(Çydd ile ilgili Tüm Konular Tek Başlık)

BİİRİ KAPAK İSTİYORSA İŞTE KAPAK İŞTE BELGE BAKIN BAKALIM KİMİ FİNANSE EDİYORLARMİŞ
BİZ BELGELERLE KONUŞUYORUZ GOR BAK YOKSA DEVLETTE Mİ YALAN
KAPAK 1.http://www.hackhell.com/guncel/570150-mit-ve-tskdan-turkan-saylan-belgesi.html
BUNADA CEMAAT AKP İŞİ DİYİN DE GOREYİM BAKALIM
BELGE TARİHİNE DİKKAT????==== 2001 ====AKP DAHA KURULMAMIS BİLE
BEGENMEDİN Mİ BAK Bİ İTİRAF HEMDE CEV YONETİCİSİ BAK BAK TIK LA GOR
KAPAK 2
YIL 2002 PKKYA BURS WERİYORUZ AMA KAYITLARDA GOSTERMİYORUZ!!!?????
http://www.samanyoluhaber.com/haber-146130.html

bi sus hele bunca istediğiniz kadar laf söyleyin sen bu kadar akıllısın işte madem pkk burs veriola insan pkk burs verse açıklarmı bundan önce neden böle şeyler ortaya çıkmadı anlamadım bugün de gidip ben bağış yapacam işbankası hesabına

Lanlı Lunlu konuşmayı bıraksanız nasıl olur? Ortalığı kahvehaneye çevirmeyin...

Çağdaş Türkan Saylan; “bu ülkede bizim istemediğimiz hiçbir şey olmaz” diyor.

Bu “biz” dediğiniz zümre gücünü nereden alıyor?

Hangi araçlara, imkânlara sahip?

Sizin gibilerin meşru devlet yapılanması, demokratik süreç içinde bir yerinin olmadığı malum. PKK'lılara verdiğiniz bursları, yaptığınız misyonerlik faaliyetlerini, doğudan getirdiğiniz gencecik beyinleri Türk milletine, İslam'a karşı nasıl kurduğunuzu, yeni azınlıklar oluşturmak için harcadığınız çabaları biliyoruz. Devlete, askere silah sıkan pek çok kesime destek verdiğiniz, devleti zaafa uğratacak işler içinde olduğunuz denetim raporlarına, hatta mahkeme tutanaklarına kadar girmiş durumda.

Peki bütün bunlara rağmen siz kimsiniz? Bu aymazlığın, pervasızlığın ardındaki güç nedir?

Siz, iki asırdır milletin kanını emen, beynine bir ur gibi yerleşip sinirlerini işgal eden, şu kripto Yahudiler olmalısınız.

Siz, Atatürk'e rağmen Atatürkçülük yapan Atatürkçülük simsarları olmalısınız.

Siz, küfrünü açıkça ortaya koyma cesareti gösteremediğinden dolayı laiklik kılıfı altında milletin dinine, örfüne ahlakına düşmanlık yapan naylon laikçiler olmalısınız.

Siz, yavuz hırsız misali, ABD'nin has adamları olduğu halde başkalarını Amerikancılıkla karalayanlar olmalısınız.

Siz, İsrail'e ve Yahudi menfaatlerine göbekten bağlı olduğu, 2 kuşak önceki dedeleri ecnebi olduğu halde ulusalcılık yapanlar olmalısınız.

Siz, her türlü karışık ve karanlık tezgâhlarla, çetelerle milleti birbirine kırdırmaya, kamplaştırmaya, demokratik süreci sabote etmeye çalışanlar olmalısınız.

Siz, bir taraftan irtica mizansenleriyle, Fadime-Müslüm senaryolarıyla milleti oyalarken öbür taraftan bankaları boşaltanlar olmalısınız.

Siz, bir Yahudi Dönmesisiniz...

Alın size kapak !!!! Alın alın !!!!!!!!

Eline sağlık Fofer, sabite koyma şansın var mı:durdurun

Bu “biz” dediğimiz zumre gücünü halktan alıyor

İmkanlarını soracak olursan benim verdiğim 5 lira onun verdiği 10 lira

-Onlar gibiler sayesinde hakkarinin köyündeki cocuk kitap yüzü görüyor.Atatürkü vatanı,milleti öğreniyor
-Onlar gibiler sayesinde işten atılan babaların çocukları öğrenim görüyor.
-Onlar gibiler sayesinde 13-14 yasındaki kız cocukları kitap okuyacagı yasda çocuk sahibi olmuyor.

Bunları yapınca pkk mı oluyorlar,devlete silahmı sıkıyorlar
Üstelik suclanan dernek üyeleri suan serbest.çamur at izi kalsın mantıgı

Onlar gibi olmayanlar ne yapıyor peki ?

-Yıllardır din maskesi altında halkı sömürüyorlar
-Hizbullah olup Gaffar okkanları ,kursunluyorlar
-Hüseyin Üzmez olup küçük kız çocuklarını taciz ediyorlar.hani onların burs verdiği yasdaki cocukları
-Deniz feneri olup fakirlere yardım (!) ediyorlar..
-İslami şirket olup faizsiz kazanç,kar payı kılıfı altında milletin paralarını hortumluyorlar
-Cemaat lideri olup dinler arası diyalog adı altında asıl misyonerlik faaliyetlerini yürütüyorlar

Bu durumda Onlar laikliği naylon oluyorda ,diğerlerinin İslam anlayısı nasıl oluyor.
Onlar Atatürk Simsarıysa diğerleri (!) neyin simsarı ?

baskanımız BOP eş başkanı
cemaat lideri ABD nin himayesi altında
Şayet Onlar ABD nin has adamıysa bunlar kimin has adamı ?

Onlar gibilerin dedeleri ecnebi ise diğerlerinin dedeleride 79 yıl önce menemende kubilayı sehit eden,95 yıl önce arap çöllerinde askerimizin karnını deşenler olsa gerek

Onlar Yahudi dönmesiysek diğerleri neyin dönmesi ???

Bi kapak furyasıdır gidiyor , Aktuğ 'cuğum bunun kapak oLsun denmesine gerek yok , Bu zaten kapak .kLavyene sağLık.

Sabite aLınmasına da gerek yok .BöyLe göz önünde dursun ki herkes okusun . :goz:

o8z4a1.jpg

yahudi uşaklığından dolayı ödül alanlarıda görelim arkadaşlar ... :goz:

bu ödül yahudilere hizmet etmiş kişilere verilir bildiğiniz üzere .

şimdi burda bir sorun yokmu ?

yani sizin bahsettiğiniz gibi bu kadın yahudi dönmesi ve onların hizmetkarı ise tayyip erdoğan bu ödülü türkan saylan adınamı aldı acaba ? :) kendi adına aldı ise hepsinden daha çok yahudilere hizmet ettiği içinmi :goz:

burda türkan saylana saldıranların hemen hemen hepsi akp ci..yahudi hizmetkarı tayyipe oy verin yahudi dönmesi dediğiniz türkan saylana saldırın ..bu çelişkinin nedeni nedir acaba ? pardon duyamadım ? TAKİYYE Mİ YOKSA :)

ben türkan saylanıda derneğinide tanımam fazla bilmem ama suçları olsa idi dün bırakmazdılar herhalde :goz:

Sanırım Sayın Başbakan'ın "Yahudi Cesaret Ödülü" almasından bahsediyorsun,
Bu ödülü alabilmeniz için nelerin gerekli olduğunu en az bende sizin kadar iyi biliyorum ;)
Burada hemfikiriz. Ama bu Türkan SAYLAN'ın sabetaycılığından hiçbir şey götürmez :)

Benim karşı olduğum kişiler; Türklük ve İslam düşmanlarıdır ;)

arkadaşlar sago_27 denilen arkadaş ile dün bu konuyu düzeyli bir şekilde tartışıyorduk, kendisi son yazıma cevap vermemiştir. birkaç saat önce forumda iftiralara alet olabilen bu arkadaşımız şu an forum üyesi değil gözüküyor. Dikkat ediniz üstü çiziktir. Ben onlar gibi iftiracı olmak istemiyorum fakat sormadan edemiyeceğim bu forumlarda gecelik yazışmalar yapıp üyeliklerini sonlandıran arkadaşlar sizi birimi tutmaktadır, o kişi size para mı vermektedir(misal i.melih .....), eyer böyle ise bu yapılan vatana ihanet olmamışmıdır .....

Temennim benim bu konuda haksız olmamdır....

evetler cemaatler kızların okutulmasını ama kuran kurslarnda okutulmasını istiyor okullarda okutulmasını istemiyor ben her zaman cemaatlere karşıyımdır karşı da olucam

kızları üniversitelerin kapısından kovanlar heralde cemaatler değil değilmi?

Bazı Zümreler Kendi Dinsizliklerini,Ortaya Çok Güzel Koyuyorlar,Ama Nedense Bu Dinsizliklerinin Adını Koyamıyorlar O Kadar Korkaklar İşte.
Anca Ona Buna Çamur Atıyorlar.Çamur At İzi Kalsın.
Biliyorum Ki Altın Çamura'da Bulansa Altındır,Değerinden Birşey Yitirmez.
Bulmuşlar Kendilerine Yandaş Medya İkide Bir Ordu Şöye Yapmalı,Ordu Böyle Yapmalı.
Dinciler Geliyor Vatan Elden Gidiyor.Ülkeyi Bölmek Ve Karıştırmak Adına Yapmadıkları Şey Yok.
Bu Milletin Böyle Masallara Karnı Tok,Millet Kimin Ne Olduğunu Biliyor Artık.
Bunlarla Uğraşacağınıza Bazı Partilerin Dava Açıp,Burs Alan Çocukların Burslarının Neden Ellerinden Alındığını Bi Açıklayın.
O Zaman Niye Bu Medyanın Yada Zümrelerin Sesi Çıkmadı.Niye Gündeme Gelmedi.

ÇYDD'nin kasasına giren cıkan paranın en cüzi rakamına kadar; hangi öğrenciye ne kadar burs veriLiyor vs. seyLer hepsi beLgeLidir. Suanda Emniyettedir bu beLgeLer =) Varan 1... =)

ÇYDD'nin verdiği bursLar gülen cemaat örgütü gibi eL aLtından veriLmiyor (hepsi olmasa da büyük bi kısmı). Burs VeriLecek öğrenciLeri MiLLi Eğitim bakanLıqı beLirLiyor ve ÇYDD'ye Liste Göderiyor. Bu Liste de; TC KimLik no, Ad Soyad, öğrenci numarası ve hesap numaraLarı yer aLmaktadır. ÇYDD'de bu biLgiLeri her ay bursLar öğrenciLere gönderiLdikten sonra Liste haLinde dosyaLanarak kime ne kadar yatırdıqını beLirtmekte... Varan 2... =)

daha fazLasını yazıcam da... yorumLara göre =)

zebanii bu işi çok iyi biliyorsun gibi ama bilmediğin bişey daha var ,,o listelerin resmi olanıda var gayri resmii tutulanlarıda,, yani derneğin kayıtlısı olmadan el altından ÇYDD nin bazı mensupları tarafından verilen bursalarda var,, Şimdi sana bir isim söyleyecem tıkanıp kalırmısınız bilmem ama sanmam burda ne belgeler sunuldu ,hala sulandıran, iftira diyen ne üyeler var... neyse yazıp geri sildim tek bir isim forumada yeter mahkemeyede yteter belki ama zaten bunları tek tek yakında görecez kimler o bursalrdan faydalnmış bilinecek hep. bomba gibi tek bir isim sadece benim bildiğim var ama dava hakkı doğmasın diye vermiyorum,kayda alan görevli varsa bana ulaşırlar nasılsa..

İncil ve Karma evler için komisyonculuğa başladı__

'İncil ve karma evler' için komisyonculuğa başladı
Ergenekon soruşturmasının 12. dalgasında evi aranan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Türkan Saylan, bu olayı ranta dönüştürdü.

İŞTE BİR ÖĞRENCİNİN AĞZINDAN ÇYDD

BİRAND: NE ÖZRÜ ULAN!(LİNKLERE KAYNAKTAN)

Doğan Yayın Holding'e televizyonlarda neredeyse 24 saat canlı yayınlarla 'bağış yapın' çağrısı yapan Türkan Saylan, Gazeteci Mehmet Ali Birand'dan da büyük destek gördü. Dünkü akşamki haber bülteninde bülten boyunca Türkan Saylan'ı canlı yayında tutan ve 'Herkes bağış yapın. Paralar yağıyor Türkan hanım, merak etmeyin' diyen Birand, insanlardan ÇYDD'ye bağış yapmasını istedi.

KOMİSYONCULUĞA SOYUNDU

ÇYDD'den daha önce burs almış bir öğrencinin 'İncil okutuyorlar, karma evlerde kalıyorlar' itirafıyla deşifre olan ÇYDD için para isteyen Mehmet Ali Birand'ın bu tutumu 'komisyonculuk' olarak yorumlandı. Birand, dünkü haber bülteninde ekranın bir köşesinde ÇYDD'nin hesap numaralarını göstererek, 'Haydi herkes bağış yapsın. Çocukları okutalım. 70 milyon TL lazım' diyerek, vatandaşlardan para istedi.

VERGİ HIRSIZLIĞI VE BAĞIŞ ÇAĞRISI

Birand'ın bu çağrısından hayli keyiflenen Türkan Saylan, Birand'a teşekkür ederken, 1 milyara yakın vergi hırsızlığı cezası alan Doğan Yayın Holding'in ÇYDD için bağış çağrısı yapması da manidar bulundu.

http://www.habervaktim.com/haber/68022/incil_ve_karma_evler_icin_komisyonculuga_basladi.html

Bazı Zümreler Kendi Dinsizliklerini,Ortaya Çok Güzel Koyuyorlar,Ama Nedense Bu Dinsizliklerinin Adını Koyamıyorlar O Kadar Korkaklar İşte.
Anca Ona Buna Çamur Atıyorlar.Çamur At İzi Kalsın.
Biliyorum Ki Altın Çamura'da Bulansa Altındır,Değerinden Birşey Yitirmez.
Bulmuşlar Kendilerine Yandaş Medya İkide Bir Ordu Şöye Yapmalı,Ordu Böyle Yapmalı.
Dinciler Geliyor Vatan Elden Gidiyor.Ülkeyi Bölmek Ve Karıştırmak Adına Yapmadıkları Şey Yok.
Bu Milletin Böyle Masallara Karnı Tok,Millet Kimin Ne Olduğunu Biliyor Artık.
Bunlarla Uğraşacağınıza Bazı Partilerin Dava Açıp,Burs Alan Çocukların Burslarının Neden Ellerinden Alındığını Bi Açıklayın.
O Zaman Niye Bu Medyanın Yada Zümrelerin Sesi Çıkmadı.Niye Gündeme Gelmedi.

benim dinimi sorgulamak sana düşmez.Allah katında müslüman olan birine dinsiz demek en büyük günahlardandır.
asıl bu din masallarına karnı tok bu halkın.yıllardır din elden gidiyor diye bagırdınız.dini kendinize göre yorumladınız,milletin dini duygularıyla oynadınız.Bu ülkede bayragın inmeyecegini ezanın dinmeyeceğini öğrenemediniz veya işinize gelmedi. neden ? cünkü din sizin siyasetinizin bir parçası.dini kendinize göre yorumlayıp milleti kandırmakta üzerinize yok maşallah.

gecmiste milli selamet oldunuz refah oldunuz fazılet oldunuz saadet oldunuz.din maskesi altında şirketler gurup halkı dolandırdınız.sözüm ona yetmedi cemaatler kurup dinler arası diyalog maskesi altında misyonerliğin alasını yaptınız.

Bizlerse ATATÜRK izinde yürüdük.onun ilkelerini yasattık.sizin gibilere inat savunduk.LAİKLİĞİ benimsedik,dini siyasete alet etmedik.İNKILAPCI olduk.kadınlara 2.sınıf insan muamelesinden kurtardık.MİLLİYETCİ olduk.emperyalist güçlerin eş başkanlrına inat.HALKÇI olduk,birlikte bu vatanı işgalden kurtarmak için çalıştık.DEVLETÇİ olduk,sahısların tek bsına yapamadığını devlet gücüyle yapmak için.CUMHURİYETCİ olduk,milletin kendi kendinni yönetmesini sağlamak için.

söyleyin siz ne yaptınız.milleti bu müslüman bu dinsiz ayrımından başka

benim dinimi sorgulamak sana düşmez.Allah katında müslüman olan birine dinsiz demek en büyük günahlardandır.
asıl bu din masallarına karnı tok bu halkın.yıllardır din elden gidiyor diye bagırdınız.dini kendinize göre yorumladınız,milletin dini duygularıyla oynadınız.Bu ülkede bayragın inmeyecegini ezanın dinmeyeceğini öğrenemediniz veya işinize gelmedi. neden ? cünkü din sizin siyasetinizin bir parçası.dini kendinize göre yorumlayıp milleti kandırmakta üzerinize yok maşallah.

gecmiste milli selamet oldunuz refah oldunuz fazılet oldunuz saadet oldunuz.din maskesi altında şirketler gurup halkı dolandırdınız.sözüm ona yetmedi cemaatler kurup dinler arası diyalog maskesi altında misyonerliğin alasını yaptınız.

Bizlerse ATATÜRK izinde yürüdük.onun ilkelerini yasattık.sizin gibilere inat savunduk.LAİKLİĞİ benimsedik,dini siyasete alet etmedik.İNKILAPCI olduk.kadınlara 2.sınıf insan muamelesinden kurtardık.MİLLİYETCİ olduk.emperyalist güçlerin eş başkanlrına inat.HALKÇI olduk,birlikte bu vatanı işgalden kurtarmak için çalıştık.DEVLETÇİ olduk,sahısların tek bsına yapamadığını devlet gücüyle yapmak için.CUMHURİYETCİ olduk,milletin kendi kendinni yönetmesini sağlamak için.

söyleyin siz ne yaptınız.milleti bu müslüman bu dinsiz ayrımından başka

Arkadaşım Benim Lafım Ortaya,Senin Şahsına Karşı Söylediğim Birşey Varsa Göster Yanlış Yazdığım Yeri Düzelteyim,Sen Biraz Alınganlık Yapmışsın.
Benim Yazdıklarımın Nereye Gittiği Belli,Onlar Üzerlerine Alınmıyor'da Siz Neden Alınıyorsunuz.
Türkan Saylan Denen Kadının Yaptıkları Ortada,Resmen Türkiyeyi Bölmeye Çalışan Faaliyetler Ve İslamiyeti Karalamaya Yönelik Hareketler.Bu Arada Yürüttüğü Misyonerliği Saymıyorum Bile.
Ayrıca Kimsenin Dini İnançlarını Ben Yargılayamam,Herkes İstediği Dine İnanmakta Ve Yaşamakta Özgürdür.
Ama Ne Hikmetse Ben Kendi Ülkemde Dinimi Özgürce Yaşamak İstediğimde,Olmadık Yakıştırmalar Yapılıyor.
Ondan Sonra Kalkıp Hak Hukuk'dan Baksediyorlar.Bu Olsa Olsa Haksızlık Olur.
Ben Dinimi Sonuna Kadar Savunurum Hemde Atatürkçülüğümle Laikliğimle.Benim Atatürkçülüğümü'de Laikliğimide Kimse Yargılayamaz.
Atatürk Bu Ülkeyi Dış Mihraplardan Korumamız Gerektiğinin Altını Israrla Çizmiştir.
Bu Durumda Türkan Saylan Ve Onun Gibiler,Baş Tacı, Biz İse Üvey Evlat.
Çok Yazık Siz Böyle Düşünmeye Devam Edin.

Bu Yandaş Medya Var Ya, İki Yüzlü Diyecem Ama Kaç Tane Yüzü Olduğunu Bilmiyorum.
Bu Saatten Sonra Ateş Olsalar Cürümleri Kadar Yer Yakarlar.
Birgün Sıra Doğan Holdinge'de Gelir,Kimsenin yaptığı Yanına Kar Kalmaz.

İnsanLarın ZaafLarını KuLLanarak, MuhaLefet HamuruyLa BirLeştirip Kurnazca İşLer Yapmakatadır Birand.MaLumun İLanıdır Bu FazLa Söze Gerek Yok.O DeğiLmiydi İnşaaLLah Kazanacağız Diyen

tam 37.000 öğrenci burs aLdı bu sayede!

Tabi güLen örgütü veremedi ya o bursLarı genç beyinLere giremedi ya her .oqu atarsınız siz =) bu kadar sığsınız :hhmanD

edit:
böLüm modLarının isteqi üzerine sansürLenmiştir :)

Aklıma hemen yahudi dönmesi sayın BİRAND'ın bir sözü geldi :)

TÜRKİYE TÜRKLERE BIRAKILAMAYACAK KADAR DEĞERLİDİR

Anlayana ;)

Sanırım Sayın Başbakan'ın "Yahudi Cesaret Ödülü" almasından bahsediyorsun,
Bu ödülü alabilmeniz için nelerin gerekli olduğunu en az bende sizin kadar iyi biliyorum ;)
Burada hemfikiriz. Ama bu Türkan SAYLAN'ın sabetaycılığından hiçbir şey götürmez :)

Benim karşı olduğum kişiler; Türklük ve İslam düşmanlarıdır ;)

türkan saylan sebataycı ise hiç bisey götürmez bu doğru ..ancak ben baska noktaya temas etmeye calısıyorum ..sözlerim direk sizin için değil ..ben diyorum ki burda türkan saylana saldıranların çoğu akp li .akp li arkadaşlar da türklük ve islam düşmanlarına karşılar .o zaman neden akp ye oy verirlerde daha sonra burda baskalarına saldırırlar .bu büyük çelişkinin nedenini merak ettim ..siz akp ye vermiyorsanız sözüm size değil .akp ye veriyorsanız bu çelişkiyi ya siz yada akp li arkadaşlar yanıtlasında öğrenelim

Hala şu kadar kişiye burs verdi diyorsunuz!! E, ortaya çıkmadı zaten kimlere, ne şekilde burs verdikleri?? Fakire-fukaraya hayrı dokunmayan bursu ta içine ed.yim

Aklıma hemen yahudi dönmesi sayın BİRAND'ın bir sözü geldi :)

TÜRKİYE TÜRKLERE BIRAKILAMAYACAK KADAR DEĞERLİDİR

Anlayana ;)

Vay bee!!!! Bak ben bu herifin bu sözleriri ilk defa duyuyorum!! Şerefsiz!!!!!

Hala şu kadar kişiye burs verdi diyorsunuz!! E, ortaya çıkmadı zaten kimlere, ne şekilde burs verdikleri?? Fakire-fukaraya hayrı dokunmayan bursu ta içine ed.yim

Vay bee!!!! Bak ben bu herifin bu sözleriri ilk defa duyuyorum!! Şerefsiz!!!!!

daha bilinmedik çok şeyleri vardır o şerefsizin.Hatta ülkeye ilk topsakal kavramını getiren o adammış

37 bin çocuk burs aldı iyi güzel ama bunlara misyonerler tarafından keşke telkinler verilmeden yapılsaydı bu işler ..!

Geri