Öcalan'a EV HAPSİ

Turkiyede olursa zor olur, cunku binlerce insan onu vurmaya, kesmeye, asmaya , öldürmeye hevesli ve hazir halinde... sana yer yok Apos :)

Çok yanlış bir karar olur umarım böyle bir hataya gerekli makamlar düşmezler zaten şu anda da pek dikkate alan yokmuş ve bu işler öyle kolayda değildir idam cezası almış bir kişiyi sonradan idam cezasının kalkmasıyla hüküm verilerek ömür boyu hapis cezasına çevrilmiş olan cezasını şimdi de kanunlarda her hangi bir değişiklik yapmadan ev hapsine çeviremezsiniz bu şu andaki tck ile mümkün değildir düzenlemelerin yapılması gerekir ayrıca siz bu haini ev hapsinde 24 saatten fazla koruyamazsınız halk doğal olarak linç etmek isteyecektir ortamı karıştırmanın milleti germenin hiç bir gereği yok : (

oldu olcak "Genel Ev Hapsi" yapsınlar. şerefsiz imralıda sarayda yaşar gibi yaşıo bide evemi cıkarcaklar iti. insanın sınırlarını zorluolar yani. küfürün adını günah koymuşlar bide.

7 sene akp ile geldiğimiz nokta bu ....

bir yedi sene sonra akp ile apo mecliste sözde kürt sorununu çözerler (bana göre kürt sorunu diye bir şey yok bir kaç şerefsiz kürdün sorunu var)

yapmisken serefsizi basbakan yapalim, eli kanli bebek katili
daha fazla yazipta ceza almak istemiyorum bu seref yoksunu adam yüzünden

Tolerans , toleransı doğuruyor idamdan mühebbete yarında ev hapsine olmadı daha sonrada salıvermeye doğru giden bir yanlışlar silsilesi umarım hayata geçmez dtp hakkında açılmış olan kapatma davasının bu kadar geçiktirilmesi her geçen gün ilgili dtp li milletvekillerinin başka bir taleplerine vesile oluyor Anayasa mahkemesinin artık bir karar vermesi gerekmektedir kapatma davasının sonucu çok geçikmiştir anlıyamıyorum doğrusu.

yok artık ! bu onun için ödül olur

Ev hapsinde yine bizim askerimiz bizim polisimiz korur ne yazık ki...

bu herifin ağzına tüm türk gençliğinin sırayla tükürtüp kazığa oturtarak öldürtmek lazım

evini bombalarızz öle bişi olamayacagı için bombalamaycaz

Önce ev hapsine çevrilir. Sonra hastalıktan ya da yaşlılıktan dolayı affedilir.

TIPKI Erbakan'a yapıldığı gibi.

Ben bekliyordum zaten bunu bu hükümetten.

Geri