(Çydd ile ilgili Tüm Konular Tek Başlık)

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Ergenekon'un 12. dalgası sebebiyle önceki gün evine baskın yapılan ve aramada birçok eşyasına el konulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Türkan Saylan, televizyonlara ağır hasta görüntüsü vermiş ve üstünü battaniyeyle kapatmıştı.

4rum14.jpg

Doğan grubuna bağlı malum medya da olayı abartmış, Saylan'ı mağdur ve mazlum gibi göstermeye çalışmıştı.
Oysa Saylan, daha geçtiğimiz Cuma günü Nişantaşı Işık Lisesi'nde derneğinin ödül töreninde yine Ergenekon kapsamında evi aranan Sabih Kanadoğlu'na ‘Cumhuriyet Ödülü' vermişti. Saylan, bu gecede ön plandaydı. İçkili yapılan resepsiyonda viskiler, rakılar su gibi akıtıldı. Saylan, yaklaşık dört saat süren ödül töreni sırasında tüm organizasyonla yakından ilgilenmişti. Saylan, Işık Lisesi'nde düzenlenen programda, resepsiyonun ardından ödül töreninde yarım saat kadar bir konuşma yapmış, burada İslam'a karşı ağza alınmayacak sözler sarf etmişti. Saylan, yaklaşık 4 saat süren programı sonuna kadar takip etmişti.

OSMANLI'YA VE DİNE HAKARET ETMİŞTİ
Türkan Saylan, geçtiğimiz Cumartesi günü ÇYDD'nin düzenlediği programda, Osmanlı toplumuna, "Padişahın ayağını öpen, eteğini öpen insanların oluşturduğu bir topluluk" diyerek hakarette bulunmuştu. Saylan, "Tanrı'nın yaptığı yasalara değil, insanların yaptığı değişken yasalara tabiyiz. Bütün bunları içselleştirmiş savcılara, avukatlara gerek duyuyoruz” demişti.

Kaynak

şimdi surdan sövücem ana avrad dümdüz gidicem...

daha Türkan SayLan'ın hakkında biLgiLeri yok saLLamasyon haber cıkartıoLar...

yok böyLe bi reziLLik ya!

yok sövmüş hakaret etmiş =) O kadında buLunan küLtür, seviye; şu haberi yapan ve yayınLayanLarın hepsini bi araya topLasan yine o kadar etmez be!

yazıq yazıq bu kadar da aşağı ve sığ bi haber yapıLamaz...

Haa unutmadan Sayın Basbakanımız Yandaş medya atıp tutuo dio bi de :hhmanD ahahaha şimdi bi tarafımLa güLüorum ya neyse =)

yazık...
Söylesin bakalım o sayın (!) yazar.bugüne kadar kac kişiye burs vermiş kendisi ???
Dine sövme yaygarası yapacagına önce Allah ın ilk emrini bi düşünsün,sonra öğrenci okutanlara camur atsın.

yazın yazabildiğiniz kadar.nasılsa vakıf üyeleri serbest kaldı bakalım bundan sonra ne çamur atacaksınız saygıdeger (!) medyamız ve yaltakcıları...

Din satıcılarının, çocuk tecavüzcülerinin bulunduğu gazeteden ancak bu kadar aşağılık bir haber çıkabilirdi.

~SiLenT ScЯeaM~;4231840' Alıntı:
Ergenekon'un 12. dalgası sebebiyle önceki gün evine baskın yapılan ve aramada birçok eşyasına el konulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Türkan Saylan, televizyonlara ağır hasta görüntüsü vermiş ve üstünü battaniyeyle kapatmıştı.

4rum14.jpg

Doğan grubuna bağlı malum medya da olayı abartmış, Saylan'ı mağdur ve mazlum gibi göstermeye çalışmıştı.
Oysa Saylan, daha geçtiğimiz Cuma günü Nişantaşı Işık Lisesi'nde derneğinin ödül töreninde yine Ergenekon kapsamında evi aranan Sabih Kanadoğlu'na ‘Cumhuriyet Ödülü' vermişti. Saylan, bu gecede ön plandaydı. İçkili yapılan resepsiyonda viskiler, rakılar su gibi akıtıldı. Saylan, yaklaşık dört saat süren ödül töreni sırasında tüm organizasyonla yakından ilgilenmişti. Saylan, Işık Lisesi'nde düzenlenen programda, resepsiyonun ardından ödül töreninde yarım saat kadar bir konuşma yapmış, burada İslam'a karşı ağza alınmayacak sözler sarf etmişti. Saylan, yaklaşık 4 saat süren programı sonuna kadar takip etmişti.

Türkan Saylan, geçtiğimiz Cumartesi günü ÇYDD'nin düzenlediği programda, Osmanlı toplumuna, "Padişahın ayağını öpen, eteğini öpen insanların oluşturduğu bir topluluk" diyerek hakarette bulunmuştu. Saylan, "Tanrı'nın yaptığı yasalara değil, insanların yaptığı değişken yasalara tabiyiz. Bütün bunları içselleştirmiş savcılara, avukatlara gerek duyuyoruz” demişti.

Kaynak

yüksek kaldırım ürünü,o kadarda çoğaldınızki,ağzınıza aldığınız her şey kendinize yakışıyor.

bunları toplamak lazım sonrasını hepiniz biliyosunuz zaten !!!!!!

Bunlarin a babalarida hapisanelerdede hastalanip,hastalanip beraat aliyorlar.
O kadar herzeleri yerken,masallah hepside turp gibiydi.
Demekki buzugu sikisan hasta ayagina yatiyor.
Sozum ona birde pasa bunlarin cogu.
Neyin pasasiysa?
Aslinda bunlar cagimizin fosilleri.
Bunlar icin devlet bir muze kurmali.

beyler aklınızı kullanın biraz çydd ne en büyük bağışçıları yabancı şirketler ve kiliseler neden acaba çokmu umurlarında bizim ülkemizin okuma imkanı bulamayan çocukları ..bunlar 30 40 50 yıl sonrasının planlarını yapıyorlar ve kendi amaçlarına hizmet edecek kadroları Atatürk çülük maskesi ardında yetiştiriyorlar bunu yaparkende T Saylan gibi saygın?? işimleri kullanıyorlar.acaba benim çocugum dinine milli değerlerine bağlı ama fakir olsa ona burs verirlermi yada eğitim hayatı sonunda aynı değerlere sahip bir birey olarak kalabilirmi...

insanın fikri neyse zikride o olurmuş,kokonaya bak bir ayağı çukurda yaptığı işlere bak ,bu arada bu sitede bu dinsiz kitapsızları savunan ne kadar cahil arkadaş varmış....şunu unutmayın para almaya alışan emir almayada alışır,o yaptıkları yardımların karşılığını er geç isteyecekler....

Şimdi bu haberi yapan kaynağa (Buna belirli bir kesimin düdüğü de diyenler var) ,Sayın Türkan SAYLAN'ı biraz anlatmak lazım .Hakkında zerre kadar bilgisi olmadığı aşikar .

Tabii ya, olay bu:

DARBECİ bunların hepsi!

Hele Prof. Dr. Türkan Saylan’ın darbeciliği yıllar öncesine dayanıyor.

Yaptığı darbeler, saymakla bitecek gibi değil üstelik:

ilk darbesini lepra hastalığına karşı yaptı bu çılgın kadın! Toplum tarafından dışlanan, doktorların bile ellerini sıkmaktan korktuğu cüzzam hastalarını bağrına bastı. Tıptaki bütün gelişmeleri ülkemize getirerek, binlerce cüzzamlıya hayat verdi. 25 yıl boyunca ülkenin gezilmedik bir karış toprağını bırakmadı ve gittiği her yerde cüzzamlı aradı. Sonunda cüzzama karşı inanılmaz bir DARBE YAPTI!

Cinsel yolla bulaşan Behçet hastalığını da unutmadı. Onlarca poliklinik kurdu; Behçet’e DARBE YAPTI!

Bu hastalıklarla mücadele etmek için dolaştığı Anadolu’da bir büyük hastalık daha keşfetti: Aileler kız çocuklarını okutmuyorlardı. Hemen kendisi gibi “darbeci” birkaç arkadaşıyla birlikte bir dernek kurdu ve “Anadolu’da Bir Kızım Var, öğretmen Olacak” kampanyası başlattı... Kızlarını okutmak istemeyen babalara DARBE YAPTI!

“Kardelenler Kampanyası”nı başlattı, tutuculuğa DARBE YAPTI!

“Bilgi Toplumu Kızları”yla, cahilliğe DARBE YAPTI!

“Her Kızımız Bir Yıldız” diyerek, kaderciliğe DARBE YAPTI!

“Geleceği Taşıyan Kızlar” la, geçmişe DARBE YAPTI!

“Bir Işık da Siz Yakın”la, karanlığa DARBE YAPTI!

“Geleceğin Doktorları”na destek verdi, tüm hastalıklara DARBE YAPTI!

Yardımseverlerden topladığı paralarla onlarca okul, yurt yaptırdı; Milli Eğitim Bakanlığı’na DARBE YAPTI!

Yetişkinler için okuma yazma, meslek edindirme kursları düzenleyerek, işsizliğe DARBE YAPTI!

Anadolu’daki okulları müzik aletleriyle donattı, sessizliğe DARBE YAPTI!

Bugüne kadar 70 bine yakın çocuğa burs vererek, yoksulluğaDARBE YAPTI!

Yakalandığı “amansız hastalığa” aldırmadı, doktor arkadaşlarının birkaç ay ömür biçmelerine inat yaşama sarıldı; kansere DARBE YAPTI!

O hasta haliyle ülkede olup bitenlere sessiz kalmadı; Atatürk devrimlerine ihanet edenlere DARBE YAPTI!

Hastalıktan konuşamayacak haldeyken bile meydan meydan dolaşıp tehlikeye dikkat çekti; “laiklik karşıtı eylemlerin odağı” partiye DARBE YAPTI!

Tüm bunları yaparken çağdaşlıktan, çok seslilikten, demokrasiden ödün vermedi. Gittiği her yerde, “Ne şeriat, ne darbe” diye haykırdı; DARBECİLERE DARBE YAPTI!

İşte bu yüzden gönül rahatlığıyla haykırıyorum ki; darbecinin kralıdır Sayın Türkan Saylan!

Onun evini aratan, derneğinin hesaplarına el koyduran, 70 bine yakın öğrencisinin burslarını ödenemez hale getirenler de...

Onları ayakta alkışlayan Mehmet Altan gibi “demokrasi kahramanları” da haklı!

Hastalığına aldırmayın, gözünün yaşına bakmayın. Kaldırılmış olan idam cezasını, sırf onun için yeniden getirin...

Yoksa bugüne kadar devirdiği karanlıkların, savaştığı hastalıkların hatırı kalır...

Haydi; “Ergenekon Tatili”ne çıkan Sayın Başbakan... Ankara’ya, topla Meclis’i de bitiriverin şu işi!

ASIN BU DARBECi KADINI!

SIRA!

Gözaltıları ve aramaları izlerken, aklıma dünyaca ünlü Alman şair ve tiyatro yazarı Bertolt Brecht geldi...

Bir şiirinde aynen şunları yazmıştı:

“Naziler önce komünistleri tutukladılar; komünist değilim diye ses çıkarmadım.

Sonra Yahudiler’i tutukladılar, Yahudi değilim dedim, sesimi çıkarmadım.

Sosyal demokratları tutukladılar, savunmak bana mı kaldı dedim, sesimi çıkarmadım.

Sıra bana geldiğinde etrafta tutuklanmama ses çıkaracak kimse kalmamıştı!”

Umarım sıra size gelmez!

Şimdi bu haberi yapan kaynağa (Buna belirli bir kesimin düdüğü de diyenler var) ,Sayın Türkan SAYLAN'ı biraz anlatmak lazım .Hakkında zerre kadar bilgisi olmadığı aşikar .

Tabii ya, olay bu:

DARBECİ bunların hepsi!

Hele Prof. Dr. Türkan Saylan’ın darbeciliği yıllar öncesine dayanıyor.

Yaptığı darbeler, saymakla bitecek gibi değil üstelik:

ilk darbesini lepra hastalığına karşı yaptı bu çılgın kadın! Toplum tarafından dışlanan, doktorların bile ellerini sıkmaktan korktuğu cüzzam hastalarını bağrına bastı. Tıptaki bütün gelişmeleri ülkemize getirerek, binlerce cüzzamlıya hayat verdi. 25 yıl boyunca ülkenin gezilmedik bir karış toprağını bırakmadı ve gittiği her yerde cüzzamlı aradı. Sonunda cüzzama karşı inanılmaz bir DARBE YAPTI!

Cinsel yolla bulaşan Behçet hastalığını da unutmadı. Onlarca poliklinik kurdu; Behçet’e DARBE YAPTI!

Bu hastalıklarla mücadele etmek için dolaştığı Anadolu’da bir büyük hastalık daha keşfetti: Aileler kız çocuklarını okutmuyorlardı. Hemen kendisi gibi “darbeci” birkaç arkadaşıyla birlikte bir dernek kurdu ve “Anadolu’da Bir Kızım Var, öğretmen Olacak” kampanyası başlattı... Kızlarını okutmak istemeyen babalara DARBE YAPTI!

“Kardelenler Kampanyası”nı başlattı, tutuculuğa DARBE YAPTI!

“Bilgi Toplumu Kızları”yla, cahilliğe DARBE YAPTI!

“Her Kızımız Bir Yıldız” diyerek, kaderciliğe DARBE YAPTI!

“Geleceği Taşıyan Kızlar” la, geçmişe DARBE YAPTI!

“Bir Işık da Siz Yakın”la, karanlığa DARBE YAPTI!

“Geleceğin Doktorları”na destek verdi, tüm hastalıklara DARBE YAPTI!

Yardımseverlerden topladığı paralarla onlarca okul, yurt yaptırdı; Milli Eğitim Bakanlığı’na DARBE YAPTI!

Yetişkinler için okuma yazma, meslek edindirme kursları düzenleyerek, işsizliğe DARBE YAPTI!

Anadolu’daki okulları müzik aletleriyle donattı, sessizliğe DARBE YAPTI!

Bugüne kadar 70 bine yakın çocuğa burs vererek, yoksulluğaDARBE YAPTI!

Yakalandığı “amansız hastalığa” aldırmadı, doktor arkadaşlarının birkaç ay ömür biçmelerine inat yaşama sarıldı; kansere DARBE YAPTI!

O hasta haliyle ülkede olup bitenlere sessiz kalmadı; Atatürk devrimlerine ihanet edenlere DARBE YAPTI!

Hastalıktan konuşamayacak haldeyken bile meydan meydan dolaşıp tehlikeye dikkat çekti; “laiklik karşıtı eylemlerin odağı” partiye DARBE YAPTI!

Tüm bunları yaparken çağdaşlıktan, çok seslilikten, demokrasiden ödün vermedi. Gittiği her yerde, “Ne şeriat, ne darbe” diye haykırdı; DARBECİLERE DARBE YAPTI!

İşte bu yüzden gönül rahatlığıyla haykırıyorum ki; darbecinin kralıdır Sayın Türkan Saylan!

Onun evini aratan, derneğinin hesaplarına el koyduran, 70 bine yakın öğrencisinin burslarını ödenemez hale getirenler de...

Onları ayakta alkışlayan Mehmet Altan gibi “demokrasi kahramanları” da haklı!

Hastalığına aldırmayın, gözünün yaşına bakmayın. Kaldırılmış olan idam cezasını, sırf onun için yeniden getirin...

Yoksa bugüne kadar devirdiği karanlıkların, savaştığı hastalıkların hatırı kalır...

Haydi; “Ergenekon Tatili”ne çıkan Sayın Başbakan... Ankara’ya, topla Meclis’i de bitiriverin şu işi!

ASIN BU DARBECi KADINI!

SIRA!

Gözaltıları ve aramaları izlerken, aklıma dünyaca ünlü Alman şair ve tiyatro yazarı Bertolt Brecht geldi...

Bir şiirinde aynen şunları yazmıştı:

“Naziler önce komünistleri tutukladılar; komünist değilim diye ses çıkarmadım.

Sonra Yahudiler’i tutukladılar, Yahudi değilim dedim, sesimi çıkarmadım.

Sosyal demokratları tutukladılar, savunmak bana mı kaldı dedim, sesimi çıkarmadım.

Sıra bana geldiğinde etrafta tutuklanmama ses çıkaracak kimse kalmamıştı!”

Umarım sıra size gelmez!

dil dökme dai boşuna...
buna ugun bi deyim wardı söylerdim ama üzerine alınacak adam çok burada:goz:

~SiLenT ScЯeaM~;4231840' Alıntı:

4rum14.jpg

Kaynak

Bu haberi yapanların ve bu haberi marifetmiş gibi buraya koyaların insanlığından ve Allah inancından şüphe duyarım ben...
Allah bildiği gibi yapsın sizi.....:mad:

beyler aklınızı kullanın biraz çydd ne en büyük bağışçıları yabancı şirketler ve kiliseler neden acaba çokmu umurlarında bizim ülkemizin okuma imkanı bulamayan çocukları ..bunlar 30 40 50 yıl sonrasının planlarını yapıyorlar ve kendi amaçlarına hizmet edecek kadroları Atatürk çülük maskesi ardında yetiştiriyorlar bunu yaparkende T Saylan gibi saygın?? işimleri kullanıyorlar.acaba benim çocugum dinine milli değerlerine bağlı ama fakir olsa ona burs verirlermi yada eğitim hayatı sonunda aynı değerlere sahip bir birey olarak kalabilirmi...

arkadaşın yazıdıkları bu (sözde) aydının tüm kimliğini açıklamakta.ağzına sağlık kardeşim

hastalıkla hiç bir zaman dalga geçilmez ama bu durmunu ısrarla ortaya koyup duygu sömürüsü yapan doğan medyasıdır.
Varsa ortada bir suç evide aranacaktır derneğide.
Ne var bunda bu kadar acındıracak anlamadım.

Geri