Çoklu mesaj alıntı yapıp cevap verme seçeneği

AnTu | ژảỸ ژảỸ

Football Field
Reaction score
0
Sanırım bu seçenek vbuletinde var yada eklenebılıyo,güzel bir özellik eeger eklenmesınde bir sorun olmayacaksa faydalı olur düşüncesindeyim...
i51171_oklual305nt305.JPG

resimdeki gibi alıntı yapmak istedıgımız mesajlara işaret koyuyoruz sonra alıntı yapa bastıktan sonra hazır bir şekılde edit açılıyo :)

i51189_zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.JPG

Verdiğim örnekler: vBulletin Version 3.6.0 Beta 3 dan alıntı yapılmıştır upgrade edınce belkıde kendılıgınden vardır öle seçnek :p

hmm ewt kasılmaktansa böle bişey cidden güsel olur sonuna kadar destekliorum :p antu ne oldu sana jay jay olmuşsun :D hayırlı oolsun bende illuminatiydim böle oldum ii oluo değişiklik:p

Değişiklik iyidir her zaman :) :p

yanında check box lar olup en altta alıntı yap olsa ayrıca olur...
mesela
4 mesajı seçtin alıntı yap dedin 4ü birden çıksa :D

aynı anda herkse laf yetiştirmek guzel fikir aslında..

SıpA' Alıntı:
hmm ewt kasılmaktansa böle bişey cidden güsel olur sonuna kadar destekliorum :p antu ne oldu sana jay jay olmuşsun :D hayırlı oolsun bende illuminatiydim böle oldum ii oluo değişiklik:p

ژảỸ ژảỸ' Alıntı:
Değişiklik iyidir her zaman :) :p

freemitnick' Alıntı:
mesela

sülFiriK' Alıntı:
genelde üstüne bikaç kişi yüklendiğinde; "lem hepsine ne ayrı ayrı cevap yazacam, bi kerede korum lafı" dediğimiz anlarda kullanılabilitesi var :D

dj_aligator' Alıntı:
aynı anda herkse laf yetiştirmek guzel fikir aslında..

güzel öneri

hernekadar benim için farketmese de iyi olur ;]

asLında bencede güseLL oLur .... free nin dedii gibi check box Lar oLsa " tik " Leip soorada aLıntı dedikmi seçtikLerimis oto acıLsha ...

freemitnick' Alıntı:
mesela

çoklu alıntı yap butonuna istedıgın msjlarda basıyosun kırmızı rengı alıyo sonra herhangı bir msjda alıntı yap dediğinde o mesajlar hazır olarak edit penceresine gelıyo :) birde,

i51237_zz.JPG

bu resimdeki gibi hızlı cevap bölümünde işaretledıgım kısımlar çıksa daha kullanışlı olur sankim :)

çok iyi düşünce bende öle bi seçenek var ama nerde diye merak ediyodum meğer miller 2 saat kasıyomuş onu yapmaya zor diğilse yapalım nolcakki :)

Güzel Olur ya bu.. Benim İcin İyi Olcak.. Uğraştırıyor Biraz Diğer Türlü.

harbi güzel olur duy sesimizi dark :D:D

sülFiriK' Alıntı:
genelde üstüne bikaç kişi yüklendiğinde; "lem hepsine ne ayrı ayrı cevap yazacam, bi kerede korum lafı" dediğimiz anlarda kullanılabilitesi var :D

açıklamıs arkadas walla baz<en oluyo böle durumlar...

olursa iyi olur yani değişiklik her zaman iyidir:D

Geri