Öcalan için ölmeye hazırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mühendis olamazlar,doctor olamazlar,işçi olamazlar,bilim adamı olamazlar,öğretmen olmazlar,şair olamazlar,yazar olamazlar,................ ;bir baltaya sap olamayınca böyle kimlik buluyorlar.

şimdi çok ağır laf konuşacam , diğer kürtlerinde zoruna gidecek ve adım faşiste çıkacak ..
şimdi o lafı konuşacam , diğer kürtlerle formda saçma sapan muhebbetlere girip , değerli zamanımı boşa harcicam ..
şimdi bir laf konuşacam , bazıları kendini adam yerine koyup saldırıya başlıcak , sonra alacaklar ağızlarının payını , oturacaklar popolarının üstüne ... bu da beni üzecek .. sonuçta insan....

bnede kufur edıyorum.......kansız serefsızler.....

Gören de bu piçleri öcalan ın yarattığını düşünür...(töbes. ya Rabbim)

öcalanmısnı ne sin seni bi elime geçirsem ahhhhh ahhhhh ondan sonra dünyanın kacbucak olduğunu görürsün yeri darmış türkiye bi ............. yüzünden ne hallere geldi beee

Ben bu konu başlığından çok rahatsız oldum. Herhangi bir konunun bu başlıkla açılması çok kötü olmuş. Böyle güzide bir siteye bu konu başlığı hiç yakışmamış....................................

hahaha ölsünler bir kac hamam böceginden kurtulmus oluruz
avrupada terörden yargilananlar nasil hapiste yasiyorlar gelsinler görs+ünler hücre hapsi
TR dede kocaman odada kaliyor serefsiz sanki babasinin oteli

kimse için ölmeye değmez ölmek için faklı değerler vardır.Kişi uğruna aslı canımı vermem.

biz bu ülke için ölmeye hazırız bakalım kim kimi öldürecek

Birde PKK 'ya Bölücü Terör Örgütü Demekten Kaçınıyorlar....
Eee Hadi O Şerefsizde Kurucusu Değil Mi ? Hala Neyi İnkar Ediyorlar ? Neyin Peşindeler ?
Allah'a Havale Ediyoruz Sizleri !!!!!!!

Siz biri için ölmeye hazırsanız ben de ülkem için öldürmeye hazırım.

Ben bu konu başlığından çok rahatsız oldum. Herhangi bir konunun bu başlıkla açılması çok kötü olmuş. Böyle güzide bir siteye bu konu başlığı hiç yakışmamış....................................

Sizin daha misakı milliye den haberiniz yok herhalde.Milis kuvvet oluşumuna katılırsak önümüzde kim duracak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri