Çuvalcı general PKK'yı kınadı

icemen

New member
Reaction score
0
cuvalci-general-pkk-yi-kinadi.jpg

Türk askerinin başına çuval geçirilmesi olayının sorumlusu olarak tanınan Amerikalı komutan Raymond Odierno, "ABD terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" mesajı verdi.

Süleymaniye'de, Türk askerlerinin başına çuval geçirilmesi olayının sorumlusu olarak tanınan, Irak'taki Amerikan kuvvetlerinin komutanı General Raymond Odierno, Ankara'ya geldi.

Odierno, bugün İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'la görüşecek.

Odierno yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ABD'nin güçlü bir müttefiki olduğunu ve terörizmle mücadelede, birlikte çalışma taahhütlerinin devam ettiğini kaydetti.

PKK'nın gerçekleştirdiği terörist eylemleri şiddetle kınadığını belirten Amerikalı general, "ABD, terörizmle mücadelede ve Türk vatandaşlarını korumada, Türkiye'nin yanındadır" dedi.

Odierno, terörle mücadele konusunda, geniş kapsamlı çözümler üzerine konuşmayı umduğunu vurguladı.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• cuvalci-general-pkk-yi-kinadi.jpg
    cuvalci-general-pkk-yi-kinadi.jpg
    27.6 KB · Görüntüleme: 2,010
büyüyen gücü görünce acaba benim kellemi isterlermi diye düşünüyo şerefsiz...

Gene bi yeri işgal edecektir bunlar.

Yoksa kolay kolay yalakalık yapmazlar.

büyüyen gücü görünce acaba benim kellemi isterlermi diye düşünüyo şerefsiz...

Hangi dunyada yasıyonuz :) Amerika Türkiyeden korktugu dogru ama şimdi deildi geçti Atatürk zamanında butun devletler Türkiyenin gelişmesinden korkuyodu ama şimdi ellerinde oynatıyolar...Hele amerika şimdilerde kendi yönettiği ulkeden neden korksun...

Eyy hükmedenler,o gün hiç sesiniz çıkmadı,demekki Askeri pasifize etme planı o zamanlardan başlamışta,bizlerin haberi geç olmuş.Güçlüyüz diye birazdaha gururlanın,kurumlarınızı,askerinizi dalavere ile yıpratın,kendi ideallerinize hizmet edenleri kollayın,T.C yi ayrıştırma noktasına getirin,nifak tohumlarını attırın,ondan sonrada biz güçlüyüz deyin.Bırakın bu palavraları,elin gavuru 50-100 yıl ilerinin planlarını yapıyor,adım,adım uyguluyor.Sen ne yapıyprsun Türkiyem,günü birliklerle vakit geçiriyorsun.Bir Devletin,Devletçilik planı olması gerekir.Biz ne yapıyoruz,olanlarıda iptal edip çöpe atıyoruz.Ahh Türkiyem ah.Bakalım Allah daha ne günler göstercek,ha birde TBMM meclisinde hırlaşma,tepişmeler başladı.Tuuu yazıklar olsun,bu ülkeyi yönetenlere ve yöneteceklere,yeter artık kendinize gelin beeee!!!

Ben de onu kınıyorum. Ne çabuk unuttular da çağırdılar bunu fikir almak için. Ne fikir verdi acaba. "Bizim gibi masum çocukları öldürün doğuda." mı dedi yoksa teröristlerin başına çuval geçirin." mi dedi merak ettim şimdi.

Geri