Ö.Canaydın'ın Vefat Etti

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
21lv87b.jpg

Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy, Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın saat 23.34'de yaşamını yitirdiğini bildirdi. Aksoy, hastane girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2,5 yıldır tedavi gören Özhan Canaydın'ın bu gece saat 23.34'te hayatını kaybettiğini belirtti.

Prof. Dr. Aksoy, Canaydın'ın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu. Özhan Canaydın'ın sağlık durumunun sabahtan beri kritik durumda olduğunu anımsatan Aksoy, “Tüm çabalarımıza rağmen maalesef sayın başkanımızı kaybettik. Üzüntümüz büyük” dedi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Canaydın vasiyet gereği büyük bir cenaze töreni istemediği için ailesi sade bir törenle cenazeyi toprağa verecek. Cenaze töreni çarşamba günü Mudanya'da Organize Sanayii Bölgesi Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası Mudanya'daki aile kabristanına defnedilecek.

Hayat BöyLe Iste

Allah AciL SifaLar Versin

InsAllah Kurtarir

Cenabı haktan acil sifalar diliyorum.

Beyefendi bir insan.Acil şifalar dilerim.

Gerçekten tam bi beyfendi ve dürüst bi kişiLik..İnş en kısa sürede kendine geLir..

gündüz radyoda vefat etti dediler üzülmüştüm...cok beyfendi bi adamdı inşallah şifasını verir Yaradanım....

umarım sağlığna kavuşur
klas bir beyefendiydi
yokluğu sadece galatasaray için bir kayıp olmayacak

hakkında düşünülen iyi temennilerin sadece sözde kalmadığı, içten yapıldığı beyefendi biri..Allah acil şifalar verir İnşallah..

Şuan televızyonda Son Dakika haberi verildi Ö.Canaydın vefat etmiş...

Rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin Mekanı Cennet olsun

Mekanı cennet oLsun..

Rabbim gittiği yerde utandırmasın..Allah rahmet eylesin..:(

Allah Rahmet EyLesin Bi YanLışını Görmedim Çok Sakin, Efendi Bir Adamdı.
SevenLerine Allah Sabır Versin.

Mekanın Cennet olsun büyük Galatasaraylı ... Huzur içinde yat... :(

mekanı cennet oLsun..tüm sevenLerine Allah sabır versin..

Allah rahmet eylesin.. GS camisasına ve sevenlerine sabırlar dilerim...

Geri