilecektir.Temel bir gece önce rüyasında annesini görmüş ve annesi ona paraşütün açılmayacağını söylemiştir.Eğitim başlamadan önce Temel komutanına şöyle der:
-Komutanım ben dün gece annemi rüyamda gördüm bana paraşütün açılmayacağını söyledi ve annemin rüyaları çıkar.
Komutan ne yapar eder Temeli ikna edemez en sonunda şöyle der:
-Oğlum Temel ver paraşütünü benimkini sen al şimdi açılmazsa benim paraşütüm açılmaz.
Temel ikna olur ve uçağa binerler herkes sırasıyla atlar sıra Temele gelmiştir o da atlar ve paraşütü açılır.Çok şükür bi şey olmadı derken yukardan füze gibi bi şey aşşağı düşer.Düşerken de şöyle bağrırı:
-Temel hay senin ananııııı......!!!
-Komutanım ben dün gece annemi rüyamda gördüm bana paraşütün açılmayacağını söyledi ve annemin rüyaları çıkar.
Komutan ne yapar eder Temeli ikna edemez en sonunda şöyle der:
-Oğlum Temel ver paraşütünü benimkini sen al şimdi açılmazsa benim paraşütüm açılmaz.
Temel ikna olur ve uçağa binerler herkes sırasıyla atlar sıra Temele gelmiştir o da atlar ve paraşütü açılır.Çok şükür bi şey olmadı derken yukardan füze gibi bi şey aşşağı düşer.Düşerken de şöyle bağrırı:
-Temel hay senin ananııııı......!!!