Çok saçma ve dengesiz bir hata- İnternet Ulaşımı-

wolverinali

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bazı siteye giriyo bazsına girmiyo pcim çok acayip oldu hackhelle çok rahat giriyo benim girmem gereken diğer önemli yerlere msne giremiyorum :(:( Ne yapim herşeye 50 kere restart attım:S :S Yardım lütfenn

virus olabilir internet ayarlarıyla alakası yok gibi.

Güvenlik duvarım vs. herşey olması gerektiği gibi.

Güvenlik duvarlarını bile kapattım hatta kaspersky i bile kapattım ama hala aynı benim pc ethernet kablosuyla bağlanıyor diğer laptomumuz aynı modemin wireless ağıyla bağlanıyor laptopta problem yok demekki ya kabloda ya pcde yada ethernet slotunda bir arıza var :(:(

proxy kullanıp kullanmadığını kontrol et.. eğer herhangi bir proxy kullanıyorsan bunu iptal et..

ayrıca burada verdiğim UltraSurf proxy programını yükleyip bir de onunla giremediğin sayfalara bağlanmayı dene..

proxy kullanıp kullanmadığını kontrol et.. eğer herhangi bir proxy kullanıyorsan bunu iptal et..

ayrıca burada verdiğim UltraSurf proxy programını yükleyip bir de onunla giremediğin sayfalara bağlanmayı dene..

Bu tür bir hataysa neden daha önce sorun çıkarmadı ??

İlk defa bukadar nedeni belirsiz ve saçma bir sorunla karşılaşıyorum :S Herşey olması gerektiği gibi ama doğru gitmiyor :S

Böyle programlar hep daha kötü yapıyor.

arkadaş sen dns ayarlarılamı oynadın oynamıssan bazı sitelere giremessın youtube için yapmıssındır eğer denese ayarı yapmıssan dns ayarını kaldır yapmıssan eğer

Bu sorun şu an bende de var. Ben modemin İP no ile ilgili bir problem olduunu düşünüyorum. Proksi programları malum sorunu çözüyor ama tabi istediğimiz bu değil.

aynı sorun bendede var şimdi hackhell e çok rahat giriyor ama diğer sitelere ve msnye giremiyorum

Geri