Öcalan’a yazarlık teklifi

MARCUSX

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Öcalan’a yazarlık teklifi

İmralı’da kalan terörist Abdullah Öcalan, İtalya’da yayımlanan bir gazeteden yazarlık teklifi aldı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, İtalya’da komünistler tarafından yayımlanan “İl Manifesto” adlı gazete, terörist Abdullah Öcalan’a yazarlık teklif etti.

Teklife olumlu bakan Öcalan, “Ayda bir makale yazmayı düşünebilirim. Avrupa çözümlemelerimi İtalya üzerinden geliştirmeyi düşünüyorum” dedi.

Abdullah Öcalan’ın, Dünya Yazarlar Birliği’ne üye olmak istediği de öğrenildi.

Konuyu cezaevi yetkilileriyle görüşeceklerini belirten avukatları, “Makalenin içeriği suç unsuru taşımadığı müddetçe yasal bir engel söz konusu değil” dediler.

KAYNAK

terörist elebaşını yakala, adaya hapset, sonra açılım adı altında ondan yardım iste soysuzları dağdan indir sonra yazarlık teklif et .. O kadar çok şey demek geliyorki içimden ama işte burası yeri değil ...adama hücreden terör örgütü yönettirdiler , köşe mi yazdırmayacaklar. Artık bu adamın bu günlere gelmesini sağlayanların yancılarının , burada onun yazılarını yayınlarken görmek bizi şaşırtmayacaktır ..

yine sinirlendim ...

Allah belalarını versin! bizim elimizden gelmiyo anlaşıldı artık! sığınağımız yine Rabbim!

Geri