Çok korkmuştum

canor

New member
Reaction score
0
Ben izmir şirinyerde 3 katlı mobılya magazasında calısıyordum 1 yıl once ordakı elemanlar mudurunden tut caycısına kadar benı cok severlerdı.Bazen alkol aldıgım ıcın aksamdan kalma olurdum :D ve en alt kata gıderdım yatmak ıcın genellıkle kanepede yatardım ama bu sefer yerımı degıstıreyım dedım zula bi yer wardı orayı gozume kestırdım bı yastık felan alım derken ben iyice sıvıstım oraya ama bir şeyler benım orda yatmamı engellıyordu tam uyumaya baslıyorum yastıga bırısı basıyormus gıbı kafam bı saga bı sola gıdıyordu bende biraz uyku hastası oldugum ıcın tınlamıyordum kafada bi ince ya :D rüyadır dıyordum neyse ben oylede boylede uyumusum affetmem sonra acayip ruyalar gormeye basladım yazarken bile tuylerım dıken dıken oluyor gordugum rüyalar hep gercek gıbıydı sıra dısı bı sey yoktu ama ben bi türlü kacamıyordum en sonunda dayanamadım zar zor kactım depodan arkama bakmadan. ertesi gun olayı bı arastırayım dedim bina sahibinin kızı war dı arada bir muhabbet ediyorduk bi sorayım dedim megersem beni orda rahatsız eden varlık bu kızın dedesiymiş 1989 yılında kazan dairesinde olmus feci sekilde adam cok dindarmıs ben alkollu oldugum ıcın benı orta yatırmayı ıstemedı bende o gunden sonra oraya hiç gitmedim :( tırstım acıkcası yorumlarınızı beklıyorum saygılar; Yiğit Can

puhahha bi dahakine zemzem iç git adam sana masal anlatsın :D:D

iyiymiş, bi daha içmeden git uyu madem. :D

Geri