Öğretmen çocuğa ne dedi ?

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
Öğretmenin biri okulda öğrencilerine Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor demiş bunu duyan çocuklardan biri o günden beri hiç su içmemiş ailesi bunu farkedince çocuğu hemen doktora götürmüşler fakat bir çare bulamamışlar aradan uzun bir zaman geçtikten sonra çocuğun ailesi öğretmenede danışmayı düşünmüşler öğretmen çocuğu bir kenara çekip sormuş

öğretmen : neden hiç su içmiyorsun ?
çocuk: öğretmenim siz demiştiniz ya Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor diye eğer su içersem Atatürk boğulur ve ölür.Bunun üzerine öğretme çocuğa öyle bir şey söylemişki çocuk su içmeye başlamış.

Öğretmen çocuğa ne dedi ?

ama içmezsen sen ebenin a..nı görüsün demiştir kesin :p hihi

benim öğretmenlerden biri olsaydı cetvelle kafamı ölçerdi yada cetveli kafamda kırardı herhalde.

bir öğretmen için en güzel yöntem çocuğun algılama düzeyinde izah etmek olsa gerek yani şööle bir şey demesi çok mantıklı ''bak evladım bak benim mal çoçuum sen su içmezsen Atatürk susuzluktan ölür sonra''

su kalbimize değil midemize gider demiştir sanırım

Atatürk yüzme biliyor yavrum sen su iç; demiştir

su içtiğinde kalbine su gitmez

ata da susamıştır yavrumm... (öğretmnim bu arada:D )

süper yorumlar ...benim kazma cocuğum mecazi anlam kullandım orada ;sen su iç hem kalpte yaşıyor midede değil gibi bişiler .

eeee gerçek cevap ne? ne zaman verilecek cevabı? Merak ettim yaw.

atatürk yüzmeyi sever yavrocoğom:durdurun

neden Atatürk'ün adını böyle saçma bir soruya ve verilen saçma cevaplara karıştırıyorsunuz ne Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor diye su içmeyecek kadar saftirik bir çocuğa nede bunu açıklayamayacak bir öğretmene rastlamadım ama bunun bir zeka sorusu olabileceğini sanan ve çözüm arayanlar karşısında uğradığım hayal kırıklığı bana yanıldığımı gösterdi

Geri