Öcü

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Daha Nasıl Birşey Olduğunu Bilen Yoktur..Ama Küçük ÇocukLar çok Korkar :)

Küçükken amcamı öcü sanırdım..

Küçük çocukları korkutmak için kullanılan hayali yaratıktır. (Küçükken hiç beni böyle korkutmamışlar :saskin )

bir annenin olabilcei en cirkin halidir sizi öcüüüü diye korkuturken ama zaten bi anne ne kadar cirkin olabilir ki ; )

''Ağzını aç yoksa öcüler yer'' Sözleri hafılarımızda yer etmiş kabuslarımıza giren işkence şekli :lol:

4 kolu ve 5 bacağı olan, her yanı kıllı olan, ağzından salyalar akan, kuyruğu 2 metre olup, kereviz ve sarmısak kokan, devasa, kötülerin dostu, Alien' ın kekesi, çocukların korkulu rüyası, yeşil bir canavardır.

en azından çocukken gözümde böyle canladırıyodum. :melek

Küçük çocukları korkutmak için uydurulan hayali bir yaratık...Bu şekılde korkutularak yetiştirilen çocukların bir bölümü , büyüyünce genelde pasif , korkak ve kendı kararlarını alamayan bir yetişkin olarak ortaya çıkar..

Küçük çocukları korkutmak için uydurulan hayali bir yaratık...Bu şekılde korkutularak yetiştirilen çocukların bir bölümü , büyüyünce genelde pasif , korkak ve kendı kararlarını alamayan bir yetişkin olarak ortaya çıkar..

altına imzamı atıyorum.çok doğru

Çocuklara sevdirmeye çalıştığım normalde büyüklerin çocukları korkutmak için kullandığı şey.

Çocukla aramda geçe dialoglar.
B:ben
Ç:çocuk

B: Ben öcü abi sen neci abi?
Ç:????

B: Öcüleri sevelim koruyalım.
Ç: onlar bizi yir ama.
B:Aç bırakırsan yer sevecen onları açsa yemek verecen onlar da seni sever.

insanların bilemediği,sırrını anlayamadığı şeyler için özellikle çocukları korkutmak için söyledikleri kelime.

Geri